Şimdi Ara

60000 liradan tek hamlede 40000e düşen Jetta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  60000 liradan tek hamlede 40000e düşen Jetta

İyi günler herkese ,

Hepimiz mail kutularımızda favori ilanınızın fiyatı düştü maillerine alışkınız.Bugün ilk kez böyle bi indirim görüyorum :) Sizlerle paylaşmak istedim.Böyle elemanlar yüzünden ikinci el araç bakarken sıfır araba aldım .Herkese sevgiler saygılar.

İlan Linki

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-odak-tan-jetta-1.6-tdi-primeline-234351653/detay/
     60000 liradan tek hamlede 40000e düşen Jetta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emchimucha -- 3 Mayıs 2016; 15:00:30 >

• Satılacağı para 34500 max.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kasaya bir ben mi ayar oluyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 4 Mayıs 2016; 1:13:20 >
  • 0mer Faruk kullanıcısına yanıt
    aynen öyle arkadaşım kazasız belasızını 39000 liraya almıştı, bende fiyatın abartılığından bu ilanı favoriye almıştıım :)
  • 5 parça değişen komple boya km yüksek max 33 eder.

• Opel bayisi bir de bunlar mahalle arası al-satçı değil. Eleman alkollüyken falan hazırladı galiba ilanı.
  • Bu kez de 49dan 43 e düşen bir araba . İkinci el demek ki baya yavaş bu aralar.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-satilik-cok-temiz-dizel-volvo-s-40-269502794/detay/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu 1.6 TDI manuel primeline bir jetta zaten 60 bin edebilir mi piyasayı falan geç bunlar kafayı yemiş insanların ilanı böyle bir çılgınlık görmedim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 3 Mayıs 2016; 23:31:42 >
  • Büyük ihtimal fiyatı ilk girdiklerinde hatalı girdiler ve sonradan farkettiler . Sanmıyorum bilerek yapıldığını .

• 5 parça değişen komple boya var.Onun dışında hatasız kusursuz
  • 38 ye alınır paşalar gibi binilirde...bu kasa harbi bir tipsiz bir şekilsiz geliyor benim gözüme....
  • Kuzeni yazmıştır ne 60ı. Komple boyalı 5 parça değişenli, 140 binde, bomboş farları solmuş, motorunda hile çıkmış, kasası eskimiş bir araca ne 60 bini? 40a zor satarlar.

• yanlış yazmışlardır büyük ihtimal
  • Ferit çıldırdı, kapatıyoruz.
  • çoğu kişi ilana tıklayıp baktığında ahanda bi anda benim aracıma talipliler artıyor edasıyla gene 60 bine fiyatını çekmesin :D
  • 40 bini bile haketmiyor ki

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Valla hazirda param olsa giderdim bakmaya. Yakin da sayilir. Maalesef henuz hazir degilim Mesaj attim adama. Bu isler mesajla olmaz biliyorum. Ama su fiyattan asagisina vermem diyeceğin rakam var mi diye. Ses gelmedi.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Bedavaya vermis hakikaten. Kismet biraz da bu isler. Kime ne denk gelecegi belli olmuyor iste. Hiic acele etmeyeceğim bu konuda. Hah bu diyene kadar devam. Ne aldi arkadas bmw? Memnun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 4 Mayıs 2016; 5:02:08 >
  • emchimucha E kullanıcısına yanıt
    Araba kariyerliymiş ama doktora yaptı galiba

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.