Şimdi Ara

6230i Telefona Format Atmayı Bİlen Var Mı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cep Telefonu Bölümünde Cvp Verilmediği İçin Buraya Soruyorum...

• UP
  • Dostum Nokia sanırım telefonun.

Önce kapat telefonu.Sonra Yeşil arama tuşu,3 ve *-yıldız tuşlarına basılı tutup yukarıdan AÇMA tuşuna bas.1 Dakika felan bekle ekranda Formatting yazar
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuriAlço_Jr

Dostum Nokia sanırım telefonun.

Önce kapat telefonu.Sonra Yeşil arama tuşu,3 ve *-yıldız tuşlarına basılı tutup yukarıdan AÇMA tuşuna bas.1 Dakika felan bekle ekranda Formatting yazar

Denedim Ama O İşe yaramıyor Bu Telefonda.
  • 6230 S40 platformuna sahip bir cihaz ve java alt yapısı var,6230'a format atamazsınız.
    Ayarlardan fabrika ayarlarına dönebilirsiniz,yukarıda yazılan kodlar S60 ve S80 gibi symbian işletim sistemi kullanan cihazlar için geçerlidir..
    Tam sorunun nedir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cepix

6230 S40 platformuna sahip bir cihaz ve java alt yapısı var,6230'a format atamazsınız.
    Ayarlardan fabrika ayarlarına dönebilirsiniz,yukarıda yazılan kodlar S60 ve S80 gibi symbian işletim sistemi kullanan cihazlar için geçerlidir..
    Tam sorunun nedir ?

Evet Doğru Diyorsun, bende şimdi başka sitelerden bilgiler edindim atılmıyormuş format.
    Garantisi var servise göndereceğim hem yeni yazılım atarlar gereğini yaparlar artık.

Sorun şu;

Telefon sim karta yeni numara kaydetmiyor hiç bir şekilde.İşlem başarısız diyor. Ama telefon hafızasına yeni numaraya kaydetme işlemi yapılıyor..Başka telde denedim sim kartımda sorun yok.
    Ayrıca telefon hafızasından sim karta numara kopyalama işlemide olmuyor.Devamlı uyarı veriyor.
    Birde telefon hafızasında müzikler var onlarıda silemiyorsun.Salt okunur dosya diyor.

Şuan en büyük sorun sim karta yeni numara kaydedemiyor olmam...

İşllah serviste bu sorunu çözerler.Birde garantim bitmedi henüz ücret almazlar herlade değil mi ?

• Yenilenen yazılım ile sorun çözülür.
    Ücret almazlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cepix

Yenilenen yazılım ile sorun çözülür.
    Ücret almazlar.

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim...
  • Sizin yüzünüzden telefona format attım. Deneyim ne olacak dedim, telefon açıldı şehir seçtim, saat ve tarih ayarlarını yaptım, sonra telefon açıldı bomboş. Rehber bile gitmişti. Ama rehberi yedeklemişim.

Not: Telefon N73 Format işe yaradı. Az kalsın 'lara geliyorduk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 22 Aralık 2008; 21:48:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuTLu.

Sizin yüzünüzden telefona format attım. Deneyim ne olacak dedim, telefon açıldı şehir seçtim, saat ve tarih ayarlarını yaptım, sonra telefon açıldı bomboş. Rehber bile gitmişti. Ama rehberi yedeklemişim.

Neden Bİzim Yüzümüzden Onu Anlamadım...

Ayrıca Telefonun Ne ?

• quote:

Orjinalden alıntı: EmRSrL

quote:

Sizin yüzünüzden telefona format attım. Deneyim ne olacak dedim, telefon açıldı şehir seçtim, saat ve tarih ayarlarını yaptım, sonra telefon açıldı bomboş. Rehber bile gitmişti. Ama rehberi yedeklemişim.

Ayrıca Telefonun Ne ?

Sizin yüzünüzden derken, şaka anlamında demek istedim. Telefon N73

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: EmRSrL

quote:

Ayrıca Telefonun Ne ?

Sizin yüzünüzden derken, şaka anlamında demek istedim. Telefon N73

N73 Atmak Kolay.
    Lanet Olası Telefona Atılmıyor işte.
    Kim Gidecek Servise Onu DÜşünüyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.