Şimdi Ara

600ytl ye kadar telefon?????? (LG KG810 deneyen var mı?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir telefon almayı düşünüyorum, istediğim özellikler: mp3 çalmasına gerek yok fakat mp3leri zil olarak çalabilsin, arttırılabilir hafıza olmasın fakat 64mb tan küçük olmasın dahilisi. çok iyi kalitede resim çeksin. fiyat 600ü geçmesin??? ve kesinlikle şık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bratka -- 26 Ağustos 2006; 13:22:30 >

• http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16049&productid=Telceplgkg810
    istediğim özellikler var. ayrıca şunu sorucam: LG tel kullananlar kalitesinden memnunlar mı? bozulma arıza vs....
  • 6230i guzel secım olurdu baska
    samsung e730 dahılı hafıza 80mb hersey mevcut ama cok ıyı foto cektıgı soylenemez
  • peki buunu deneyen yokmu ya da lg ler hakkında fikir sahibi olan??
  • bunu sadece bir kere deneme fırsatım oldu müthiş bir telefon. bir gören uzun süre etkisinden kurtulamıyor hafızanın artmaması dışında bir - yok bence.
  • LG nin hangi modelinde hafıza artıyor ki...
  • zil sesi ve fotolar kaliteli mi ne dersiniz? ayrıca işçilik..tel. çabuk bozulmasın..?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç düşünmeden w810 i derim.Forumdan bazıları bahçelievler golddan 648 ytl'ye almış.Ben piyasadan 700'e almıştım.
  • bu fiyatlara başka alternatif yokmu??
  • nokia 6131 de güsel bence
  • Verdiğin link 670 ytl lik az daha biriktir sen w810i al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turingma -- 26 Ağustos 2006; 14:16:57 >
  • ericsson lar çok düz.. yoksa gayet gzl
  • nakite bu fiyatlarda E900 bulabilirmiyim nasıl telefondur?? kullanan arkadaşlar...?
  • quote:

Orjinalden alıntı: otorunogullari

nakite bu fiyatlarda E900 bulabilirmiyim nasıl telefondur?? kullanan arkadaşlar...?

cok zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: otorunogullari

arkadaşlar bir telefon almayı düşünüyorum, istediğim özellikler: mp3 çalmasına gerek yok fakat mp3leri zil olarak çalabilsin, arttırılabilir hafıza olmasın fakat 64mb tan küçük olmasın dahilisi. çok iyi kalitede resim çeksin. fiyat 600ü geçmesin??? ve kesinlikle şık olsun

Su anda 600 YTL civarinda alabilecegin en iyi tel kesinlikle SE K750i dir arkadasim.. Tasarim, malzeme, iscilik, joystick ve software kusurlari olabilir (joystick ve software-yazilim sorunlari halledilebiliyor).. ancak fiyat/performans olarak 1 NUMARA!! benden soylemesi.. hele linkini verdigin LG KG810 bu konuda (f/p), K750i ile kiyaslanmaz bile.. siddetle tavsiye ediyorum.... baska alternatif istersen Nokia 6131, BenQ-Siemens EL71, Samsung E730 gibi modeller de gayet iyi bir secenek olacaktir..

• çok iyi bi alet için 700e yaklaşabilirim...
  • Fiyatını bilemicem zaten çıkmadı da henüz sanırım ama ; SonyEricsson z610 çok hoş telefon 2.0 megapixel kamerası fln da var , bende 2 telefon arasında kaldım sadece görünüşü yeterli olacak benim için mp3 fln önemli değil ama senin de dediğin gibi mp3 zil sesi olabilsin , ya LG KG810 ya SonyEricsson z610 alıcam inş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.