Şimdi Ara

647 TL Crucial P1 1TB 3D NAND NVMe PCIe M.2 SSD (2,000 MB/s Read-1,700 MB/s Write)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 647 TL Crucial P1 1TB 3D NAND NVMe PCIe M.2 SSD (2,000 MB/s Read-1,700 MB/s Write)
    www.amazon.com
    Sorry! Something went wrong!
    https://www.amazon.com/Crucial-1TB-NAND-NVMe-PCIe/dp/B07J2Q4SWZ

Silicon Motion SM2263EN controller, DDR3 - 1GB DRAM, Micron 64L 3D QLC NAND

647 TL Crucial P1 1TB 3D NAND NVMe PCIe M.2 SSD (2,000 MB/s Read-1,700 MB/s Write)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 17 Temmuz 2019; 20:10:36 >

• Hocam senin açtığın sıcak fırsatları takip ederken keyif alıyorum hiç durma mümkünse
  • Çok güzel fırsat, ihtiyacım yok ama kendimi zor tutuyorum :) 250gb SSD var yavaştan yetmemeye başladı. Bu NVMe'ler SSD'lere göre ne kadar farkediyor oyunlarda programlarda felan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowtger

Çok güzel fırsat, ihtiyacım yok ama kendimi zor tutuyorum :) 250gb SSD var yavaştan yetmemeye başladı. Bu NVMe'ler SSD'lere göre ne kadar farkediyor oyunlarda programlarda felan ?
    Sata 6 ssdler maksimum 560mba kadar okuma ve yazma hızına çıkıyor. Bu ilanda ki ise 2000mb okuma 1700mb yazma yapıyor. Ama dikkat etmekte fayda var cihazınızın nvme desteğinin olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakartim desteklese hemen almistim. Firsat paylasimi icin tesekkurler.
  • Anakart destekliyor. Cidden son zamanlarda gördüğüm en iyi fırsat. Yarın kredi kartını bir ödeyelim bakalım, kalırsa alabilirim. Teşekkürler konu için...
  • snowtger kullanıcısına yanıt
    Pek farketmeyecek hocam. Bilginiz olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bir kaç karşılaştırma videosu izledim. Rakamsal olarak 4 kat fark var ama o kadar. SSD'den çat patlasa %10 hızlı.
  • Qlc nand, cok fazla doldur bosalta gelmez.

• Vergiler dahil 125$ gözüküyor ve stok bitmiş sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

Qlc nand, cok fazla doldur bosalta gelmez.
    Bir de garantilik bir durum olursa gitmesi de gelmesi de problemli. Bunu gözardı etmeyin bu cihazlar bozulabiyor. 100-200 kar edeceğim derken 500-600 liradan olabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşılan az daha beklersek güzel fiyatlara gelecek bu m2 ssdler

• quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

Bir de garantilik bir durum olursa gitmesi de gelmesi de problemli. Bunu gözardı etmeyin bu cihazlar bozulabiyor. 100-200 kar edeceğim derken 500-600 liradan olabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Sanırım daha önce amazon dan ürün almadınız tam tersine 100 200 fazla olsun amazon dan alın sorun çıkınca muhatap bulursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Sanırım daha önce amazon dan ürün almadınız tam tersine 100 200 fazla olsun amazon dan alın sorun çıkınca muhatap bulursunuz

Alıntıları Göster
    10'a yakın alışverişim oldu son 10 yılda. Eskiden iyiydi. Kargo ücretlerine gelen zam ve son gümrük vergisi olaylarından sonra bir mantığı kalmadı demek istiyorum.

Diyelim amazon.com'dan aldık cihazı arızalandı. Yolla bize bakalım gerekirse sıfır gönderelim desinler. Giderken100 liraya yakın kargo ücreti çıkacak. Dönüştede büyük ihtimalle gümrüğe takılacak vergi isteyecekler yeniden almışsın gibi boşuna stres.

Tr'den yetkili distrubütör ürünleri garantide ben sorun yaşamadım. Paralel ithalat vs onlar kötü tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Alıntıları Göster
    89 USD'ye düşmüş. Stok da var şu an. Vay arkadaş alsak mı?
  • Gümrük+Kargo dahil: 113.79 $ Çok iyi fiyat.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.