Şimdi Ara

60500'e opel astra sport tourer çok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba! Opel astra sport tourer 1.3 cdti cosmo modeli için 60500'e anlaştık. Araç fiyatına opel yetklili servisinde takılacak geri görüş kameralı navigasyonlu sistem de dahil, hediye olarak kartel koruma da takılacak. Senin vereceğin ekstradan sadece kasko ücreti olacak dedi satış görevlisi, trafik sigortasıda bizden dedi.Volkswagene gittiğimde adamlar bir kuruş inmedi üstelik trafik sigortasıda bana ait olacaktı. Bayide beyaz renkli otomatik vitesli sport donanımlısı vardı, aslında tourer almayı pek düşünmezken araç donanım, görünüm ve iç kullanım rahatlığı sebebi ile içime sindi. Bende yakın zamanda gelecek siyah cosmo için kapora verdim; fakat vereceğim bedel iyi mi, yüksek mi? Aklımda bir soru olarak kaldı. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa ve yorum yaparsa sevinirim.

Çok sık araç değiştiren yapıda değilim ve bu araç içinde 5-6 yıllık bir kullanım ömrü öngörüyorum. Bebek olması sebebiyle geniş bir bagaja ihtiyacım vardı ve bu aracı tercih ettik. Araçtan performans, ataklık gibi bir beklentim yok; güvenli, konforlu, yakıt tasarruflu ve kullanım alanı ferahlığına sahip olması diğer bir tercih sebebimdir.

• 56 binliraya lancia delta var,
    şahsen ben olsam lancia delta,yada mazda ya bakardım,octavia elegance 1.6 dizel düz vitesi o fiyatta.biraz yukarı çıkarsanız citroen c5,hem d sınıfı hemde 1.6 dizel hemde 63-64 binlira.
    opelde iyi bir seçim,1.3 motor olunca insan biraz soğuyor gibi 1.6 olsaydı gözü kapalı alırdım..ama seçim sizin ,hayırlı olsun
    tüm formdaşlarımıza hayırlı bayramlar.iyi geceler.
  • İkinci elde aradığınızı bulamazsınız. Uzun süre kullanacaksanız duşunun derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 koy passat al

• quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

5 koy passat al

Mantıklı.
  • Açıkçası ilk düşüncem sunrooflu d kasa bi araçtı. Passat comfortta da karar kılmıştım ama sunrooflusunu bulamadım, trabzonda bi tane kahverengi vardı sunrooflu o da renkten kaybetti. Çevre illere de sordum (trabzonda oturuyorum) sunrooflu yoktu. Rizeye bi tane beyaz sunrooflu gelcekmiş o da ekim ayına. Birincisi o kadar bekleyemezdim (eldeki opel corsayı satınca) aracı kısa sürede almam gerekiyodu. İkincisi de passat manuellerdeki 2000 TL'lik indirimin ekim sonuna kadar süreceğinden emin olamadım, bide üstüne belki zamda gelse 74000 TL olacak 78000, o rakam da bana göre fazla. Trabzonda sunrooflu, 17 jant, spor suspansiyon beyaz higline jetta için istedikleri fiyat 68100 TL+ trafik sigortası ve bi kuruşta indirim yok. Alıyosan, işine geliyosa mantığı hoşuma gitmedi açıkçası. Gümüş gri passat comfort için 73000 istediler, rizedeki bayidede sol arka kapı üstü hafif çizik gümüş gri passata da 71500 fiyat istediler. Skoda bayiside yeni yer yaptığından taşındığı geçici yeri bulamadım ve oraya bakamadım. Renault megane sport tourer için aradığım satış temsilcisi elinde otomatiği olduğunu ve 66000 TL olduğunu söyledi. Manuel istediğimi söylediğimde, elinde olmadığını fiyatının 62000 olduğunu, son olurunun da 60000 olacağını söyledi. corsayı alacak arkadaşla ekspertiz için servise gittiğimizde bir ara bende showrooma çıktım ve astra sport tourerı orda gördüm ve biraz inceleyip içime sinince almaya niyetlendim. Anlayacağınız nereden nereye. İşte benim de şu anki merakım vereceğim 60500 TL konu başlığında belirttiğim donanıma göre çokmu?

