Şimdi Ara

60 oldum şimdi ne yapayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunun endgame'i konusunda bir bilgim yok.14 tane dungeon var bazılarına item levelim düşük olduğundan giremiyorum.Şimdi ne yapmam gerekli?

• KanameSama kullanıcısına yanıt
    nexus muş pvplermiş derken kaptırıcaksın kendini o dungeondan diğerine gidiceksin bir de iyi bir guild buldunmu oyunun 60ta başladığını anlarsın ^^
  • Peki nasıl item yapıyoruz? Dediğim gibi oyunun endgame i hakkında bir bilgim yok.Ben sadece item düşürmek için dungeonlara giricez sanıyorum.Dungeon finder'ı açıyorum saatlerce grup bekliyorum ve bu çok sıkıcı.BGlar için hemen buluyor ama.
    Nexus ta reputation'ı revered olan birini bul, sana itemleri alsın sende aynı puanda master enigmatic scrrol çek nexus shoptan takas et. nexusları +9 yap ve kelsaik 10 lu raide gir ordan dismay set item düşür ve onları kullan uzun sure,abyss ile aynı değerdededir. İyice kasınca kelsaik 20 den mahyem set düşür o da regent ayarındadır.
    Bu söylediklerim itemleri en az para ile düşürmek için ve çok uzun bir süreç gerektiriyor. Classına ve serverına göre değişir ama 200k golda full regent item dizebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: undersonic

Nexus ta reputation'ı revered olan birini bul, sana itemleri alsın sende aynı puanda master enigmatic scrrol çek nexus shoptan takas et. nexusları +9 yap ve kelsaik 10 lu raide gir ordan dismay set item düşür ve onları kullan uzun sure,abyss ile aynı değerdededir. İyice kasınca kelsaik 20 den mahyem set düşür o da regent ayarındadır.
    Bu söylediklerim itemleri en az para ile düşürmek için ve çok uzun bir süreç gerektiriyor. Classına ve serverına göre değişir ama 200k golda full regent item dizebilirsin.

Hocam hiç bir terimi anlamadım.Reputation revered'ı da o scroll'uda bilmiyorum.İlk başta nexus mu giricem yani? Biraz daha basit anlatabilir misiniz?
    nexus eventine katıldıkça oradan bir çeşit reputation topluyorsun o full olunca revered oluyorsun.. bu sayede yükseltilebilir nexus itemlerini kazandığın puan karşılığında oradan satın alabiliyorsun.. ama reputationu revered yapmak öyle hemen olacak bişey değil hele ki tera club yoksa.. arkadaşın da demek istediği şu oyuncuların çoğu o puan karşılığında Master Enigmatic Scroll alır teki 1050 kredi karşılığı. Bu enigmatic scrolu alabilmen için revered olmana gerek yok. revered olan biri sana tüm itemlerini alır ordan, kaç puan tuttu diyelim 7.000 civarı sen de ona 7 tane enigmatic scroll çekip verirsin bu şekilde revered olmayı beklemeden itemlerini almış olursun.. ama sana tavsiyem şu ki o aldığın nexus itemleri oyundaki en dandik itemlerdir onları +9dan yukarı basmaya para harcama.. bu arada da full bg yapıp takılarını alman lazım takılar alındıktan sonra nexus seti de +9 olduktan sonra kelsaik raide girip oradan itemlerini dizersin regent itemler pahalı çünkü o parayı kazanmak çok zaman alır...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4.50TL var ne yapayım.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladım çok teşekkürler iyi oldu bu.Birde şu bgler ve nexuslardaki lagla nasıl baş edebiliyosunuz anlatır mısınız?
    PCm:
    Intel Core i7 3770K @ 3.50GHz
    4,00GB İkili-Kanal DDR3 @ 670MHz
    1024 MBNVIDIA GeForce GTX 560 Ti
    Normalde fps 80-60 arasıyken nexus ve bglerde 15 oluyor.
  • Grafik ayarlarının en altında low seçeneği var. Nexus da onu işaretlersin. Pvp içinde ayrı bir şey yaparsın.

