Şimdi Ara

60 inch tv duvara asılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese selam.

    60 inch tv yi duvara asabilir miyim? asmayı düşündüğüm duvar malesef ince tuğladan. (2 oda arasına konulan eski tuğlaların yarısı kadar)

    asarsam görüntü şık olacak ama ben tv nin sağlığına öncelik veriyorum şu anda.yardımlarınızı esirgemeyin :)



  • Duvar, alçıpan, betopan gibi panel olmadığı sürece asarsınız. Ben 65 inç plasmayı asılı şekilde kullanıyorum. Önemli olan, uygun askı aparatını kullanmak ve aparatı duvara nizami şekilde monte etmek. Demek istediğim, uygun dübel, uygun vida kullanmak, birkaç vida fazladan atmak.
  • cevap için teşekkürler ev tadilatta aslında . hazır tadilattayken duvara asayım kabloları duvar içine alayım diyorum. ama duvar ince işte benim hayvan da 35 40 kg var korkuyorum bişiy olur diye
  • Yere ve tavana sabitleyeceğiniz çelik profile televizyonu monte edebilirsiniz. Elimde ki 55 inç tv yi yeni taşınacağım eve bu şekilde kurmayı düşünüyorum. Hatta profilin diğer bölümlerine raflar tutturup diğer elektronik parçaları buralara yerleştirmeyi planlıyorum. Kabloları profilin arkasından kanallar içerisinden geçirebilirsiniz böylece kablo çirkinliğine de çözüm olmuş olur. Duvarınıza güvenmiyorsanız ve az yer kaplasın diyorsanız en güvenilir çözüm bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 10 Şubat 2015; 17:00:25 >
  • proteo kullanıcısına yanıt
    çelik profiller duşarıda mı duracak yoksa sıva altında mı ustad ?
  • Sadece bir tane çelik profil boru yeterli, her iki ucu yere ve tavana sabitlenecek. Benim tercihim profilin dışarıda kalması, bu şekil de tv ile duvar arasında kayda değer bir boşluk bırakacak. Profil üzerin de küçük raflar monte edebilme şansınız var böylece yere temas etmeyen kullanım alanlarınız olacak..
  • Merhaba.

    Aparat almaya gitmiştim, görevli kişi bana bunun sağlıklı olmadığını, 60" tv'lerin çok büyük olmasından ötürü kasaya zarar vereceğini vs söyledi. Kasa asılı olduğu yerde kasılabilir, açılabilir ya da yamulabilirmiş gibi.

    Gerçekten böyle bir durum var mı yoksa sorunsuz bir şekilde kullanılabilir mi?


    not: Tv'yi duvara monte etmedim ama kuzenimle bu durumu paylaşmıştım. Onun tv'si 70 inç ve duvara monte etmiş. Aparat sağlamsa hiçbir sorun olmaz, inanma o lafa demişti. Kendisi hiçbir sorun yaşamamış. O yüzden ben de fırsat bulduğum bir zaman asacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturkyilmaz -- 12 Mayıs 2020; 14:0:2 >
  • Günaydın,5 yıl sonra sonra bir tavsiye alsak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba geçenlerde adem helvacı ustanın bir videosuna denk gelmiştim orada büyük ekranlı tv lerde duvara asıldığında askı aparatının metal bağlantı yerlerinden paneli bir miktar kendisine doğru esnettiğinden bahsetmişti. Zaten bu videodan sonra bende duvara asmak yerine tv konsolu almıştım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.