Bildirim
60 Bin TLye kadar D segmenti araba önerir misiniz?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Avensis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu yazmaya gelmiştim
Hocam hiç düşünmedim ama tasarım konusun da bu saydığım arabalardan geri kalıyor sanki? -
60 bine d sınıfı saydıkların macera dır kmleri uçmuştur bulaman temiz şöyle 100 130 bin km civarı lpgli elegant 2012 2013 avensis patlat yola devam et
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 27 Ağustos 2018; 22:14:0 >
Max 100 bin km 2010+ Citroen c5ler 45-60 bin TL arasına bulunabiliyor hocam. Tercih edilmez mi? -
tabikide edilir. 1-2 yaş ihtiyar olsun premium olsun derseniz bmw modelleride gayet başarılı e90 lci var. gerçi ben olsam c230 alırım makyajlı kasa 2005-2006 bişeyler. alternatif isterseniz volvo s40 2010+ ve insignia var alfanın temizini de alsanız elbet sizi birgün yolda bırakacaktır bende 159 u çok severim ama hafta sonu binmelik turbo benzinli swaplı bişeyler daha mantıklı olurdu.quote:
Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı
Max 100 bin km 2010+ Citroen c5ler 45-60 bin TL arasına bulunabiliyor hocam. Tercih edilmez mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSY -- 27 Ağustos 2018; 22:48:18 > -
Avensis yazmaya gelmiştim. Fluance yazacak olanla kavgaya tutuşurum. -
Avensis tabikide.
ford mondeo
2.0 tdci -
Citroen c5 excutive kasa alınır binilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hyundai sonata 2009 crdi -
Makyajsız avensis bulunur belki o paraya 2009-2011 arası. Sonraki kaSa için ise yüksek km ve/veya hasarlı bulunur. Temiz bir Avensis 80 kağıt ister şu an , ki bende var 80 den aşağı mantıklı biri vermez diye düşünüyorum. Allah gönlüne göre versin herkese
accord passat ve mondeo derim o fiyatlara birde buluna biliyorsa 180 lik insignia
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X