Şimdi Ara

60 dakikalık takım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rakip kim olursa olsun takım 60'dan sonra maçtan kopuyor. Yedekten girenler çıkarken küfür ettiğimiz adamlardan daha zararlı oynuyor. Takım tam çiftlik olmuş. En azından ikincilik için oynamalıyız ama futbolculardaki hedefsizlik çok belli. Bahane hazır, stad yapılıyor her maç deplasmandayız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



    _____________________________
    Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır!
    Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur !!!

  • 60 dakika fazla iyimser olmuş.45 dakikalık aslında
    _____________________________
  • Birkaç oyuncu dışında herkeste tinerci fiziği var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.