Şimdi Ara

65000 Türk Lirasına Chevrolet Cruze alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Babam gectiğimiz günlerde çok merak ettiği Dacia Duster arabayı test sürüşüne gitmiş. Chevrolet Cruze verip , üstüne para katıp 4x2 satın alırım düşüncesindeymiş. Ama görmüşki, duster mevcut arabasından iyi değil. Hatta kalitesi düşük, donanımı boş bir araba görmüş karşısında. Arka camı manual, yedek tekeri bile olmayan kapısı güven vermiyecek gibi tüy gibi hafif. İçinde rahat edememiş. Her yer siyah plastik.
    Hal böyle olunca gizli Cruze satıp Duster alma planını rafa kaldırmış. 100 bin üzeri para verip seviye düşmek istemediğinden Cruze satmaktan vazgecti.

Siz olsanız 1000000 küsür sıfır 4x2 Dustermi alırdınız, yoksa 65000 tl civarında Chevrolet Cruze 1.6 ls ile devam mı ederdiniz.

• Cruze ile devam ederim tabiki

Malzeme kalitesi, konfor, güvenlik ve sürüş keyfi olarak çok fark var. Sıfır en ucuz duster 120 binden aşağı değildir sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 19 Nisan 2020; 0:2:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 bin lirayken alınırdı şimdi alınmaz iyice abarttılar en dolusuna 80 istiyorlar boşuda alınmaz o arabanın

• Otomobil Genel'de 2010-13 arası takılan ( o zamanlar misafir takılıyordum) Cruze ve SuperB efsanesini iyi bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Cruze ile devam ederim tabiki

Malzeme kalitesi, konfor, güvenlik ve sürüş keyfi olarak çok fark var. Sıfır en ucuz duster 120 binden aşağı değildir sanırım?
    Bu yoruma katılıyorum duster aldığınızda sadece sıfır araba almış olursunuz, aradaki iki kat fiyatı asla hakedecek bir konfor, kalite hissedemeyeceksiniz. Aracınıza bakım yaptırıp binin

• 1.4 t ya da 2.0 dizel ise olabilir ama 1.6 ise almazdım
  • Alınır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Egea 60 000 Bakımı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dolu paket ve 2011 üstüyse cruze devam. Bütçeyi iki katına çıkarıyorsam kalite ya aynı ayarda olacak ya da daha yüksek. Daha düşüğü sırf yeni diye alınmaz. Arabaya 3-4 binlik şöyle sağlam bakım yaptırsan (değişmesi gereken parçaları önceden değiştirsen) çiçek gibi olur binerim

• quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

Dolu paket ve 2011 üstüyse cruze devam. Bütçeyi iki katına çıkarıyorsam kalite ya aynı ayarda olacak ya da daha yüksek. Daha düşüğü sırf yeni diye alınmaz. Arabaya 3-4 binlik şöyle sağlam bakım yaptırsan (değişmesi gereken parçaları önceden değiştirsen) çiçek gibi olur binerim
    Aynı fikirdeyim.

• illa suv tarzı bir şey düşünülüyor ise duster 1,3tce 4x4 olabilir kalitedeki düşüklüğü aracın motoru unutturabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazakbil -- 19 Nisan 2020; 10:36:30 >
  • Bu nasıl bir piyasa , şu arabanın en full otomatiği 40 bin liraydı

Devletin el atması lazım araba piyasasına

• Birde şu husus var.
    11 yaşındaki hava yastıkları çalışırmı kaza anında.
    Bunların son kullanma tarihi varmı

• bu arada Cruze 40bin civarı iken fiyat performans deniliyordu... bugün ki piyasa dahi olsa Cruze 65 bin vermezdim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Benim cruze 5,7 litre yakıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Siz hiç endişelenmeyin, 10 yıldır kalp krizi gecirmedim. Trafik kurallarına uyan sakin bir sürücüyüm.
  • En iyi araç bildiğim ve bindiğim araçtır.
  • ikisi aynı para bile olsa cruze alınır net
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.