Şimdi Ara

600 tl ye alabileceğim en iyi ekran kartı (Sistem yazıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Yeni bir kasa topluyorum ve ekran kartına 600 tl bütçem var şu an 600 tl ye alabileceğim en iyi ekran kartı nedir.Bilgisayarı oyun amaçlı alacağım.Sistemim şu şekilde.

İŞLEMCİ--- AMD FX SERİES 8350 4.0 16M 32

ANAKART--- ASUS M5A97 LE R.20 AMD 970 DDR3 2133 MHZ

KASA --- XİGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDİTİON 600W MİDT ATX

GÜÇ KAYNAĞI --- COOLER MASTER RS- 600 B SERİSİ 600 W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGemz -- 11 Ocak 2014; 14:09:24 >

• İslemciyi FX8320 yap oradan 100 tl kazan o 100 tl'yi ekran kartina yatir, GTX760 al. Ama asus alma. Cunku asus o kartin daha uzun pcbli ve guc girisi 2.x 6 pin olan ekran kartini cikartti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a7v8x kullanıcısına yanıt
    ankartdaki oynama çok bişey değiştirir mi peki ?
  • parcalari daha almadiysan kasanin icinde guc kaynagi var 600w o yuzden oyle yazmislar tekrar niye ayrica cooler master guc kaynagi aliyorsun?madem oyle psu yok denilen kasalardan al guc kaynagini ayrica al.
  • 3 gb 7950 bulabilirsen al.

• ona hiç dikkat etmedim uyardığın için sağol.peki ayrı almam mı daha uygun yoksa kasanın kendi güç kaynağını kullanmam mı ? bi yerde okuduğumda ayrı almanın daha iyi olacağını söylüyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackGemz

ankartdaki oynama çok bişey değiştirir mi peki ?

Ekran kartinin pcbsinden bahsediyorsan eski karti sitelerinden kaldirdiklarina gore vardir bir bildikleri diyorum. Tabii hic kucuk veya buyuk pcbli gtx760 kullanmadim bilemeyecegim. Ben olsam almazdim.

Ayrica paran yeterse corsair 200r 550w isini gorecektr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a7v8x -- 11 Ocak 2014; 14:21:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    220$ a en iyi ekran kartı
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ona hiç dikkat etmedim uyardığın için sağol.peki ayrı almam mı daha uygun yoksa kasanın kendi güç kaynağını kullanmam mı ? bi yerde okuduğumda ayrı almanın daha iyi olacağını söylüyorlardı.

ayri alirsan daha iyi olur cunku kasadaki psular genelde iyi olmaz ama iyi olanlari da vardir.kasayi psu yok seklinde secersen icine istedigin bir 600w psuyu takabilirsin.
  • sağol dostum peki önerebileceğin ekran kartı nedir ?
  • https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1677889/bc1b1fac-b879-4142-85e4-4f345aacbf7a.JPG

asus gtx 760 ın büyüklüğü 7850 den küçük

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sağol dostum peki önerebileceğin ekran kartı nedir ?

islemciyi bence de 8320 al 100 lira oynuyor.anakartin LE olmayan bir versiyonunu al kotu o anakart.ekran karti olarak 7850 7870 r7 270x butcen hangisine yetiyorsa alabilirsin.sistemi once topla kalan parayla ekran karti al.once ekran kartini pahali alirsan kotu anakart vs kullanmak zorunda kalirsin.sistem tavsiyeleri bolumune baslik actin mi orada topluyorlar sistemi yaziyorlar.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.