62 kontorum vardı 15 dakika görüştüm kontor 0 şimdi nedir bu turkcellden çektiğim tarifem bizbizecell
eeee bunun garip olan yanı ne türkcell kullanıyorsan alışcaksın böyle şeylere. benden de avea'yla 2 dakika konulunca 20 kontür alıyor
quote:
Orjinalden alıntı: dumanist.gokhan
eeee bunun garip olan yanı ne türkcell kullanıyorsan alışcaksın böyle şeylere. benden de avea'yla 2 dakika konulunca 20 kontür alıyor
Mobil Öğrenci tarifesi en azından bu kadar fazla soymuyor. Gerçi kontör periyodu 10 dakikada bir. 2 saniye de konuşsan 8 dakika da konuşsan düşen kontör 2 oluyor. Ancak benim çoğunlukla aradığım kişiler mobil öğrenci olduğundan bana oldukça karlı geliyor. Bir de yeni telefon aldım ve Turkcell 1000 kontör hediye etti. Bakalım...
quote:
Orjinalden alıntı: **BLL**
62 kontorum vardı 15 dakika görüştüm kontor 0 şimdi nedir bu turkcellden çektiğim tarifem bizbizecell
E zaten dakikası 4 kontör gayet normal 15 dkka konuşman
normal.
Avea nın her yeri 2 kontore ara durumu var bir de.Turkcell ne kadar kazık da olsa kullanıyoruz sırf iyi çekiyor diye.Dİğer operatorler onun kadar iyi çekse yüzde 60 lık bir kullanıcı kitlesini kaybeder turkcell.dua etsinler ki iyi çekiyor şebekeleri.
normal valla o kadr kontörün gitmesi gereksiz topic
Gayet Normal
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme