Şimdi Ara

600 tl alıyorum 250 tl giderim var ama bütün parayı bitiriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu parayı nasıl biriktirebilirim değerlendirebilirim öğrenciyim taktik ve tavsiyelerinize açığım

• bende ona yakın alıyorum her gün makarna patates kızartması yiyerek biriktiriyorum
  • Dostum ben yemedir faturadır falan ödemiyorum ben sadece telefon faturam yol param ve aylık berber + 50 tl de kendime keyif parası 250 tl masrafım oluyor ama geri kalan parayıda illa yiyorum bir şekilde. Nasıl değerlendirsem diye düşünüyorum
  • aynı sorun. konu takip
  • Birikim hesabına felan yatırabilirsin hocam ya da çocukça olacak ama bi tane kumbara al kendine içine at İşe yarar en azından.
  • Dolar euro sterlin altın bunlardan birini al bankaya yatır.Paranı korumuş olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 4 Mart 2018; 18:57:16 >
  • Bence biriktir altın al ya da git parayı harcama dolar al bankada biriktir 4-5 sene geçer elinde dolar olarak işe yarar bir para olur. Bir de Allah bilir bugün dolar 3,80 ise 4-5 yıl sonra 7-8 olur herhalde. Düğününe yardımcı olur ya da araba alırsın

Edit: BANA GÖRE o parayı uzun süre biriktirmek istyorsan kesinlikle tl cinsinden biriktirme. Ya altın al ya da dolar euro sterlin al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 4 Mart 2018; 19:1:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sa
    6 yıl önce açıldı
    Şuan Elimde 1000 Lira Var?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorunu yaşadım.Eğer para biriktirmek istiyorsan,ay bitsin kalan parayı koyarım kenara diye bi düşünceye girme. 600 alıyorsan 250 at kenara 350 ile geçin ama 250 ye asla dokunma.Ben farklı şehirde okuyorum eve gelince parayı bırakıp öyle gidiyorum mecbur idare ediyorum
  • yaratıcı fikirleer
  • Dolar, Euro vs almanı şu an önermiyorum. Alırsın, tekrar TL'ye çevirirsin zarara girersin.

Hesabına düzenli şekilde bir miktar para yatır. Eğer düzene girersen o hesaptaki parayı çekmezsen dolara çevirirsin. Gelecekte vay Zodiac hocam haklıymış dersin bi iskender ısmarlarsın belki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.