Arkadaşlar yarın +65 olan bir akrabamız yola çıkacak. e-devletten izin aldık. Ankara'ya 31.05'de gidecekler;
-Orada sadece 1-2 gün kalacaklar, E-devletten aldığımız izin 02.06.2020'ye kadar geçerli tekrardan izin belgesi almamıza gerek var mı? -Yanında eşi olacak bir sorun olur mu? Tekrardan izin belgesi çıkarmak gerekir mi?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
e devletten izin alırken, yanındaki yolcularıda eklemeniz gerekiyordu dilekçeye. Çevirme esnasında belgenizde yanınızdaki yolcularında kimlik bilgileri yazıyor olması gerekiyor.
En son ben izin kağıdı aldığımda, gideceğiniz ilde kalacaksanız eğer 14 gün karantinada kalmanız için size il girişinde bir kağıt imzalatıyorlardı. Döneceksenizde 72 saat içerisinde çıkış yaptığınız ile geri dönmeniz gerekiyordu. Prosedür değişmediyse işleyiş bu şekildeydi.
RaiNFallDown
kullanıcısına yanıt
E-Başvurdan yapmışlar başvuruyu çıktı alamamışlar peki bir sorun olur mu bu yüzden? Telefona mesaj gelmiş
Secret Light
kullanıcısına yanıt
Gelen mesajda gerekli bilgiler yazıyorsa (gidilecek il , gidiş dönüş tarihi , yolcu kimlik bilgileri) bir sıkıntı olacağını sanmam . Ama ne olur ne olmaz e devletteki başvuru sayfasının çıktısını alsınlar bence. Hayırlı yolculuklar
RaiNFallDown
kullanıcısına yanıt
Çok teşekkür ederim hocam
Benim istanbula yaptığım seyehatte, yaklaış 6-7 çevirmeye girdim. evrağı göz uucyla inceleyip geç diyorlar, arkada oturan iki kişiye bir evrak veya kimlik sorulmadı hiç
Hocam bizimkiler ankaraya gidip gelmişler öyle inceleyip heemen geç demişler pek sorun olmadı yani