Şimdi Ara

600-650 tl civarı tel. tavsiyesi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 600-650 arası android telefon arıyorum.Cihaz sıfır olacak.Özellikle kamerası iyi olacak.Video çekimi falan iyi olacak.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler..

Ekleme:A101 mağazası wave 2 veriyor.629 tl 6 taksit.Ne dersiniz alınır mı?Kamerası falan nasıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 6 Aralık 2011; 17:24:30 >

• Wave 2'nin işletim sistemi bildiğim kadarıyla bada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 600-650 arası android telefon arıyorum.Cihaz sıfır olacak.Özellikle kamerası iyi olacak.Video çekimi falan iyi olacak.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler..

Ekleme:A101 mağazası wave 2 veriyor.629 tl 6 taksit.Ne dersiniz alınır mı?Kamerası falan nasıl.

kamerası iyi olsun yeter dersen wave 2 en iyi tercih.tek kusuru bada uygulama desteginin biraz zayıf olması.
  • ikinci el duşunursen 650 tl ye nokia n8 bulabilirsin.kamera olarak en iyi telefon n8.
  • ikinci el iphone 3gs - galaxy s - nokia n8 den birini tercih et derim
  • ikinci el sitelerde galaxy s 650 tlye var ama sen sıfır aradıgın için uymaz sanırım. gerçi çoğunun garantisi devam ediyor ve temiz. o telefonları alanlar dikkatli kullanır genelde.
  • Kameraya önem veriyorsan 2.el n8'leri kovalamanı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600-800 arası telefon tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    750 TL TELEFON TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daha dün aldığım telefon galaxy s5830. öneririm android zaten uygulamaların çoğu telefona uyumlu. kullanışlı fakat kamerasının o kadar iyi olduğunu söyleyemiycem.
  • bada işletim sistemi önemli değilse, oyun ve uygulamalar olmasa da olur dersen wave2 işini görür yok almışken her şeyinden faydalanayım dersen androidli smartphone modellerinden huawei ideos x5, galaxy gio ve optimus one tavsiye ederim. bunların kamerası seni tatmin etmezse 2. el neo ve optimus black işine yarayabilir.
  • quote:

Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 600-650 arası android telefon arıyorum.Cihaz sıfır olacak.Özellikle kamerası iyi olacak.Video çekimi falan iyi olacak.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler..

A101 de şimdi mi, yoksa gelecek mi? Sitesinde göremedim. Bu civarda yakında da pek yok. Bilgiyi nerede aldın. Fiyat olarak bence iyi. Garantisi hangi firma garantisinde acaba.
    Bende çok araştırdım bu telefonu. Almak bir türlü nasip olmadı. Sonra bada dan biraz soğudum. Ama yine de alım listemde. Benim için haritalar ve internette problem olmaması gerekir. Kullanmadığım için bilemeyeceğim. Ancak herşey kağıt üzerinde güzel olmuyoru ne yazık. Bende tam bir kararsızlık içindeyim. Android olarak da defy de kampanya falan oluyor. Ancak onun sar değeri yüksek olduğu için almadım. Bu telefonun sar değeri makul düzeyde. Tek sıkıntı işletim sisteminde. Bir kullanma şansın olsa o konuda da karar verebilirim. Ama fiyat bu telefon için sıfır olarak gayet iyi bence, Tabi distiribütör garantili ise: Ki büyük ihtimal öyledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner282828 -- 7 Aralık 2011; 14:44:21 >

• quote:

kaçırma al ,wave2 yi
  • quote:

geçtiğimiz hafta sonu darty'de neo V 675 TL den satıldı asıl onu kaçırmışsın.
    neyse şimdiye bakalım.neoV bu hafta sonu 725TL den satılacak vatan bilgisayarda.
    özellikle kamerası iyi olan androidleri 600-650 tl gibi bir fiyata bulamassın.ama illaa foto değilde video çekimi ağırlıklı dersen neo V işini görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 9 Aralık 2011; 3:05:46 >

• xperia neo v yada xperia mini alabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.