stockculuk yapin kabagi 3 liradan 9 liraya firlattilar |
600.000 TL bütçe ile ne iş yapılır? (3. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: yasin77xyurtdışına gitmek istiyorsan kanada avustralyaya git bence mühendislik oku 3 yıl başla 50-60k dolar maaşla amerikan doları değil ama kanada ve avustralya doları en azından kafan rahat olur tr de iş yapacaksanız bence her türlü risk
70k dolara nasıl mühendislik okusun, en küçük üniversite bile Kanada'da 17k-18k arası yılık ücreti var. Bunun üstüne 4 yıllık masrafları eklersek minimum 110k civarında para gerekebilir. Part-time işe girse ile çok fazla geçinemez o yüzden meslek olması gerekiyor. Eğer yüksek lisans düşünülürse mantıklı olabilir ama 4 yıllık lisansı herhangi bir gelişmiş ülkede okumak ciddi para ister.
-
17*3= 51k dolar kaldı cebine 19dolar part çalışsa yapıyor arkadasımın arkadası bu sekil gitti
-
Quarterly temettu veren amerikan hisse ve fonlari. Ytd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yasin77x17*3= 51k dolar kaldı cebine 19dolar part çalışsa yapıyor arkadasımın arkadası bu sekil gitti
Öncelikle neden 3'le çarptın onu anlamadım, sadece belli başlı üniversiteler 3 yıllık lisans eğitimi veriyor York University gibi üniversiteler. Ayrıca 3 yıllık lisans bölümüne gitsen ödemen gerek paraya 10k dolar ekleniyor. Mesela 4 yıllık lisansta her sene 20k ödeyeceğine 3 yıllık lisans bölümünde yıllık 30k ödüyorsun. Gidince her türlü yaparım diye insan düşünüyor ama adam akıllı düşününce lisansta verilecek para o kadar yüksek oluyor ki varlıklı olmadığın sürece maddi olarak zorlayıcı olabiliyor. O yüzden bu bütçeyle yüksek lisans çok daha mantıklı.
-
3 sene ya ondan 3 le çarptım ayrıca 12-13k dolarada var bana bi tane avustralyada 3 sene dışında olan muhendislik linki bulup atarmısın nerde 4 seneymiş çok merak ettim sadece lisans 4 sene olan (hazırlık olmaksızın) ayrıyetten avustralya doları 6,11 tl suan yani 70k yok adamda 98 k aud var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin77x -- 28 Ağustos 2021; 14:50:1 > -
yurtdışına e ticaret yapardım açık ve net.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yasin77x3 sene ya ondan 3 le çarptım ayrıca 12-13k dolarada var bana bi tane avustralyada 3 sene dışında olan muhendislik linki bulup atarmısın nerde 4 seneymiş çok merak ettim sadece lisans 4 sene olan (hazırlık olmaksızın) ayrıyetten avustralya doları 6,11 tl suan yani 70k yok adamda 98 k aud var
Yukarıda York University örneğini verdim, Kanada için konuşuyorum fark ettiysen. 12-13k dolara Kanada'da üniversite okuyamazsın College okursun, belki bütçeyi biraz daha zorlarsan Nova Scotia'da üniversite bulabilirsin. Avustralya hakkında bilgim yok ama 70k dolar yine az para, yabancı öğrenciler üniversite okumak için çok daha büyük bütçelerle gidiyorlar.
-
Arkadas 1 tane mantıklı tavsiye yok
Dhden tavsiye alma batarsin 600k zaten cok bir para değil
Okudugun bir meslek varsa buro ac ben mesela avukatlik burosu acardim lokanta falan demisler yav kafayi mi yediniz yemek yapacak sadik duzgun ustalariniz yoksa yemekler mahfolur kimse de sizden yemez suanda kıraathaneler bile bir sey kazanmiyor babam 1 hafta arkadasinin kiraathanesini isletti yav adama kiradan sonra calisanlardan sonra 3 4 bin anca kalıyormuş eskiden böyle değildi
Ben olsam ve meslegim olmasa ayakkabi dukkani taki dukkani cicekci telefoncu falan acardim bunlardan az bucuk anlıyorum ve bir ayakkabicida 10 tllik terlikten 500tllik ayakkabiya kadar her sey olursa o adam her kesime hitap eder mesela alici tabanini genis tutman lazim
Yazlık bir sehirse mesela Muğla izmir antalya gibi bisikletci acabilirsin eger insta falan acarsan alaninda gelisirsen iyi is yaparsin
Ps3 ps4 oyunlari satan spotcu olabilirsin
Japon pazari acabilirsin
İs makinesi alip isletebilirsin (biraz riski yuksek)
Ucuz hamburgerci sosisli dondurmaci falan acabilirsin bak ustanin eline bakmayacak gidalari acman lazım eger calisan senin ona muhtac oldugunu anlarsa isletmenin icine eder sende ses edemezsin
Francayzing kovalayabilirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
O kadar para ile Kripto paralara yatırım yapardım. 10 tane kriptoya yatırırdım. 50k olarak her birine.
-
600 bin para değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hepsiyle bimden toptan su alsan sağlam bir indirim alırsın sonra o suları satsan en az 2 ye katlarsın. bence bunu bir dene.
-
:) 25 yıldır gıda sektöründeyim,o iş bildiğin gibi değil,hele ki gördüğün gibi hiç değilquote:
Orijinalden alıntı: Vict0ryKolay tabi. Yemek sektöründe kar marjı inanılmaz yüksek. Başka hiç bir meslekte yok böyle kar marjı. En az %100 kar yapıyorsun yaptığın masrafa göre bazı yemeklerde %200 %300 gibi kar oranları var. Yaptığın masraf sadece işçilerin maliyeti ekstra makine bozulur gibi derdin olmuyor. Bizim burada adam dürümcü açtı kebap ve et gibi yemekler var bir anda zengin oldu adam 2 3 yıl içinde. Dükkanı hep full çekiyor. Çalıştırdığı işçilerde sigortasız hep.
Alıntıları Göster
anlatsam sayfa yetmez,o sebeple bildiğin gibi olsun derim :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
60.000 € alınıp Almanya'ya taşınılır; orada ufak bir dönerci büfesi açılır.
-
Daha önce ticaret yapmadıysan hiç bulaşma. Belki çok iyi iş yapabilirsin ama bu oran bana göre çok düşük.
Bimden su alıp satma fikrini beğenmiyorsunuz dalga geçiyorum sanıyorsunuz ama asla. Abi düşünün 600.000 tl lik toptan su alıcaksınız ve tanesini 1 tl den satsanız en kötü 1.2milyon lira para yaparsınız.
Bir gün 600.000 tl param olursa bu projeyi gerçekleştirip dh ye konusunu açmazsam bende marjinal değilim.
Takip.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Faiz şu an inanılmaz yüksek, risksiz net yüksek kazanç. 1 yılda 115 bin tl kazanç sağlıyor. Dolardan aynı getiriyi elde edebilmen için 10'a yükselmesi gerek. Konu 3 ay önce atılmış faize atsan 30 bin civarı kazanmıştın şimdiye kadar. Bu esnada iş fikri düşünebilirsin
-
Dershane aç birkaç seneye milyonersin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
600.000 TlL çok bir miktar değil diyenlerin kaçında bu miktar var ben de onu merak ediyorum.
Hakim olabileceğiniz işi yapmanızı öneririm.Herhangi bir yetkinliğiniz yoksa haliyle bu miktarla ev veya araç alacaksınız bir ihtimal de altın alırsınız.Ben criptoya girmenizi asla önermiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X