Şimdi Ara

60 Bin TLye kadar D segmenti araba önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Chevrolet Epica , Citroen C5 veya Alfa Romeo 159 almayı düşünüyorum bu araç hakkında duyduğunuz kötü yorumlar var mı?

Bu arabalar dışında başka önereceğiniz araba var mı?

• Avensis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wave61 kullanıcısına yanıt
    Bunu yazmaya gelmiştim

• wave61 kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç düşünmedim ama tasarım konusun da bu saydığım arabalardan geri kalıyor sanki?
  • 60 bine d sınıfı saydıkların macera dır kmleri uçmuştur bulaman temiz şöyle 100 130 bin km civarı lpgli elegant 2012 2013 avensis patlat yola devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 27 Ağustos 2018; 22:14:0 >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Max 100 bin km 2010+ Citroen c5ler 45-60 bin TL arasına bulunabiliyor hocam. Tercih edilmez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı

Max 100 bin km 2010+ Citroen c5ler 45-60 bin TL arasına bulunabiliyor hocam. Tercih edilmez mi?
    tabikide edilir. 1-2 yaş ihtiyar olsun premium olsun derseniz bmw modelleride gayet başarılı e90 lci var. gerçi ben olsam c230 alırım makyajlı kasa 2005-2006 bişeyler. alternatif isterseniz volvo s40 2010+ ve insignia var alfanın temizini de alsanız elbet sizi birgün yolda bırakacaktır bende 159 u çok severim ama hafta sonu binmelik turbo benzinli swaplı bişeyler daha mantıklı olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSY -- 27 Ağustos 2018; 22:48:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    150 Bine kadar Araba önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Avensis yazmaya gelmiştim. Fluance yazacak olanla kavgaya tutuşurum.
  • Avensis tabikide.

• ford mondeo

2.0 tdci
  • Citroen c5 excutive kasa alınır binilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyundai sonata 2009 crdi
  • Makyajsız avensis bulunur belki o paraya 2009-2011 arası. Sonraki kaSa için ise yüksek km ve/veya hasarlı bulunur. Temiz bir Avensis 80 kağıt ister şu an , ki bende var 80 den aşağı mantıklı biri vermez diye düşünüyorum. Allah gönlüne göre versin herkese

• accord passat ve mondeo derim o fiyatlara birde buluna biliyorsa 180 lik insignia
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.