Şimdi Ara

62 lwl satılık wizard 59 lwl kurt 50 ytl+kısa winston VENÜS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 62 lwl venüsteki charım satılık charda hiç bi kusur yok satma amacım sıkılma isteyen eklesin beni ankaradayım ama güvenen herkeze veririm 50 lira ben batırmaz saduman_06@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chorumlu -- 11 Eylül 2008; 22:35:43 >

• Evet bu char çalınmıştı üstelik bu charda oynayan kişi charından hiç şikayetci değildi bencede çok güvenmeyin...
  • bn deilim taylan yha bu kaan ne diyelim HAYIRSIZ satışlar:P
  • olm konun ismini degiştir ne saf adamsın dh ID ve pw ni de mi bu herife verdin
    cem yemin ederim seni tarif edecek laf bulamıyorum
  • ulan sizin topunuzu sinemaya götürüyüm lan ben cem seninde azına sıçacam lan gece mi gündüz edip bu adamı tam 1 ayda kastım lan ben elimde paypale ödediğm paraların belgesi bile var göt kafalılar ama sizde suç yok sorun benim sik kafalı kardeşim cemde ama ben senin azına sıçacam cem
  • ha bide cemin charıda neden gizli sorusunu falan bilmiyomumuş o it heee
  • quote:

Orjinalden alıntı: chorumlu

ulan sizin topunuzu sinemaya götürüyüm lan ben cem seninde azına sıçacam lan gece mi gündüz edip bu adamı tam 1 ayda kastım lan ben elimde paypale ödediğm paraların belgesi bile var göt kafalılar ama sizde suç yok sorun benim sik kafalı kardeşim cemde ama ben senin azına sıçacam cem

1) sinema nın ücretlerini sen mi çekiceksin ?
    2) patlamış mısırda olcak mı ?
    3) adres verdim sana İstanbul / Ümraniye / 1 mayıs beklerim
    4) Biz kimin ne b*k oldugunu da biliyoruz merak etme. Cemin ismini de kirletme Cemin yerinde olsam seni şimdiye 50 kez linç etmiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    76 lv+10 SoS BLade
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bak şimdi cemin kendine ait bi acontu var ben yapmadığımı yapıcam o aconttaki adamın şifresini değiştircem üstündeki bütün elbiseleride hayrıma dağıtıcam akşam gör sen haa bu arada dicem bişey daha var şimdi bu bu forumdaki cemin kullandığı acont bu kaan cemin forumdaki şifresini çalmış yeni açtığı charın şifresini gizli sorusunu her bokunu biliyo acaba bu kaan bunları nerden alıyo la sizde biraz akıl olsa inanmazsınız la
    o göt cem daha silkroadın ne olduğunu bilmezken ben öğrettim ona ha bide biz aynı yatakta yatıp kalkıyoz öle bi kardeşliğimiz var ama şerefsizlik benim kuzenimde sizin suçunuz yok sen 50 kere beni dövecektinya ankarada olsaydın görüşürdük ama cem ankarada ben onu 50 kere değil 1 kere iyi benzetcem merak etme
  • hadi yazsana canımm ciğerimmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: chorumlu

bak şimdi cemin kendine ait bi acontu var ben yapmadığımı yapıcam o aconttaki adamın şifresini değiştircem üstündeki bütün elbiseleride hayrıma dağıtıcam akşam gör sen haa bu arada dicem bişey daha var şimdi bu bu forumdaki cemin kullandığı acont bu kaan cemin forumdaki şifresini çalmış yeni açtığı charın şifresini gizli sorusunu her bokunu biliyo acaba bu kaan bunları nerden alıyo la sizde biraz akıl olsa inanmazsınız la
    o göt cem daha silkroadın ne olduğunu bilmezken ben öğrettim ona ha bide biz aynı yatakta yatıp kalkıyoz öle bi kardeşliğimiz var ama şerefsizlik benim kuzenimde sizin suçunuz yok sen 50 kere beni dövecektinya ankarada olsaydın görüşürdük ama cem ankarada ben onu 50 kere değil 1 kere iyi benzetcem merak etme

adresi verdim ben sen hala ötüyorsun
    sen kendini zeki sanıyorsun da bi mercimek kadar bile beynin yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeteLin0 -- 12 Eylül 2008; 11:16:11 >

• beyler hepinizden çok özür dilerim bn bu accountun sahibi cem daha önceki msjlar kuzenime aittir.taylan salla yha bn onun seviyesine düşecek kadar sero deilim. bi çar için bni satan adamdan ne hayır gelir ki. taylan snde muhattap olma yha seviyesizce konuşuyo yok paypale para ödemiş.lan bnm kasayı size götürüp kasmadıkmı o çar için bnm gecem gündüzüm gitmedi soruyorum sana?bn bi oyun için bunları yapıcak ve bazı kötü sözler edecek kadar düşmedim... sadece gülmekle geçiyorum.işte güvenip bazı şifrelerimi verdiğim adamı görün yha.42 lv bow çarı soymuş soy ne olucakki çok ta fifi tınnnnnnnnnnnsın yha bnm için artık.ayrıca o çarda ortaktık unutma bunuda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.