Şimdi Ara

6300 lük champion önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, forum kirliliği yapıyorsam özür dilerim.

RP ile 2 tane champion alma limitim var, ilk tercihimi Lee Sin den yana kullandım. Öbürü için bu haftaki free leri görmeyi düşünüyorum fakat fikirlerinize ihtiyacım var. Ad karakterleri severim, range deneyimim yok denecek kadar fakat en son lux aldım ve hoşuma gitti. Aklımdaki herolar Brand, Volibear, Shyvana. Brand ve Shyvana arasında kararsızım volibear a daha uzak bakıyorum. Önerdiğiniz herolar var mı ? teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: goldwar12

Herkese merhaba, forum kirliliği yapıyorsam özür dilerim.

RP ile 2 tane champion alma limitim var, ilk tercihimi Lee Sin den yana kullandım. Öbürü için bu haftaki free leri görmeyi düşünüyorum fakat fikirlerinize ihtiyacım var. Ad karakterleri severim, range deneyimim yok denecek kadar fakat en son lux aldım ve hoşuma gitti. Aklımdaki herolar Brand, Volibear, Shyvana. Brand ve Shyvana arasında kararsızım volibear a daha uzak bakıyorum. Önerdiğiniz herolar var mı ? teşekkürler

oyun tasimak istiyorsan shyvana eglence istiyorsan ezreal diyorum
  • ezreal free iken kullandım cok memnun kalmadım. birde lee sin için bir build önerebilir misin ? off tank dan ziyade ad carry veya late gamede tank itemlerini almayı tercih ederim. ona uygun build yazarsanız iyi olur
  • Riven.Bugün aldım çok harika birşey :D
  • Renekton tavsiye ediyorum zordur falan ama iyidir kayıyo stunluyo büyüyo daha ne ?
  • Volibear sıkıcı bir karakter.Yukardaki arkadaşlarında dediği gibi Riven ve Renekton gayet, güzel farmları çok eğlenceli ve mana sıkıntısı yok :) Volibear'i ben aldım gerçekten sağlam bir champion ama sıkıcı en fazla 10 oyun atmışımdır.Sarmayınca sarmıyor işte aklım olsa Fizz alırdım veya değişiklik olsun diye az kullanılan karakterlerden Viktor alırdım ( Lazer skili gayet eğlenceli tutturabilene tabi :)) yani sana tavsiyem eğlenebileceğin zevk alabileceğin bir hero al illa 6300 lüklerdende almana gerek yok 3150 lik 1350 lik çok eğlenceli championlar var.
  • volibear oldukca güclüdür ancak sıkıcıdır(bende build ve skillerini tam çözemedim ama iyi scorlarım vardı free iken)
    nocturne (pasifi iyi skilleri iyi fearı var ultisi ile iyi yakalıyor ve oldukca karizma )
    wukong (çok iyi bir offtank oldukca eğlenceli)
    fizz (eğlenceli ve kolay ap ile çoşuyor combosuda güzel)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karthus almalısın. Hem paran cebinde kalır.
  • nocturne bende var, cok memnunum isteyenlere örenirim. brand ve riven renekton aklımdaki herolar, cevaplar için teşekkür ederim
  • Riven'i bende tavsiye ederim early'de bf sword çıkınca oyun mid'e kalmayabiliyor. Ayrıca skillerinin mana harcamaması çok hoşuma gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AloneAssassin -- 31 Mart 2012; 21:33:40 >
  • Riven'i tavsiye ederim. Combosu çok güzeldir. Free olduğu zaman denemiştim çok hoşuma gitmişti. Şimdi ip kasıyorum 6300 almak için. 2300 falan kaldı geriye
  • bence kesinlikle fizz almalısın.bu oyundaki en zevkli karakter bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.