Şimdi Ara

60.000 TL ye alınabilecek en iyi 0 araç? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kuess

quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

60 bin lira verip B sınıfı araç almak? Bu laf klasik olabilir ama gerçekten küçücük fazla kalitesi olmayan araçlara 55 60 çok fazla onun yerine Leon FR alın LPG taktırın yada 2.el 2014 5-10 bin kmdeki araçlara bakın

LPG taktırdığımızda AVM lere girerken. genelde açığa çekmek zorunda kalıyoruz. ve 2 el araçım vardı sattım 0 düşünüyorum. aldım mı 5 6 sene sürerim zaten. uzun yıllar için alıcam. az yakmasıda lazım tabi.

Leon FR uyumluysa bile LPG taktırmaya gerek olmayan bir araç. En az yakan benzinlilerden biri. Dizel çatlatma özelliği standart geliyor. Ama FR aldım, tabiri caizse aslanın yemini bol vereyim kükresin dersen en iyi şekilde kükrer de. Normal kullanırsan az az yem verip kedi gibi okşayıp cebini ferah tutabilirsin rahatça.

• quote:

Orijinalden alıntı: bekkonetto

quote:

Orijinalden alıntı: hasanoglanli

Ceed kalitesiz olur, B segmenti araç kaliteli olur, hadi anlarım da, şu an hiçbir B segmenti araç Ceed'in yanına yaklaşamaz kalite konfor konusunda.

öyle diyorsunuz ama kia ceed dizelin yakıt tüketimi ile 208 ve clionun yakıt tüketimleri arasında epey fark var

Hocam illaki var da, 100 kmde 1-2 litre inanın segment farkına değer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ceed kalitesiz olur, B segmenti araç kaliteli olur, hadi anlarım da, şu an hiçbir B segmenti araç Ceed'in yanına yaklaşamaz kalite konfor konusunda.

öyle diyorsunuz ama kia ceed dizelin yakıt tüketimi ile 208 ve clionun yakıt tüketimleri arasında epey fark var

Hocam illaki var da, 100 kmde 1-2 litre inanın segment farkına değer.

günde 100 km civarı yol yapan için değmiyor ne yazık ki :( 50km ve altı yol yapanlarda sıkıntı olmaz. Sonuçta günde 8 ₺ fark az değil

• Tabiki clio 60bin daha fazla hangisine yakisirdiki

• quote:

quote:

Hersey yakit degildir bence. Guvenlik konfor yol tutus performans gibi kriterler aradaki o kucuk yakit farkini kapatmaya yetmezmi ?.. dostlar klio polo fiesta almayin demiyoruz biz alinir ama o paralara degil dostlar. Yazik gunah verilen o paralara :(

• Peugeot hadi neyse tek kavrama şanzıman (ekonomi çok konfor yok, alan alsın hayırlı olsun)

Clio da EDC ile başarılı ama Ceedin 10 lt yaktığı yerde 7.5 yakar. Öyle 5 litre kimse hayal etmesin.

• Kimseye kulak asma kullanan ve bilen bilir Opel Astra yada seat leon al kafan rahat olsun ..

• Hayret, şaşırdım doğrusu. Bu fiyat aralıklarında her zaman Kia Ceed öneririm fakat hiçbir konuda bu kadar üstüne düşeni görmemiştim. Demek ki araba yavaş yavaş değerini bulmaya başladı.

Dostum Kia yeniden yapılanmaya girdi. Mühendisleri falan hepsi ünlü markalarla çalışmış isimler. Kia Ceed Alman tarzı bir arabadır. Eski Kia imajını kafandan söküp atarsan aracın mükemmel olduğunu görürsün. Opel Astra'dan çok bir farkı yok bence. Harika bir araç. Opel'in son fiyatlarına bakmadım ama önereceğim araçlar Opel Astra ve Kia Ceed olur.
  • quote:

Hemen gidip, Kia Ceed dizel otomatik (Comfort) alıysorsunuz.

Iyi de 60.000 e yok ki ceed d oto.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceed otomatikse çok yol yapanı yorar. Manuel tavsiye ederim. Hatta manuel C.plus cam tavanlı 1-2 yaşında düşük km 55 gibi alırsınız. Cam tavan olmayan 2 yaşında olanını 50 bin gibi alırsınız.

Ha illa dizel otomatik olsun ve az yakması herşeyden önemli diyorsanız şanzımanı biraz konforsuz da olsa 2013 md Pug 308 Active dizel otm cam tavanlı bi şey alınabilir.
  • Leon 1.6 TDI 110 hp DSG S&S fiyatına baktım. 74.900 yazıyor. sunroof taktırmaya kalksam istediğim bi kaç özelliği daha koydurtsam olucak 80.000. çok fazla para çok :)
  • Peugeot 208 ALLURE 1.6 HDi 92hp S&S ETG6 Otomatik (1) bakıyorum şimdi. fena değil aslında yakıt olarakda çok cimri araç, görünüşü güzel gözküyor. 63.125 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuess

Peugeot 208 ALLURE 1.6 HDi 92hp S&S ETG6 Otomatik (1) bakıyorum şimdi. fena değil aslında yakıt olarakda çok cimri araç, görünüşü güzel gözküyor. 63.125 TL

Dediğim gibi alana saygım sonsuz bişey diyemem ama aynı fiyata Ceed var.
    Her iki aracı yan yana park edip, anlayan ve anlamayanlara sorun, içini dışını inceletin, 100 kişiden 100ü CEED der.

Gerçi kıyaslanamaz bu iki araç orası ayrı tabi.

• Dediğin araçlar çok küçük, her ne kadar gerçek otomatik olmasa da 1,3mj 500L dualogic alırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuess kullanıcısına yanıt
    Ama B sınıfı küçücük bir araba.Bu arabayı alacağımı 2. el Ceed İ30 alırım en azından araba derim.Para sizin bişey diyemem.Ama asla ve asla 60 bin lirayı B sınıfı araca gömmem gömersemde ya beni deliler hastanesine kaldırın yada aldığım B sınıfı araç Ateşli HB Hot Hatch GT GTI gibi modelleridir....
  • Kia sportage comfort liste fiyatı 67.000 bayide 64-65 civarı alınabilir diye düşünüyorum...

Bu fiyatta bu segment araç kaçırılmaz....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizel otomatik bakıyorum ama
  • Hocam dizel otomatik bakıyorsanız ve yakıt önemliyse Clio yada 208 öneririm. Clio 5 litre yakıyorsa Ceed 8 litre yakar. Arada 3 litre fark olur her zaman. Uzun yol yapıyorsanız baya farkeder. 15 bini geçmem diyorsanız Ceed öneririm. Sonuçta segmenti farklı konfor, yol tutuş, genişlik olarak avantajlı. Ben olsam Fr Leon, 1.2 308 yada Golf Comfortline alırdım. Dizel kesinlikle zorunlu diyorsanız Megane sorun derim hem C segmenti hem de Ceed'e göre az yakar.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Tabiki clio 60bin daha fazla hangisine yakisirdiki

orjinal sunroof yok galiba cliolarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: George Staub

Clio 1.5 dci edc icon

edit: çok özür dilerim VW Polo 1.4 TDİ DSG al hocam

Clio dedik diye eksilendik

clio larda sunroof varmı? yarın gidip polo için fiyat alıcam. clioda sunroof varsa clioda olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.