Şimdi Ara

60'lı Yılların Çiçek Çocukları: HİPPİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmasx -- 4 Şubat 2014; 2:05:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende o zamanlarda yaşamayı çok isterdim fakat bir daha geleceklerini düşünmüyorum. Elektronik müziklerle eğlenen hiç bir şeyin farkında olmayan bir nesil geliyor. Ah çiçek çocuklar ah
  • Çiçek çocuk nedir ya.
    O dönemde ot içmek modaydı.Böyle garip tipler ortaya çıktıda bitti çok şükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MhmtClk

Bende o zamanlarda yaşamayı çok isterdim fakat bir daha geleceklerini düşünmüyorum. Elektronik müziklerle eğlenen hiç bir şeyin farkında olmayan bir nesil geliyor. Ah çiçek çocuklar ah

4-5 yıldır Avustralyalı biriyle konusuyorum, arkadasiz ıste oyle, yası bayagı var, o zamana ait resimleri, videolari vs gosterdı.. O devrin insanlari ne kadar sanslıymıs onu anladım, Keske o gunler geri gelse..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lakuku

Çiçek çocuk nedir ya.
    O dönemde ot içmek modaydı.Böyle garip tipler ortaya çıktıda bitti çok şükür.

Şu on yargılarınızdan bır kurtulun artık vede kimse size birseyi sevdirmek zorunda degil..

• Anneannem bana hep hippi der.
  • quote:

Orijinalden alıntı: You Rock Hussein Obama

Anneannem bana hep hippi der.

Cool

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

quote:

Orijinalden alıntı: MhmtClk

Bende o zamanlarda yaşamayı çok isterdim fakat bir daha geleceklerini düşünmüyorum. Elektronik müziklerle eğlenen hiç bir şeyin farkında olmayan bir nesil geliyor. Ah çiçek çocuklar ah

4-5 yıldır Avustralyalı biriyle konusuyorum, arkadasiz ıste oyle, yası bayagı var, o zamana ait resimleri, videolari vs gosterdı.. O devrin insanlari ne kadar sanslıymıs onu anladım, Keske o gunler geri gelse..

Fotoları pmden alabilir miyim ?

• benim gibi 60'lar hayranları varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

benim gibi 60'lar hayranları varmış

Arkadasa pm den yazdim, o kadar 50 li 60 li yillar muziklerini dinletti bu bahsettigim kisi.. Bende severim eskileri..

Bu arada The Doors severmisiniz hocam?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

benim gibi 60'lar hayranları varmış

Arkadasa pm den yazdim, o kadar 50 li 60 li yillar muziklerini dinletti bu bahsettigim kisi.. Bende severim eskileri..

Bu arada The Doors severmisiniz hocam?

çok severim en sevdiğim gruplardandır, last.fm istatistiklerine göre en çok dinlediğim grupmuş hatta arşivimde

• Oo super hocam forumda benim gibi “The doors“ dinleyen biri varmis demek ki.. Favori parclarim, the ends, riders on the storm ve light my fire .. Daha dogrusu hepsini dinlerimde bazilari super.. İsin gercegi forumda hippi hayranlari diye bir grup kurulabilir..

• quote:

Oo super hocam forumda benim gibi “The doors“ dinleyen biri varmis demek ki.. Favori parclarim, the ends, riders on the storm ve light my fire .. Daha dogrusu hepsini dinlerimde bazilari super.. İsin gercegi forumda hippi hayranlari diye bir grup kurulabilir..

kurarsan en başa yaz bari dostum 60'ların şarkılarıyla donatırız orayı ben artık her şarkıları hatim ettim rare parçalarını dinliyorum, 1300'e yakın kez dinlemişin The Doors'u

tavsiye ederim bu parçalarını

• Texas katliami filminde herifin kestikleri hippi idi sanirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Doors dinleyince hippi mi oluyoruz? O zaman bende mi bir hippi oluyorum
  • İlerleyen zamanlarda bakalim hocam, soyle eskileri canlandirmak adina bana cok iyi fikir geldi acikcasi.. Bu aralar kpss dersanesine gidiyorum, sinavdan sonra neden olmasin .. Vede The doors`un dinlemedigim parcasi yoktur ciddi anlamda en cok sevdigim bir grup..

• quote:

İlerleyen zamanlarda bakalim hocam, soyle eskileri canlandirmak adina bana cok iyi fikir geldi acikcasi.. Bu aralar kpss dersanesine gidiyorum, sinavdan sonra neden olmasin .. Vede The doors`un dinlemedigim parcasi yoktur ciddi anlamda en cok sevdigim bir grup..

belki biliyorsundur ama Jefferson Airplane, Greatful Dead, The 13th Floor Elevator, Velvet Underground gibi gruplar da 60'lı yılların başarılı saykodelik gruplarıdır, şu parça hele ;

• onları boşverinde megadeth istanbula geliyor biri bana bilet alsın
  • Hippi anlayışı gelemez artık. Devir bence Beatles'ın dağılmasıyla bitti. 60'lara özgü bir olaydı 70'lerde ve 80'lerde görülse de hippilerin en iyi dönemi 60'lar hatta 1968 idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkmekArasıKupŞeker

onları boşverinde megadeth istanbula geliyor biri bana bilet alsın

Ben univdeyken hocalardan, arkadaslardan borc para alarak Metallica konserine gitmistim :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.