Şimdi Ara

600 tl ye kadar kasa+psu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • kasa iyi soğutmalı,full tower olmalı psu>=750w ve yüksek verimli,dayanıklı,sağlam malzeme,kapasitör vs kullanılmıs kasa+psu tavsiye ederseniz sevinirim

890gpa-ud3h anakartında GTX460 cf yapabilirmiyim? yaparsam intel chipsetli anakarttaki gtx460sli ile arasında performans farkı olurmu

|| Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/45@1.2v || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279QE5A || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||
  • _____________________________

• 1-corsair hx-tx de aralarında modülerlik ve verimlilik farkı var heralde hangisi daha f/p ürünüdür?
    2-high power 1000w var 300tl her konuda corsair in yanında esamesi gecmez deniyor ama ben yine yazayımnasıl size göre
    3-2 GTX460 500w yiyor heralde,2hdd ,3 orta ayarda calısan fan,o.c lu 1055t,24"led lcd ile kac W yer bu sistem?

4-haf 932 düsündügüm kasalardan birisi,birde haf-x geldi gelecek deniyordu beklemeye degermi?
    5-birde yine cm den oyuncu kasası scout var aynı fiyat dışı full mesh oldugu icin biraz ucuz kasa gibi görünüyor bu da full tower hatta 932 den daha büyük ebatlı nasıl size göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namnamnamnam -- 16 Temmuz 2010; 16:37:08 >

High Power da güzel tabiki, ama Corsair daha güzel

Öyle bir sistem 500W'tan fazlasını çeker yükte iken tahmini, ayrıca LCD ile PSU'nun bir alakası yok

2 kasa arasında aman aman bir fark yok, tipini beğendiğini alabilirsin.

Scout HAF 932'den daha küçük. HAF fulltower, Scout midtower
    80+gold yabana atılacak bir fark değildir.. çünkü ancak daha kaliteli bileşenler kullanılarak o verimlilik değerlerine çıkılabiliyor..
    ben hx serisi öneririm
    2-high power orta seviyede fiyat performans ürünleri olan bir marka..ve kötü değil
    ama 1000w lık psu ya ihtiyaç duyacak kadar üst seviye sistem kurmayı düşünüyorsan alacağın psu
    enermax,corsair,pc power&cooling,seasonic,silverstone markalarından biri olmalı diye düşünüyorum
    3-750w kalite bir psu yetecektir..
    yukarıda yazdığım gibi corsair hx serisi 750w veya 850w öneririm
    ama amd sistemde 2 tane gtx 460 kullanamazsın..sadece crossfire desteği vardır..sli desteklemez
    4-zevk meselesi..sana bağlı..
    5-scout bence haf ile kıyaslamabilecek seviyede değil ucuz olma sebebi full mesh olması değil
    midtower da olabilir diyorsan CM Storm Sniper Black incele..yada daha uygun fiyata RC-692-KWP3 düşün..
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=30874
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2981

• quote:

Orijinalden alıntı: LUZz

HX-TX arasında modülerlik dışında fark yok.

High Power da güzel tabiki, ama Corsair daha güzel

Öyle bir sistem 500W'tan fazlasını çeker yükte iken tahmini, ayrıca LCD ile PSU'nun bir alakası yok

2 kasa arasında aman aman bir fark yok, tipini beğendiğini alabilirsin.

Scout HAF 932'den daha küçük. HAF fulltower, Scout midtower

hx-tx arasında arkadasında dediği gibi büyük bir verimlilik farkı var
    ben zaten 2 tane gtx460 'ın 500W cektigini yazdım,bir lcd de nerden baksan 25w cekiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3500 tl ye kadar sistem toplama
    12 yıl önce açıldı
    50 bin TL sadece kasa tavsiye
    11 ay önce açıldı
    40 bin TL kasa tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alıcağım en kaliteli psu corsair hx-850 olur heralde,enermax gibi markaların yüksek fiyatları nedeniyle
    high power1000W 300tl, corsair hx-850 350tl ikisinden biri olur sanırım

yukarıda leon-x hocam da sli yapabilirsin demis

kasa ismi aklımda yanlıs kalmıs,sniper yazıcaktım zaten full mesh olan cm scout degil cm sniper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namnamnamnam -- 17 Temmuz 2010; 15:21:28 >

SLI yapılır, Nvidia kartlar ile demek istedim, ama o anakartta olmaz.

i7 920 @ 3.3ghz + GTX460 = Boşta - 160w / Yükte - 280w / Furmark'ta - 310w / www.anandtech.com

Diğer GTX460 güç tüketimi değerlendirmeleri:

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-460-review/13
    http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_GTX_460_1_GB/29.html

600 tl ye kadar kasa+psu tavsiyesi

http://www.80plus.org/manu/psu/psu_detail.aspx?id=25&type=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 17 Temmuz 2010; 14:41:58 >
    || Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/45@1.2v || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279QE5A || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||

• bu gtx 460 ları sli yapabilmem icin intel sistemmi kurmam gerek?

sanırım en güzeli haf932+corsair 850hx

Orijinalden alıntı: Dh Rh+
    @ooppss
    Cm storm sniper mid-tower degil yanlıs bilgilendirmeyelim

http://www.cmstorm.com/en/products/chassis/sniperblackmesh/

M/B Type :Micro-ATX/ATX

gördüğün gibi eatx anakart uyumu yok..yani full tower değil

Orijinalden alıntı: Dh Rh+

doğrudur formalitede değil ama kacımız eatx kullanıyorki kasanın en x boy x yükseklik değerlerine bakıyorum genelde

ben midtower ın yeterli olduğunu biliyorum zaten.. ama sen baştan fulltower demişsin
    bir de beni yanlış bilgilendirmekle itham etmişsin o nedenle açıklama gereği hissettim..
    bir kasanın full tower sayılma şartı yuva sayısı değil iç genişliği yani dolayısı ile eatx anakart uyumluluğudur.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.