Şimdi Ara

60 neti geçebilir miyim acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene çalışarak 60 yapmıştım , ama konu calışmamıştım hiç ygs için , hep soru çözmüştüm , bu sene ikisini de yapmadım ve puanım da kırılacak. Fakat denemelerde hep 34-35 türkçe 28-32 arası da sosyal netim çıkıyor. Bazen toplamda 72-73lere çıkabiliyorum. Coğrafyam çok kötü onun haricinde yoruma bağlı sorularda sorunum yok .

Hedefim ygsde 60 netin altına düşmeden lysye kasmak. Yani 60 net gibi bir rakamda tutabilirsem ilk sınavı çok iyi olacak. Sizce hiç çalışmadan mümkün mü ygsde bu netleri yapabilmek ? Yoksa denemelere kanma sınavda çökersin mi diyorsunuz ? Çok fark olur mu denemeler ve gerçek sınav arasında :(

Amacım ilk 41.000 e girip trakya sos. bil. öğr. 2. öğretim yazmak.

• forumda 2 gün takıl okumayı bırakırsın kardeş burda 100 den aşagı yapanı dövüyorlar

Orijinalden alıntı: fesbi

forumda 2 gün takıl okumayı bırakırsın kardeş burda 100 den aşagı yapanı dövüyorlar

@turan06 koymadım malesef dostum bazı sıkıntılı durumlar yaşadıgım için bir türlü motive olamadım , halen de olamadım.Fakat denemelerde hala 65 altına düşmüyorum genelde. Geçen sene 45 puan verdi okul bu sene 22 verecek malesef.

@fesbi daha çok gerçekçi bir hedef koymak istiyorum kendime dostum oyüzden , yani gçeen seneki netimden aşağı düşmesem yeterli olur benim için.

Acaba genelde toplam 385 puan yapsam kaç binde olurum ts1 de ? Geçen yıl 407 ile 19bin olmuştum , bu sene ilk 30.000 olur mu 385 yapsam

forumda 2 gün takıl okumayı bırakırsın kardeş burda 100 den aşagı yapanı dövüyorlar

valla anlamıyorum bende herkes dıyo yok bı ıkı yanlısım var falan moral bozuyolar resmen bız hala 80-90 lardayız

HOCAM NE 100 Ü BEN BİKAÇ KİŞİ DIŞINDA 140 ALTINA DÜŞENİ GÖRMEDİM...

ASARLAR ADAMI ASARLARRR

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.