Şimdi Ara

6300 Lük Hero Alıcam Diyenler İçin Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Başlıyım Ya Twich almayı düşünüyorum + larını - lerini anlatırmısınız

• + öldürebiliyor
    - ölebiliyor

özet olarak böyle :D
    ama alma bence.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_42234075/tm.htm

Burdan devam etsek daha iyi olur.
  • burası kasıyo msn'e geçelim
  • Burası Sadece 6300 lükler için Sade Konu Yani
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowKaan -- 21 Aralık 2010; 20:13:39 >
  • Diğer Konuyu Görmemiştim Ondan Sonra Açtım Neyse Zaten Bi Build İçin Bi De Champion Önerisi İçin Konu Açıorm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowKaan

Her kafasına esen konu açtığı için forum yeterince kirli,varolan konulardan devam etsek daha iyi olurdu ama zaten arkadaş konu açma işinde uzman sürekli yeni konu açıp kafasına göre devam ediyor,burdan devam edebiliriz...

Edit:Soruna gelecek olursak,bana göre twitch hala iş yapabilen bir champ,sadece oynamasını,taktiklerini iyi bilmek gerekiyor.Takımı taşıyabilecek bir champ fakat yetenek isteyen bir champ.Bunun dışında iyi özellikleri zehirinin olması,görünmez olması,taşıyıcı olması,Kötü özellikleri Squishy bir champ olması.Karşıdakiler oyunu az-çok biliyorsa oracle vb. şeylerle senin oyununu bozabilirler.Zaten late gameye doğru görünmezliği sadece verdiği attack speed için kullanmaya başlıyorsun.Ama yinede karşıdakiler sana focuslanırsa,halin kötü olur bu yüzden takım savaşında doğru yerlerde olman gerekli,iyi kullanman gerekli.Şimdilik aklıma gelenler bunlar aceleyle yazdım hata varsa söyleyin.

• ya ben eskiden 2 sene önce galiba twich en güçlüydü sonra nerf yiye yiye güçsüz oldu şuanki durumunu bilmiyorum
  • 2 sene mi? Oyun açılalı 1 yıl olmadı :S
  • en güçlüymüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: y0ndaime

ya ben eskiden 2 sene önce galiba twich en güçlüydü sonra nerf yiye yiye güçsüz oldu şuanki durumunu bilmiyorum

Cool story bro
  • tam bilmiyorum kardeş Ama Twich İlk Çıktığında Çok Güçlü İdi Nerf Yiye Yiye Bu Hale Geldi
  • Şaka maka ben bu adamın troll yapıp yapmadığını anlayamıyorum , ne zaman bir mesajını görsem beynim allak bullak oluyor.
  • xD ne alaka sadece unuttum ama gerçekten ilk çıktığında manyaq bisidi eski banalnan karakterimde vardı
  • quote:

xD ne alaka sadece unuttum ama gerçekten ilk çıktığında manyaq bisidi eski banalnan karakterimde vardı

Hala böyle
  • quote:

ya ben eskiden 2 sene önce galiba twich en güçlüydü sonra nerf yiye yiye güçsüz oldu şuanki durumunu bilmiyorum

imagination is more important than knowledge =)
  • Bende Twitch ile oynuyordum man heromdu son 1 haftadir gelen patch ile tamamen boş bir karakter haline geldi.Gene oynayan oynar ona sozum yok ama nerf yiye yie bu hale geldi en son gelen patchlede ultisindeki attack speed ve 5-6-7 vurus haline gelen ultisi çok boş bir haldı açıkçası görünmez bir ölü haline geldi :) açık açık iade etmeyi düşünüyorum 6300 ip geri almak adına.Alacaklara bilgi vermesi için söyleyeyim dedim yok bn alacam diyorlarsa hayırlı olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: suhaksk

Bende Twitch ile oynuyordum man heromdu son 1 haftadir gelen patch ile tamamen boş bir karakter haline geldi.Gene oynayan oynar ona sozum yok ama nerf yiye yie bu hale geldi en son gelen patchlede ultisindeki attack speed ve 5-6-7 vurus haline gelen ultisi çok boş bir haldı açıkçası görünmez bir ölü haline geldi :) açık açık iade etmeyi düşünüyorum 6300 ip geri almak adına.Alacaklara bilgi vermesi için söyleyeyim dedim yok bn alacam diyorlarsa hayırlı olsun :D

Valla, ultisi gerçekten op'di twitchin açıkçası. Böylesi çok daha balanced.. 7x200ad olsa, ve bunu 5 kişiye birden vurabildiğini düşünsek, attığın dmg'i düşün, (Creepleri saymıyom bile tabi) sonra lifesteal açıkken Creeplerinde işe girdiğini ve bu sefer attığın dmg'i ve nasıl kesebilceklerini düşün seni?..
    Bence neden nerf yediğini anlamışsındır. (Belki biraz over-nerfed ama kesinlikle önceki halinden daha düzgün yani)

• quote:

xD ne alaka sadece unuttum ama gerçekten ilk çıktığında manyaq bisidi eski banalnan karakterimde vardı

Sen geçenlerde yeni başladım noobum demiyor muydun firstkiss e karşı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.