|
Merhabalar Acil olmamakla birlikte 60 bin civarı bir araç satın alıp . Haftasonu temizliğini, eksiklerini giderip, sağını solunu söküp oyalanacağım bir araç arıyorum. Otomatik tercihim olsa da hem çok az olduğu için hem de sorun çıkarma olasılığı arttığı için düz araç mantıklı geldi. Benzinli olması bile pek önemli değil çünkü sadece hafta sonları yakın yerlere giderim, bazen de biraz uzun yol yaparım diye düşündüm. Biraz oturaklı, güvenli araç olsun istersem km olarak kafadan 200 binleri geçmem gerekiyor. İlk versiyon rav4 hoşuma gitti ancak elimde kalır korkusu var. :) . Ayrıca pasif güvenlik neredeyse yok gibi. Reno modüs biraz daha güvenli ve km olarak nispeten düşük bulunabiliyor. Düşük derken gene 150 civarı ama euroncap 5 yıldızlı bir araç. Freelander2 lere bakındım aldığınızın yarısı kadar arabaya harcamanız gerekir demişler hep. Sizin aklınıza gelen başka modeller var mı?. Geçen sene bu paralara clio 4 alınıyordu şimdi sigorta şişirmesinden dolayı ağır hasarlı podyelerde şasilerde oynama olmayan yüksek km araçlar anca alınıyor. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler