< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
650-700 Bin Tl Bandında Kararsızlık
-
-
Urban egea
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Egea, fd6 civicten fersah fersah güvenli bir araçtır. Civicin bilmem kaç tarihinde aldığı 5 yıldızın hükmü yok.
Fd6 mı kaldı hocam, üstüne 4 kasa çıktı
Tabiki egea alınır, daha modern, güncel, rafine bir araç. Sadece urban almaya bakın derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu 2 si arasında egea alınır.
Daha düşük km model yılı yeni urban plus 1.4 2 ci el bakarken bana daha cazip geliyor. Örnek
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-ezber-bozan-sedan-egea-1156365390/detayDizele dayalı bir kullanım durumu varsa ona göre tercih edin tabi ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 6 Ekim 2024; 21:32:0 > -
Teşekkürler hocam.quote:
Orijinalden alıntı: lojistisyen
Egea, fd6 civicten fersah fersah güvenli bir araçtır. Civicin bilmem kaç tarihinde aldığı 5 yıldızın hükmü yok.
Fd6 mı kaldı hocam, üstüne 4 kasa çıktı
Tabiki egea alınır, daha modern, güncel, rafine bir araç. Sadece urban almaya bakın derim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1.4 tertemiz binmelik bir araç ama performans çok düşük.
Klimada ve rampada kasmaması için 1.3 multijet bakıyorum.
Teşekkürler yorum için.
FD6 lara halen 700-800 para isteniyor şaka gibi.
-
Valla satılıyor ki isteniyor hocam.quote:
Orijinalden alıntı: MerdomableFD6 lara halen 700-800 para isteniyor şaka gibi.
Satılmasa bu fiyatlara mecbur herkes fiyat düşürmek zorunda kalır.
Egeayi sevmesem de bu ikisi arasında Egea.
Daha düşük km, daha genç.
Arkadaşların da dediği gibi kaç kasa değiştirdi Civic bunun üzerine.
İkisi arasında egea derim bende, çok daha mantıklı
-
tercihim 2 si arasında egea olur.
ama fiata sıcak bakıyorsanız aşağıdaki dobloyu ornek olarak bırakıyorum
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-fiat-tek-elden-full-orijinal-ozel-uretim-1202680258/detay
-
2 çocuk var ise direk egea. Fazla km yapmayacaksan 1.6 e-torq urban-lounge paket otomatik bulursun o fiyatlara
-
Hocam 1.6 düşündüm atmosferik olması daha iyi turbo enjektör derdim olmaz dedim ama piyasada çok az var 1.6 e-torq.quote:
Orijinalden alıntı: OPTİMİST2 çocuk var ise direk egea. Fazla km yapmayacaksan 1.6 e-torq urban-lounge paket otomatik bulursun o fiyatlara
Acaba tutulmadı mı motorlarında kronik sıkıntı mı var?
Tam aksine kalender bir motor ve şanzuman ikilisi var . Emisyon sınırlamalarına takıldığı için üretimden kaldırdılar o yüzden sınırlı sayıda var .
ben de etorq 1.6 tavsiye ederim 1.3 multijet yerine. hem otomatik vitesi sorunsuz hem de motor 1.4ten çok daha istekli.
2009 fd6 Otm almıştım şehir içi neyse de uzun yolu Çin işkencesi gibi motor zayıf , yalıtım kötü , koltukları rahatsız 5-6 ay anca dayanabildim satıp aynı paraya C5 1.6 ehdi aldım dünya varmış
Uzun süre Egea kullandım kesinlikle sorunsuzluk konusunda iyi durumda. Hiç sorun yaşatmadı. Ben 2023 Egea satıp 2017 Megane'a geçme planım var. Egea her konuda çok iyi ama C standartlarını sadece kağıt üzerinde karşılıyor bana göre. Ama yeni olsun sorunsuz olsun derseniz Egea diğer markalardan geride kalmaz.
-
Teşekkürler.
C5 aklımda da şanzımandan korkuyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X