Bu arada oyunun pve sistemi çok tırt. Yani zırt pırt set yapmayı felan unut. Oyundaki en dandik dungeon da en iyi itemları dizebilirsin. 424345342434 kere yapmak felan gerekiyor. Öyle diğer mmo lardaki gibi bir pve sistemi bekliyorsan çok yanlış yere gelmişsin. Oyun grind ve farm üzerine kurulu.

Grup olarak pve seviyorsan, wow dur, rift dir bunları dene. Yok solo, diablo kafası ve aynı yeri farmlamaktan rahatsız olmayacaksan tera oynayabilirsin :P.

Masterwork kasacaksın, +12 çıkacaksın. Kısaca 4-5 ay uğraşacaksın set düzmek için. Başka bir set içinde yine 4-5 ay uğraşacaksın. Pvp yaptın, craft set yaptım 1-2 ayda, bunu +12 yapmak için yine bi 4-5 uğraşacaksın. Grind olayı budur yani... Pvp arena sistemide çok tırt. Bazı sınıflar arenada çok etkili. Ayrıca 4-5 ay uğraşıp arena için set yapıyorsun. Sonrasında kesmezse 4-5 boşa gider.

Kısaca: bence iyice bi araştır. Hani lvl kasma işi birazcık zevkli olduğundan, oyun senin tarzına uymuyorsa, şu saatde bırakırsan koymaz. Ama oyun istediğin gibi değilse, 4-5 ay boşuna uğraşma.

• Bilmem.PVE sinnde şikayet ettiğim bir şey olmadı şu ana kadar.Solo seviyorum ama aynı yeri farmlamakta sıkıcı geliyor evet.PvP sistemi tek beğenmediğim yeri.Yani çok bir seçenek yok.Open world pvp değil.Hep instance giriyoruz onda da hey aynı olay.20vs20 girdim diğerlerine hiç bakmadım.Combat sistemi güzel grafikleri güzel ama hiç bir oyun için 4-5 ay 4-5 ay yani 1 yıl set dizmek için uğraşmam.Aion oynuyodum onun pvpsi güzeldi.Siege ve kale savaşları olurdu açık dünya pvp idi.Ama bunda onu bulamadım.Bununda pvesini beğendim.Dediklerini değerlendirip araştırıcam o zaman.
    Evet arkadaşlarında dedigi gibi item kasacaktın +9lar yapacaksın ve bu itemlerle mob kesmekten başka hiç bişey yapmadıgını anlıcaksın zaman ilerledikce ve böyleceeeeee... Tera online'i boşu boşuna oynadıgının farkına varacaksın :D
  • Bende 60 oldum item kastim mw yaptim sikildim ayni seyleri yapmaktan hatta biktim usandim ama grafiklari ve savas tarzi cok hosuma gidiyor biraktim ama birakmak istemiyorum Niye boyle guzel bir oyunu bu sekilde mahvederlerki anlamiyorum. Insanlar surekli yaratik kesmekten zevk aliyorlar mi acaba? 60 lvl olduktan sonra oyun basliyor dediler ama tera benim icin 60 lvldan sonra bitti. Uzun bir suredir mmorpg ariyorum istedigim gibi bir oyun bulamadim.
  • Daha 18 levelim oyundan soguttunuz beyler sagolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemsubasi

Bende 60 oldum item kastim mw yaptim sikildim ayni seyleri yapmaktan hatta biktim usandim ama grafiklari ve savas tarzi cok hosuma gidiyor biraktim ama birakmak istemiyorum Niye boyle guzel bir oyunu bu sekilde mahvederlerki anlamiyorum. Insanlar surekli yaratik kesmekten zevk aliyorlar mi acaba? 60 lvl olduktan sonra oyun basliyor dediler ama tera benim icin 60 lvldan sonra bitti. Uzun bir suredir mmorpg ariyorum istedigim gibi bir oyun bulamadim.

Oynamıyacaksanız hesabı bana verin hocam. Sonunu merak ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.