Şimdi Ara

%65 win rateli hesabımda 2küme atlatmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktada belirttiğim gibi ilk 10 maçını attıktan sonra gümüş 5 attı ve gümüş4 e çıkardım fakat %65 win ratei olmasına rağmen üstüne win streak almama rağmen gold elodaki insanlar geldiği halde 2 küme atlatmak yerine silver5 den silver4 e attı

• Allah baska dert vermesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unlucky.

• 20 25 maçta o kadar win rate olsa bile atlatmaz 60 70+ maçta winrate o kadar olursa atlatır

• ilk 10 maçtan sonra gümüş 5 attıysa biraz win streak yapman lazımki 2 küme atlatsın.
  • Ghimox kullanıcısına yanıt
    İlk basta bir kume atlatiyor,simdi s4te bozgun almadan seriye cikarsaniz bu sefer 2 kume atlatir.Olurda win rate 70 ustuyse ve seride basarisiz olursan bir sonraki seri icin 1 mac hediye ediyor rito,sahsen bana 2-3 hesapta boyle oldu,hediye ederse de 2 kume atlatmiyor cogunlukla.

• Win rate % siyle alakası yok + kaç winin var onla alakalı benim hesabım bu sezon d5 bitirdi +70 win vardı 10/5 yapıp plat 1 attı elodan arkadaşım d3 bitirdi 10/4 ile gold 1 yerleşti öyle bişey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • silver
  • E bundan bize ne ?

• Win rate ile alakası yok benim hesabıda bronze 2 başlattı dün itibari ile silver 3 yaptım fakat hiç 2 küme atlatmadı şuanda win rate %72
  • geçen sezonki performanslarınızda etkileyici. eğer sıfırdan bir hesap açarda o dediğin win rate yüzdesini yakalarsan çifter çifter lig atlarsın o zaman.

• Season 2016 W/L
    63% 24 / 14

sıfır hesapla başladım bu sezona. 10 maçtan sonra silver 1 e attı 8w2lose a. sonra tabi gold 5 e çıktıktan sonra kısa süre sonra serilere girdim. demin seriler bitti gold 3 attı.

main hesabım dia2 idi sezon 5 de.
  • MMR'ın bulundugun lige göre çok yüksek degilse isterse %100 win rate ile oyna yine de 2 küme atlayamazsın. Win rate ile alakası yok bu olayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.