Şimdi Ara

64 Bit Uyumlu Hızlı bir Video format Çevirici Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum 64 bit uyumlu hızlı video çevirecek bir program arıyorum ücretli ücretsiz farketmez

• http://www.mediacoderhq.com/dlfull.htm
    bunu deneyebilirsin gayet hızlı ,başarılı ve doğal 64 bit uyumlu
  • Total video conventer
  • Çeviri işlemi, işletim sistemine değilde, daha çok işlemciye bağlıdır. Eğer güçlü bir işlemciniz varsa daha hızlı çeviriler elde edebilirsiniz.

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Total video conventer

bende istiyorum ama 64 bit versiyonu vamı link verebilirmisin
  • normali indiririn bi hata vermiyo 64 bitte
  • hata önemli değil zaten hata vermez önemli olan 64 bit versiyon olması ki hızlı işlem yapabilsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilmiorimki varmı 64 araştır vardır elbet
  • 64 bit olayı biraz karmaşık. şuan gerçekten 64bit komut setini kullanarak convertion yapan program bulabilir misiniz? bilmem hiç sanmıyorum.
    Bence şuan 64 bit daha çok 4GB ram sınırını aşmak için işlevsel onun haricinde başkaca bir farkını göremezsiniz. bu sebepten işlemci gücüne odaklanın 64 bite değil.
    yine çok cpu desteği ile işlemi parçalayarak çalışabilen converterlarda çok faydalıdır, çevrim süresini çok ciddi miktarda kısaltabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

http://www.mediacoderhq.com/dlfull.htm
    bunu deneyebilirsin gayet hızlı ,başarılı ve doğal 64 bit uyumlu

arkadaşlar bu program doğal 64 bit destekli yani 64 bite uyumlu değil direk 64 bit için çalışmak için yazılmış tabi 64 bit sürümünü indireceksiniz
  • Arcsoft Media Converter
    Cyberlink Media Show Espresso

bu iki program ATI Stream ve CUDA destekli. GPU destekli dönüştürme yapabiliyor.
  • Ben de SUPER'i öneriyorum. Çok kapsamlı ve kullanışlı bir program. Bedavası da cabası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.