Şimdi Ara

650-700 Bin Tl Bandında Kararsızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1- Honda civic FD6 2007-2010 1.6 Elegance
    2- Fiat Egea 1.3 multijet 2016-2019 Easy belki Urban denk gelir kmsi en fazla 75.000 bandında
    650-700 bin tl bandında iki çocuklu bir aile için bu 2 araçtan biri olacak ama yorumlarınıza ihtiyaç var.
    Egea çok mantıklı geliyor hem yeni olması hem kmsinin düşük olması hem az yakması hem bagajının büyük olmasından dolayı. Fakat egeada kafa karıştıran Euroncap testleri ve İnternette gördüğüm bazı kazalarda emniyet kemeri kopması.

Japonlar ise kendini dayanıklılık ve sorunsuzluk konusunda ispatlamış araçlar. Onların handikapı daha eski olmaları ve atmosferik motorun rampada performans düşüklüğü.
    Birde Civicin bagajı 390 lt bir C segmenti sedan için oldukça düşük hacim.

Japonların sürüş zevki ve konfor konusunda da Egeadan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Masraf olarakda kmleri daha yüksek olsada nir turbo bir enjektör bir egr bir dpf dertleri olmayacak.

Yorumlarınız nelerdir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Urban egea

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Egea, fd6 civicten fersah fersah güvenli bir araçtır. Civicin bilmem kaç tarihinde aldığı 5 yıldızın hükmü yok.

Fd6 mı kaldı hocam, üstüne 4 kasa çıktı

Tabiki egea alınır, daha modern, güncel, rafine bir araç. Sadece urban almaya bakın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu 2 si arasında egea alınır.

Daha düşük km model yılı yeni urban plus 1.4 2 ci el bakarken bana daha cazip geliyor. Örnek

Dizele dayalı bir kullanım durumu varsa ona göre tercih edin tabi ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 6 Ekim 2024; 21:32:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Egea, fd6 civicten fersah fersah güvenli bir araçtır. Civicin bilmem kaç tarihinde aldığı 5 yıldızın hükmü yok.

Fd6 mı kaldı hocam, üstüne 4 kasa çıktı

Tabiki egea alınır, daha modern, güncel, rafine bir araç. Sadece urban almaya bakın derim.
    Teşekkürler hocam.

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    1.4 tertemiz binmelik bir araç ama performans çok düşük.
    Klimada ve rampada kasmaması için 1.3 multijet bakıyorum.
    Teşekkürler yorum için.

• FD6 lara halen 700-800 para isteniyor şaka gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merdomable

FD6 lara halen 700-800 para isteniyor şaka gibi.

Valla satılıyor ki isteniyor hocam.
    Satılmasa bu fiyatlara mecbur herkes fiyat düşürmek zorunda kalır.

• Egeayi sevmesem de bu ikisi arasında Egea.

Daha düşük km, daha genç.

Arkadaşların da dediği gibi kaç kasa değiştirdi Civic bunun üzerine.

• İkisi arasında egea derim bende, çok daha mantıklı

• tercihim 2 si arasında egea olur.

ama fiata sıcak bakıyorsanız aşağıdaki dobloyu ornek olarak bırakıyorum

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-fiat-tek-elden-full-orijinal-ozel-uretim-1202680258/detay

• 2 çocuk var ise direk egea. Fazla km yapmayacaksan 1.6 e-torq urban-lounge paket otomatik bulursun o fiyatlara

• quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

2 çocuk var ise direk egea. Fazla km yapmayacaksan 1.6 e-torq urban-lounge paket otomatik bulursun o fiyatlara

Hocam 1.6 düşündüm atmosferik olması daha iyi turbo enjektör derdim olmaz dedim ama piyasada çok az var 1.6 e-torq.
    Acaba tutulmadı mı motorlarında kronik sıkıntı mı var?

• insideman kullanıcısına yanıt

Tam aksine kalender bir motor ve şanzuman ikilisi var . Emisyon sınırlamalarına takıldığı için üretimden kaldırdılar o yüzden sınırlı sayıda var .

• ben de etorq 1.6 tavsiye ederim 1.3 multijet yerine. hem otomatik vitesi sorunsuz hem de motor 1.4ten çok daha istekli.

• 2009 fd6 Otm almıştım şehir içi neyse de uzun yolu Çin işkencesi gibi motor zayıf , yalıtım kötü , koltukları rahatsız 5-6 ay anca dayanabildim satıp aynı paraya C5 1.6 ehdi aldım dünya varmış

• Uzun süre Egea kullandım kesinlikle sorunsuzluk konusunda iyi durumda. Hiç sorun yaşatmadı. Ben 2023 Egea satıp 2017 Megane'a geçme planım var. Egea her konuda çok iyi ama C standartlarını sadece kağıt üzerinde karşılıyor bana göre. Ama yeni olsun sorunsuz olsun derseniz Egea diğer markalardan geride kalmaz.

• Teşekkürler.

• iniyesta kullanıcısına yanıt
    C5 aklımda da şanzımandan korkuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.