OBP 85.5 Yani tam olarak sınavıma 51 puan eklenecek. Sayısalım. TYT VE AYT sizce kaç yaparsam 60 bin gelir ?
tyt 80
ayt 37-38 bence
kibaarfeyzoo
kullanıcısına yanıt
Bütün hayallerimi yıktınız.. Tyt tamamda ayt...
80 tyt 35 civarı ayt şart arkadaşın dediği gibi. 20 matematik 15 fen yapamayacak adam mı girecek 60kya ? ben 50-60k arası istiyorum 80 tyt 40 ayt geliyor hala arttırmaya çalışıyorum hala geç değil net arttırmaya bakın.
75-80 tyt 30-35 ayt hep planlanmıştım
37-38 diyince bi kötü oldum 40 a yakın gibi
Penanggalan
kullanıcısına yanıt
ayt de 80 soru yok mu 30-35 az degil mi
Hocam 30 matematik 10 geo desek,
Fen kimya biyoloji 40 soru 80 işte.
Az mı değil mi kişiye göre değişir bence.
Penanggalan
kullanıcısına yanıt
Hocam amacım moral bozmak değildi ya,ayt yi 40a sabitlemek en mantıklısı şuanda tyt zaten sınav anı
valla hocam biyolojiyi çatır çatır çözerim diye düsünüyorum 10 soru biyodan gitse kaldı 30, matematik 20 yaparım diye düsünüyorum, kimya rahat 7 netim çıkar ama fizikten neredeyse sadece 12.sınıfı biliyorum.
Penanggalan
kullanıcısına yanıt
35 e 15 yapacaklar dı fkb de 20 20 20 az soru olması bizim icin kotu oydu
Penanggalan
kullanıcısına yanıt
modern fizik+dalga bi de mekanik konular kolay çıkarsa 6 7 net görülür hayırlısıyla
Umarım olur ne desem bilmiyorum
kibaarfeyzoo
kullanıcısına yanıt
Ben bunu yapıyorum zaten ve ağlıyorum 90k gelmeyecek diye. Sırlama tahmin siteleri 112k falan gösteriyo
marterise
kullanıcısına yanıt
obp hiç mi etkilemiyor yahu 51 puan az mı
Arkadaşlar 377 puan alıp 60 bine girmek ne kadar zor ya ?
Tahmin yok mu
Takip. Hedef aynı fakat obp 76. 85 35 hedefliyorum fakat 60k geleceğini sanmıyorum kendim için..
Penanggalan
kullanıcısına yanıt
2017 ve 2016 yığınsal puanlarına göre o puanı alınca çok rahat giriyoruz. Amaaa işte son 2 sene gibi mi gelecek bilmiyoruz. Lanet olsun
nevergiveup18
kullanıcısına yanıt
obp puan farkımız 5.9 hocam çok etkilemez gibi geliyor