B

Er
19 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 49 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Aylardır o kalkan konulara çalış, önceki senelerde hep zor soru gelen polinom fonksiyon bazen trigonometri ve analitik geometri gibi konulara çalış adamlar gelsin uğraştıcı soruyu dizilerden sorsun benim gibi ayt mat ve ayt sayılar konularının %1 in lisede görmemiş kişilerin az önceki dediğim konulara çalışsın adamlar gelsin kartezyen çarpım sorsun. Kazanımlarda bölme bölünebilme olmaz hocalarda müfredatış dışı der oradan da sorarlar. İkinci dönem konuları kalktığında ciddi olmadan çalışmayanlar çalışan arasında fark kalmadı demiştim ama ciddiymiş gerçekten. 50 neti geçemeyen adamlar 70 e çıkarken ben 65 den 48 e düştüm. Beni geçsinler hak etmeyende geçsin önemli değil istediğim bölüm sadece 50k da 100k da değil 200k da da var ancak benim gibi olup çok iyi sıralama filan isteyen varsa çok üzülecek gibi. Çok yığılma olursa benide 100k filan geriye atarsa benide üzecek. Bu sınav sisteminde günde 12-13 saat çalışmak boşa zaman kaybı gibi duruyor. Bilseydim ders çalışmaya daha fazla vakit ayıracağım diye felsefe kitaplarına ara vermez onları okumaya devam ederdim en azından türkçeyi iyi yapardım.

Yatandan kastım bu arada sene boyu yatan değil 3-4 ay kala çalışmaya başlayanlar.
MF ayt 45-47 arası tyt 50 civarı obp 56 (tyt nin düşük olmasının nedeni türkçe de normalden 20 net daha az yapmam)
Bölme bölünebilme bu sene için müfredat dışı iptal edilmesi lazım.
Normalde tyt de en az 1 tane analitik geometri sorarlardı sormadılar neden acaba yoksa ayt de seçici sorular oradan mı gelir?
son dakikalara doğru sonraya bıraktığım bir problem sorusu vardı onu yaparken önceki işlem hatamdan dolayı işlemler yer kaplıyordu silgi iyi silmediğinden silmek çok vakit aldı yetiştiremedim silgim iyi silseydi yetişirdi silginin dandik olmasından dolayı 1 net gitti.
Az önce sokağa çıkma yasağı iptal edilmiş o haberin tweetine bakarken ve Sağlık Bakanlığının daha önceki virüsle ilgili tweetlerine bakarken çok fazla YKS sınavı ertelensin diye mesaj gördüm. Özellikle eylül ayına ertelensin diye talep ediyorlar. Burada da vardır aynı düşüncede olanlar belki bunun mantıklı bir açıklamasını bekliyorum. Konuların çoğu çıkarıldı konuları yetişmeyecek diye bahane ile yazsalar aylardır evde naptılar boş durmadılar heralde? Sağlık endişesi ise ertelenme talebi o zaman 1 yıl üniversiteye gitmeyelim demektir bu çünkü eylül veya ağustosta salgın geçmeyecek hatta daha kötü olma ihtimali daha yüksek. Bu tip kişilere son derece saygı çerçevesiyle yanıt verenlere hakaretlerle cevap verdikleri oluyor. Psikolojilerinin bozulduğunu düşünüyorum sınavı biran önce atlatmaları onlarının yararına olur bence.
Uzun süredir bu sorunu yaşıyorum. Sadece videodaki The Long Dark'da oluyordu ama bir kaç oyundada biraz olmaya başladı. Bilgisayarımdaki tüm parçaları değiştirdim düzelmedi.

Windows 7 Ultimate 64 bit
AMD Athlon II 240 Processor 2CPUs 2.8ghz
2x2GB RAM
DirectX 11
AMD Radeon R7 240

www.youtube.com/watch?v=3C5BLfHnQzw
Sistem Özellikleri

Windows 7 Ultimate 64 bit
AMD Athlon II X2 240 Processor 2CPU 2.8 ghz
2x2 GB RAM
AMD Radeon R7 240 128bit 2GB

Uzun zamandır bilgisayarda tüm oyunlarda takılmalar yada çizim mesafelerinde geç yükleme veya oyun için objelerin yok olup gelmesi gibi problemler yaşıyorum. Bu sorun önceden arada sırada nadiren oluyordu ancak son zamanlarda sürekli oluyor. İlk çözüm denemesi olarak ekran kartını değiştirdim eskisi AMD radeon HD 3600 series di. Düzelmeyince format attım bir süre olmadı ancak sonra tekrar başladı ve ekran kartı driverlarını güncelledim, ramlerin sadece birini takmayı denedim anakartı, işlemciyi ve power ı değiştirdim ama sorun düzelmedi hatta dediğim gibi son zamanlarda iyice arttı. Önceden bu sorun sadece bazı oyunlarda hafif olarak, arada sırada olurdu sonra diğer oyunlarda olmaya ve dahada fazlalaşmaya başladı. İlk başta harddisk bozuk olduğunda şüphelenmiştim yeni harddisk almıştım ama oda bozuk çıkmıştı onda deneyemedim.

HD Tune Pro programıyla harddisk i test ettim sonuçlar ;

Sistem ve Tercihleri
Oyun Platformu
PC
Takım
Galatasaray
Dünyadan Futbol
Tottenham Hotspur FC
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 122
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 46 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 76 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.