Şimdi Ara

63 liranın karşılığı bu mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kota henüz 23gb 'da. rezillik vallahi başka bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnLimiteD. -- 27 Nisan 2013; 11:59:45 >

• Hat değerlerini koyabilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firma rezil olunca bu sahneler normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hat değerlerinizi atar mısınız ?
  • bu hızın nedeni hat değerlerinize bağlı olabilir arkadaşların dediği gibi lütfen hat değerlerini yaz ki sana bir çok kişi yardım etsin
  • hem aşırı yavaş ve kalitesiz, çok pahalı. ttnet oldu rezilnet.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

hem aşırı yavaş ve kalitesiz, çok pahalı. ttnet oldu rezilnet.

Ayrıca günü gününe tutmayan istikrarsız hat değerleride cabası. Adilik resmen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Dolar 10 TL Ne Zaman Olur ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hat değerlerinizi koyun da bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylık 115 lira veriyorum hala berbat hala berbat yani bunun parayla alakası yok.
    Hatta gelen internette sorun yok ama internet kalitesi yerlerde, siteye girme hızı video yüklenme süreleri son günlerde iyice berbatlaştı

İş yerine vdsl bağlattım 24 mbit ve canavar gibi bağlanıyor akkli'de olsa 45 lira ödücem telefonla birlikte

• Sen yat kalk şükret, bende SpeedTest'e bile girilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Aylık 115 lira veriyorum hala berbat hala berbat yani bunun parayla alakası yok.
    Hatta gelen internette sorun yok ama internet kalitesi yerlerde, siteye girme hızı video yüklenme süreleri son günlerde iyice berbatlaştı

İş yerine vdsl bağlattım 24 mbit ve canavar gibi bağlanıyor akkli'de olsa 45 lira ödücem telefonla birlikte

Hat değerleriniz iyi görünüyor hocam. Bilgisayarınızdan kaynaklı sorun olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn81 -- 29 Nisan 2013; 13:45:34 >

• Hat değerlerinizde problem yok.. Bilgisyarınızda problem var ya da bağlantıyı paylaşıyorsunuz herkes yüklenince eh tabi yavaşlar veya adil kullanım doluyor hızınız 3 mbs ye geriliyordur. Yoksa bu hat değerleri bende olsa varya benim bilgisayar tarih yazar :D sayfaların tekinde dönme göreyim veya hd video izlerken donsun pc yi balkondan atarım bu değerler bende olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kont2000

Hat değerlerinizde problem yok.. Bilgisyarınızda problem var ya da bağlantıyı paylaşıyorsunuz herkes yüklenince eh tabi yavaşlar veya adil kullanım doluyor hızınız 3 mbs ye geriliyordur. Yoksa bu hat değerleri bende olsa varya benim bilgisayar tarih yazar :D sayfaların tekinde dönme göreyim veya hd video izlerken donsun pc yi balkondan atarım bu değerler bende olsun

Abartma yahu sanki fiber kullanıyoruz

Ayrıca akksiz paket benimki 8limitsiz , bilgisayarda bir problem yok gibi.Zaten sorun tablet ve telefondada yaşıyorum.

Şuanlık pek sıkıntı yok gibi ama bazen youtubeda 240p takılınca sinirimi bozuyor.
  • O tabletle telefonu çöpe at o zaman :D
    Şaka bi yana gerçekten hat değerleriniz çok iyi.. Örnek benim değerlerin resimlerini atayım.

:))http://speedtest.turk.net adresinden yaptım testi biraz önce.. Bu arada adil kullanımı da doldurmuş durumdayım çoktan..

Küçük bir dipnot.. TTnet 8 mbs paketindeyim ama hattım desteklese adil kullanımı doldursam da hızı aynı hızda kullanırım. Tivibu sağolsun. bunu söylemiyorlar ama tivibu paketi alırsan akk diye bir şey yok .) Bilginize

63 liranın karşılığı bu mu ? 63 liranın karşılığı bu mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: UnLimiteD.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

quote:

neyseki bu aralar 1.3 mb/s

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

quote:

neyseki bu aralar 1.3 mb/s

onada

ben 20yle coşuyorum tabi

tabii akk gelene kadar

• sorsan ileri teknoloji kullanoyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.