Şimdi Ara

60 Bin TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler 60 bin tlye dolu manuel dizel bi aile arabası bakıyoruz 2.elde olur ama öncelik sıfır almak sunroof falan olursa çok güzel olur :) şimdiden teşekkürler Sedan

• melihktk kullanıcısına yanıt
    dostum arabadan beklentini yazarsan daha çok yardım görebileceğin düşüncesindeyim.
    performans mı? güvenlik mi? az yakıt tüketimi mi?
    bunların üçüne de sahip bir araç yok.
    bence ne alırsan al, alacağın araçta 7 tane hava yastığı olsun. şoför, yolcu, konsol, yan, perde(arka ile ön arasına paralel açılan), tavan ve diz.
    Kazayı sen bulmazsın kaza seni bulur.
  • yusirohasuki Y kullanıcısına yanıt
    Ben ehliyeti eylülde alıyorum bu ara aile aracı olacak güvenlik benim için hatsafada yani ben türkiyedeki araçların hiçbirine performans aracı olarak bakmam zaten güvenlikli olsun yeter babam 52 yaşında o yaşa hitap eden bi araba olmalı bizde 2005 c-max trend var
  • S40 gider sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muslera35 M kullanıcısına yanıt
    onların kronik sorunları var mı sunrooflu bulunabilirmi tamam babam kullancakda bizde ehliyeti bu eylülde alıyoruzz
  • BMW E90
  • 60lıkların kmsi yüksek be abi şeytan diyorki git full linea aldır
  • melihktk kullanıcısına yanıt
    aracı dizel ve 60bintl limitli istiyor olmanız, hava yastıklarını tamamlayamamamdaki en büyük engel. evet 7 hava yastıklı araçlar bu fiyata gene var mesela Hyundai i 30, Toyota auris gibi opel astra 7 yi bulmamış. aslında diğerleri de bulmamış. adamlar sol tarafa açılan perde hava yastığını 1, sağ tarafa açılanı 2 olarak saymış. gene aynı şekilde sağ ve sol taraflara tek bir parça perde hava yastığı koymak yerine; cam açma kolu(düğmesi) kısmına da 1 tane yastık koymuş. 1 yastıkta buradan düş 2+1=3. yani araçta aslında sadece 7-3=4 tane yastık var; bunlar diz+şöför+yolcu+yan perdeler olmak üzere 4 tane. ama 7 yastık diye satıyorlar. ekmeği ikiye bölüp, iki ekmek demekten farksız. orta konsola, tavana ve araya açılan perde hava yastıkları yok.
    arka koltuktakiler kemerlerini taktığı ve arabayı takla attırmadığınız sürece sıkıntı yok. 3 kaza geçirdim 2 si çok ağırdı. hiç birinde de suç benim değildi ama kaza olarak geçiyor sonuçta alabileceğiniz bir kaç bin lira tazminat, cinayet olarak geçse ne ki? kol bacak gittikten sonra. meblayı biraz artırabilirseniz yada dizelden benzinliye dönmeyi düşünürseniz belki yelpazeyi genişletebilir hava yastığı kumarını az oynayan firmalar bulabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusirohasuki -- 2 Temmuz 2014; 22:48:23 >

• Enönemlisi güvenlik benim için abi

• Civic, jetta, focus, corolla, Golf, leon... Seç beğen al Benim tavsiyem jetta 1.6 tdi comfortline ya da focus, benzin+lpg olur dersen civic ya da avensis. Güvenlik önemliyse Avensis tavsiye ederim. Kendim kullanmaktayim sağlam araba yolda güven veriyor. Kolay gelsin.

• bahaman B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ya focus yada jetta comfortline
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.