Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık - Windows 7 Bağlantı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
5.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Geçen gün Sony MDR-ZX220BT bluetooth kulaklık aldım. Aynı zamanda Bluetooth USB Dongle aldım. Ama ne yaptıysam kulaklığı bilgisayarıma bağlayamadım. Çok şey denedim artık pek bi umudum kalmadı ama son çare size de sorayım dedim belki yapmadığım birşey kalmıştır.
    Şimdi size yaptıklarımı madde madde yazacağım:

1)Kulaklığı kendinden bluetooth'u olan, windows 7 kurlu laptop'ıma bağladım sorunsuz şekilde çalıştı.
    2)Babamın windows 10 kurulu masaüstü bilgisayarına Bluetooth USB Dongle ile bağladım sorunsuz çalıştı.
    3)Bluetooth USB dongle kendi bilgisayarıma taktım sorunsuz şekilde gördü ve tanıdı.
    4)Kulaklığı aktif hale getirip bilgisayardan aygıt ekleme kısmına geldim sorunsuz şekilde kulaklığı gördü.
    5)Kulaklığı seçip ileri dediğimde Sürücü düzgün şekilde yüklenmedi diyerek Bluetooth Çevre Aygıtı olarak gördü.

Sorunun başladığı yer burası ve şimdi çözüm içim denemelerim:
    1)İnternetten kulaklık için driver arayıp bulup kurarak bilgisayarın tanımasını sağladım. Fakat Bluetooth Dongle Programının Laptop'ımda olduğu gibi kulaklığı aktif edebilecek bi yeri yoktu ve aktif edemedim. (Ses ayarlarında kulaklık da görünmüyordu zaten.)
    2)Bluetooth USB Dongle için driver buldum ve kurdum. Bu sayede kulaklığı bağladığım zaman direk tanıdı ve kendiliğinden driverlarını kurdu. Ses ayarlarında da kulaklık çıktı. Fakat bağlana bastığımda hiçbir tepki vermedi. Hem ses ayarlarında hem Bluetooth'un kulaklığı aktif etme sayfasında tepki alamadım.Normal şartlarda resimdeki Müzik Dinle kısmına basınca bağlanması gerekiyor.
    Bluetooth Kulaklık - Windows 7 Bağlantı Problemi

3)Laptopta çalıştığını düşünerek laptop'ın bluetooth driverını alıp kurdum. İnternetten bulduğum bluetooth driver ile aynı etkiyi yaptı. Yani driverları kuruldu kulaklığı tanıdı ama bağlantı kuramadım.
    4)Kulaklığı boşverdim Laptop ile Bilgisayar arasında bluetooth kullanarak dosya alışverişi yapayım dedim. Yine driver olmadan çevre birimi olarak gördü, driver kurunca da tanıdı ama dosya alış-verişi yapılamadı.

Sonuç olarak Bilgisayarım alerjisi varmış gibi bluetooth u kullanma isteğimi reddediyor. Eğer bir fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Péhlione -- 20 Ekim 2017; 15:46:10 >

• hocam problemi çözebildiniz mi? Aynı kulaklık problemi bende de var müzik dinleye basıyorum hiçbir şey olmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.