|
Sinerji sitesi üzerinden yaptığım bu toplama bilgisayar için değiştirilebilir olarak gördüğünüz şeyler var mıdır acaba? AMD seçmek yerine INTEL gitmemin sebebi yakın bir zamanda CPU değiştirmeyecek olmamdan kaynaklı. RX 9070XT seçimim fiyat açısından RTX5070 ve RX 9070 ile aynı fiyatlarda olmasından dolayı. PSU olarak beni üzmeyecek bir seçim yapmaya çalıştım ve PSU TIER LIST şemasından yardım aldım, kasa olarak hoşuma giden bir markanın kasasını seçtim. Soğutmamın iyi olduğunu düşünüyorum ama emin değilim. Yardımlarınızı bekliyorum. ![]() |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
tek yerden attiginiz icin ona gore oneri yaptim tek tek toplayabilirim derseniz ona gore oneri yapilir, sectigin parcalarda bisey yok parcadan kismissin butce yetsin diye 14600k icin, 1-2 markayada gereksiz para vermissin bu corsair-msi diye.Kartlarin testine bak cok bi farklari yok hepsi alinir fiyati uygun olduktan sonra(sicakliklar benzer,fps 3-5 fps oynar anca)Her forumda patriot f/p olarak onerilir kullanilir hic mi gormedin. 

Hızlı