• geçen araca inceledim kesinlikle berbat bi malzeme kalitesi var (kapıları hariç sınıfına göre çoğu modelden iyi) araç çok dar ve kasvetli bi stationa göre iyi değil yani megane tourer kesinlikle daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • normal çok değil
  • 2001 de cikan kasasini hala kullaniyoruz. Bence 1.3 motoru unutabilirseniz ki performans beklentiniz yokmus fiyat ve arac gayet guzel.

• c segmentinde gozume hos gelen 2 araç var astra ile megane...

astra gercekten hos araba.... ve bana gore alınabilitesi olan 2 almandan biri digeride tabiki mercedes...

tek dezavantajı 1.3 motor olması... düz yolda degilde yokusta yuzde yuz araç düşük devirde toparlayamaz... Benim bulundugum muhit devamlı yokus oldugu için tercih etmezdim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

c segmentinde gozume hos gelen 2 araç var astra ile megane...

astra gercekten hos araba.... ve bana gore alınabilitesi olan 2 almandan biri digeride tabiki mercedes...

tek dezavantajı 1.3 motor olması... düz yolda degilde yokusta yuzde yuz araç düşük devirde toparlayamaz... Benim bulundugum muhit devamlı yokus oldugu için tercih etmezdim...

megan ve astranın yanında bravoda güzel değilmi, bu arada bravoyla acayip derecede kafayı bozmuş durumdayım kaç aydır alsammı diye düşünüyorum
  • fiyatta 6 bin civarı indirim söz konusu opsiyonlarla birlikte...bence içinize sindiyse, performans-ikinci el durumunu önemsemiyorsanız fikrinizi değiştirmeyin alın aracı...
    tek eksiği panoramik cam tavan...dizelde opsiyon bile değil nedense...
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

fiyatta 6 bin civarı indirim söz konusu opsiyonlarla birlikte...bence içinize sindiyse, performans-ikinci el durumunu önemsemiyorsanız fikrinizi değiştirmeyin alın aracı...
    tek eksiği panoramik cam tavan...dizelde opsiyon bile değil nedense...

sebebi ağırlık yada motorun rezilliği diyebilirim

• Aldiniz mi? Guzel tercih allah kaza bela vermesin fiyatta iyi. megane sport tourer gt line ida incelemenizi oneririm.

• Avensis al tup tak.

• Fiyat fahiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Fiyat fahiş.

Ama o bir Opel.

Aslında bi tane commodore alıp bincen evladiyelik.

Gerçi o zaman da Gordon Murray üzülür.

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Fiyat fahiş.

Ama o bir Opel.

Aslında bi tane commodore alıp bincen evladiyelik.

Gerçi o zaman da Gordon Murray üzülür.

Opel Mopel 60 binlira verilir mi la bu arabalara

Gordon Murray değil de, Claus LUTHE üstada ihanet etmiş olurum.

• Çok tabi.Bir ev parasına astra mı alacan ?Arkadaşlar arabada bu kadar pahalı araçlar tercih etmek mantıksız.Daha ucuz araçlara yönel bence.Araçlar ödediğimiz paranın karşılığını bence tam vermiyor.Hemde öderken sıkıntı.
  • 1600 Motor dizel bir passat yada 508in dolusu 90000'e geliyor, o kadar eder mi etmez bencede. D kasa bir dizel aracın olması gereken insignia 1.4 edition plustuki gibi 59-60 bin civarında; ancak dizel almak istediğim zaman sistem cebimden en az 10000 alıyor ve ben anca c kasanın dizelini alabiliyorum. C kasa bi araç almak istesem (dizel) 60000 vermem gerekiyor. Astra sport tourer:60000, megane sport tourer:60000, focus sedan:60000, jetta:65500, keza octavia ve corolla 60000+ bedelde. Bana sorarsanız bu fiyat edermi etmez tabiki ama piyasa bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.