Şimdi Ara

60 yaş üstü evde durmuyor! “Evde Kal Türkiye”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 60 yaş üstü evde durmuyor! “Evde Kal Türkiye”

Doktorların ve uzmanların tüm uyarılarına rağmen 60 yaş üstü vatandaşlar evde durmuyor. Üstelik maske ve eldiven takmadan pazar alışverişine çıkıyor

Dünya üzerinde koronavirüs salgını hızla yayılmaya devam ediyor. Tüm dünyayı diken üstünde tutan bu virüs, Türkiye sınırlarına kadar girdi. Virüsün yaş ile birlikte öldürücülük oranının arttığını belirten doktorlar 60 ile 79 yaş aralığındaki vatandaşların risk altında olduğunu açıkladı. “Evde Kal Türkiye” uyarasını karşı vatandaşlar kendilerini evlerinde karantinaya aldı.

UYARIYA UYMUYORLAR

Ancak bu uyarıya en çok 60 yaş üstü vatandaş uymuyor. Hem kendi hayatlarını hem de başkalarının hayatlarını tehlikeye atan 60 yaş üstü vatandaşlar bugün de İzmit Perşembe Pazarı’ndaydı. Üstelik tedbir amaçlı maske ve eldiven takmayan yaşlı vatandaşlar tehlike arz ederek pazar alışverişi yaptı.

Özgür Kocaeli
    http://www.ozgurkocaeli.com.tr/60-yas-ustu-evde-durmuyor-evde-kal-turkiye-402369h.htm

• dün koronadan şüphelenip akciğer röntgeni,akciğer tomografisi çektirdim ve hemogram(tam kan sayımı) testi yaptırdım,çok şükür korona testi yapmaya gerek duymadan taburcu ettiler,eğer akciğer tomografisi ve hemogram testinde olumsuz sonuçlar alsaydım korona testi yapacaklardı ve sonuçlar gelene kadar hastanede kalacaktım,hiçbir yakınınız eşlik edemiyor hastanede kaldığınız sürece,yalnızsınız çok şükür böyle bir şeyi yaşamadım,hiçbirimiz yaşamayız inşallah
    bilgilendirme amaçlı yazdım
    konuya gelince
    yaşlılar her yerdeler ve ne eldiven var ne maske
    sonumuzu yaşlılar getirecek gibime geliyor
  • Bu adamlari hayatta evde tutamazsin
    Bunlar abdestli dolasirsak virüs bize uğramaz modunda takilan insanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bim , a101 yaşlı kaynıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıçuruk Kedi -- 20 Mart 2020; 13:25:47 >
  • Bence pazar gibi kalabalık yerlere gitmeyin

• Cimere yazmak lazım, yaşlıların ücretsiz otobüs binişleri iptal edilsin bir süre.

• Sokaklarda caddelerde polis arabası gezecek yaşlı gordumu basacak sirene gidecek yanına napıyorsun git evine diye.

Dün akşam mecburen dışarıya çıktım arabayla oda.
    Bir caminin önünden geçerken 5 tane amca oturmuşlar sandalyelere nereden buldularsa artık.
    Ellerinde çekirdek birisi sigara yakmış oh gel keyfim gel.

Uzaktan yanaştım camı açtım muhabbet aynen şöyle;

Dayııııııı size evde çıkma diyen yokmu ya torun gelin damat çocuk felan?
    -He var yeğenim noldu ki, hepsinden var şükür.
    Dayı eve gitsenize yahu virüs var bulaşır sizden de başkalarına geçer Allah korusun, hem havada soğuk.
    -Heeeeee öyle mi diyin? Bak kendin didin yeğenimm Allah korusun diye, Allah'ın evindeyiz yeğenim o korur inanmayın bunlara gavurun oyunu gavurun bunlar.
    Allah size akıl fikir versin, sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın oturun buz gibi ne haliniz varsa görün...

Dedim ve dipgaz uzaklaştım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.