Şimdi Ara

60 yaşından sonra her vatandaşa ötanazi hakkı verilmeli.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse yaşlılığın iğrenç dönemlerini çekmek zorunda değil. Bunun hastası var, felçlisi var, yatalağı var. Çok az kişi sağlığını koruyor. Ben de 60 yaşımdan sonra yaşamayı pek istemezdim açıkçası. Ha bu bakışla yolu yarıladım sayılır (%45.2) ama zaten dünyaya kök salmaya gelmedim. Asla 75 yaşımı geçmek istemem. Hatta belirli vatandaşlara göre yasa çıkarılmalı, durumu iyiye gitmeyecekse ve kötü durumdaysa direkt canı acısız bir biçimde alınmalı. Şimdilik zor görünse de Avrupa'da bazı insanlara hastanelerde bunun yapıldığını maalesef biliyorum. (Özellikle yaşı çok geçenlere) Çok yaşamak marifet değil, kendim 18 yaşımdan sonra pek verimli ve güzel yaşamadım ama asıl önemli olan verimli ve güzel yaşamak.

60 yaş dünya için çoğu kişi adına halen yeterli bir süre. Kendime iyi bakarım, yaşımı hissetmem diyorsanız başka. Bana 100 yılı aşkın yaşamış insanları örnek vermeyin, sadece yüzlerine bir bakın, o kadar diyeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 18*

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu düşünmek için 27 yaş henüz erken.
  • 18
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatessiz patso

Bunu düşünmek için 27 yaş henüz erken.
    Bu yaştan sonra zamanın ne kadar hızlı geçeceğini tahmin bile edemezsin. Boşuna 3 günlük dünya demiyorlar.

• Kayra yeni nickin güzelmiş, çok uyumlu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Otenaziye ne gerek var intihar varken

• Türkiye de çok sıkintili olur. Adama zorla imzalattirırlar kağıdı idam gibi bişe olur.

• 60 fazla 20 olmasi lazim.

• Herkesin hayatına kime karışamaz.

• Aslinda devletin maas yuku de azalir

• Devlet emekli maaşı ödememek için bunu destekleyebilir

• morbid obez olsaydım düşünmeden ötenazi derdim

• Ha ötenazi ha intihar.

• arnold schwarzeneger, sylvester stallone gibi isimlere bak hocam içini rahatlatacaksa yaşı bir sayı olarak görüyorlar sadece ve hayvan gibi vücutları var hala, belki hayat bu noktaya kadar sana istediğin şeyleri vermedi ama emin ol anlaşabildiğin kişiler olsa durum bu noktaya gelmezdi, herkesin bencil olduğu çok büyük bir gerçek ve bence sana da aslında tıpkı bir çocuk gibi bunu başardım edasıyla bağırmak lazım, ben spora bu yüzden başladım mesela sen de ya böyle yap ya farklı hobiler edin donanım forumundaki insanlarla da tartışmaya girme gereksiz çünkü... umarım her şey istediğin şekilde gider

• esas hayat 60 dan sonra anca emekli olup yatıyorsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.