|
Bildirim
|
Cruze ile devam ederim tabiki
Malzeme kalitesi, konfor, güvenlik ve sürüş keyfi olarak çok fark var. Sıfır en ucuz duster 120 binden aşağı değildir sanırım? |
Otomobil Genel'de 2010-13 arası takılan ( o zamanlar misafir takılıyordum) Cruze ve SuperB efsanesini iyi bilir
|
bende otomatik 1.6 cruze var. bazen satıp daha iyi birşey almayı düşünüyorum.
bakıyorum bir tık iyisini almak için üstüne 100k koymak lazım. satsam aynı paraya bomboş alt sınıf arabalar var . sonra vazgeçip şükrediyorum bu paraya böyle araba bindiğim için |
40 bin lirayken alınırdı şimdi alınmaz iyice abarttılar en dolusuna 80 istiyorlar boşuda alınmaz o arabanın
|
Dolu paket ve 2011 üstüyse cruze devam. Bütçeyi iki katına çıkarıyorsam kalite ya aynı ayarda olacak ya da daha yüksek. Daha düşüğü sırf yeni diye alınmaz. Arabaya 3-4 binlik şöyle sağlam bakım yaptırsan (değişmesi gereken parçaları önceden değiştirsen) çiçek gibi olur binerim
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 19 Nisan 2020; 0:2:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazakbil -- 19 Nisan 2020; 10:36:30 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|