Şimdi Ara

61KM/S HIZLA CEZA YEDİM ! [LİMİT 60KM/S]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabahın köründe 1KM/S fazla gittim diye 140 TL ceza yedim şaka gibi gelebilir fakat gerçek..
     61KM/S HIZLA CEZA YEDİM !  [LİMİT 60KM/S]

• Türk adaleti her zaman güvenmişimdir.
  • Ben olsam ödemem mahkemeye veririm. Çünkü hata payı var.
  • çorba parasını geçmiş rakı masası parası almış eleman sabah sabah

edit:10km kadar hata payı olması lazım ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 16 Mayıs 2011; 21:52:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Yasaları çiğnemişsin, iyi olmuş.

Burda adamlar sokak yarışı yapıyor, drift yarışları yapıyorlar onlara ceza yok..Örnek sürücü diye heryerde beni gösterirler aldığım ilk ceza oldu..
  • 10 km/s hata payı olması gerekiyor.
  • Hata payı olmalı itiraz et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl itiraz edebilirim ? Çok sinirim bozuldu .
  • arkadaş alacan 800 motor araba, bincen. yok kırmızı yok radar yok trafik, nerde çokluk orda pislik misali olduk ya eskiden böyle miydi yollar bomboştu
  • hocam geçmiş olsun ne diyim. polisler hakkında yorum yapmiyim ne zaman yapsam başım belaya giriyo. @Alkolog'un da dediği gibi mesaiyi erken bitirmişlerdir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: toutatis

Ben olsam ödemem mahkemeye veririm. Çünkü hata payı var.

5KM/s Tolerans varmış fakat onu geçmişim filan bişiler sayıkladı ama bilmiyorum
  • babam yazın 70 ile gidilen yolda 78 ile gittiği içinde 1 km/sn farkla ceza yedi ( %10 hata payıyla max hız 77 )
  • trafik canavarı
  • %10 hata payı var. Yani hız sınırı 60 km ise 66 km.ye kadar polisin ceza kesmemesi gerekirdi.
  • Şehir içi hız limiti 50 değilmi %10 hata payı ile birlikte 55 yapar. 6km aşmışsın. Bende 149km ile ceza yemiştim. Ama o 290 TL idi erken ödedim indirim oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonely_man -- 16 Mayıs 2011; 22:07:43 >
  • 1km için kesilmez ceza hata payı dolasıyla ancak bizim ülkenin polisi bu kadar şey olduğundan kesiyorlar. itiraz edersen muhtemelen hallolacaktır sıkıntı yapma
  • Bana en çok koyan deli gibi araba kullananları görüyorum onlara bir şey yok, bütün kurallara dikkat ederim sabah uyku sersemi 3-4 km/s geçtik diye yaptıklarına bak
  • Burası istanbul
  • Sınır 50 KM/H olan yerde 290 TL ceza yedim 80 KM/H hızla.
    Cumartesi günü.
    Evlat acısı gibi oturdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saerk

Burası istanbul

Şehir Bursa kardeş ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.