Şimdi Ara

64 obp ile tıp kazanmak mümkün müdür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mezunum bi sene sağlam çalışacağim fen e de ayrica çalışacağım mümkün müdür

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kaçtan mezuna bıraktın gerçekten aşırı sağlam çalışırsan doğudakilere falan gidersin

• rexot3 kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi diyeceğim fakat imkansız diyeceksiniz. ben tm mezunuyum tm 200 k

sıralama yaptım. ama hayalim hep tıp dı

sizce imkansız mıdır.

odama kapanıp çalışacağım tamamen

• Mümkün ama baya zorlaman lazım kendini hadi bu sene farklıydı yığılmalıydı ama yine de aklında bulunsun 72 obp 12242>20078 e attı gerçi diğer seneler ne olcağı da belli değil belki daha da yığılmalı olacak

• Şöyleki çalışırsan olur ama mezuna kalmanın sebebi o ağır çalışma temposunu tutturamamış olman

• Hedefini hamda ilk bin yap başarısız olma durumunda en kötü 5 bin olursa obp ne kadar atar bilmem ama 20 bin den aşağı atmaz muhtelemen o zaman.
  • GayrimeşruDanışmanıÖzgür kullanıcısına yanıt
    hayir hocam mezuna kalmamın sebebi tamamen hiç çalışmamamdan dolayı.

ama görüşünüze saygı duyuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düşük Obp ile tıp kazanma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tıp olmazsa dişhekimliği olur çalış sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüzelkişilik kullanıcısına yanıt
    Eğri oturup doğru konuşalım hocam bu şartlarda çok çok çok zordur. Tm 200k yapan birinin temeli çok kötüdür. Bir de tmden saya geçip daha zor bir puan türünde yarışmak iyice zordur fakat imkansız değil tabii ki. Çok ağır bir çalışma gerekir diye düşünüyorum

• YolculukZamanı Y kullanıcısına yanıt
    hocam benim korkum şu ben tm mezunuyum

bu sene hiç calışmadın ondan dolayı 200 k yaptım diş hekimliği de benim için bir seçenek

• 12 bine giren birini 25 bine attı sayısalda forumda birinde gördüm (obp)

push yourself, use your whole energy and effort, give your best

bunları yap olup olmadığını sınavdan sonra sonuçlar gelince öğrenebilirsin,

denemeden hiçbir şey söylenemez kesin olarak bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi functionmachine -- 20 Ağustos 2020; 19:9:9 >
  • dershane özel ders çok yoğum tempoda çalışmak gerekir ailen bunu karşılar ve halledebilirim dersen kazanabilirsin neden olmasın

• Venuuex V kullanıcısına yanıt
    hocam bu sene grikoç un bir paylaşımında gördüm. bir arkadaş 63 obp ile say ilk bin yapıyor obp si 8000 e atiyor.

bende o arkadaştan gaza geldim ama ders çalışmayı kafaya koydum

• 10k 18k oldu 71 obp ile. 5k yap kafan rahat eder. Seneye bence bu kadar yığılma olmayacak ayt komple olmasa bile
  • Tweety1996 T kullanıcısına yanıt
    peki hocam ben tm mezunuyum fene sıfırdan başlasam sağlam bir çalışma ile yapabilir miyim

Arkadaşım 200 k dan mezuna bırakmak ayrı bir sıkıntı obp ayrı sıkıntı ama yine de çalış şansını dene olursa olur olmazsa da başka bir bölüm okur veya mezuna bırakırsın,gerçekten kimin ne yapabileceğini öngöremezsin sen sadece çalış ve gönlünü ferah tut bende öyle yapıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    çok zor deli gibi çalışman lazım göze alıyorsan başla
  • 200 k yaptıysan muhtemelen temelin zayıf.Ayrıca eşit ağırlık mezunu olduğun için fen dersleriyle ilgili bilgin de yoktur.İmkansız değil fakat çok ciddi çaba ve emek göstermen gerekecek.Bu emeği göstersen bile karşılığını alamama şansın var.(eğer sınav bu seneki gibi olursa).Tıp ve diş hekimliğinden başka bir meslek hayal edemiyorsanız tabi ki deneyin aksi takdirde eşit ağırlıktan devam etmenizi öneririm.Sayısalda rekabet eşit ağırlığa göre çok daha fazla unutma.Keşke geçen sene sınava sayısaldan hazırlansaydın en azından belli bir birikimin,temelin olurdu.
  • doğru çalışmayı öğrenmek lazım. bence çalışmaya başlamadan forumda kaynaktır mat-fen branş önerileridir vs vs araştırma yap ve ne yapacağını bil. her şey mümkün.
  • Jackal1209 J kullanıcısına yanıt
    hocam gelen önerilerden sonra muhtemelen tm den çalışacağım heralde.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.