Şimdi Ara

6 yıldır görüşmediğim kız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    açtığım konu kız konusu ama diğerlerinden biraz farklı.
    Kısaca anlatıp geçicem kimseyi sıkmak istemem :)
    Ortaokul ve lise 1 de aynı sınıfta okuduğum bir kız vardı. Ben bu kızdan ta ortaokuldan beri hoşlanıyordum. ama o zamanki çekingenliğim ( aptallığım, salaklığım. Burayı istediğiniz gibi doldurabilirsiniz.) kıza bir türlü açılamadım. muhabbet vardı ama bir türlü ileri gidemedim. Şuan da 2 yıllık üniversiteyi bitirmiş bulunmaktayım. yani anlayacağınız aradan 5-6 yıl geçti. Tabi bu arada benim aptal kafam bu kızı bir türlü aklımdan çıkarmadı. Bu aralar anılar tekrar depreşti ve bu kıza gerçekten aklımdan geçen ne var ne yok anlatmak ve onunla olmak istiyorum. Tabi aradan 6 yıl geçmiş arada illa ki soğukluk olacak ve bunu nasıl yapacağımı inanın bilmiyorum.
    Şeytan diyor al alkolu aç telefonu ne var ne yok anlat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muscec -- 30 Ekim 2013; 23:17:55 >

• Kızla muhabbet ederken geçmişten bahset ve de ki "inanır mısın ben senden hoşlanıyordum o aralar fakat söylemeye cesaretim yoktu.". Bu, kızı çekebilir de itebilir de dikkat et ses tonuna.
  • Çağır bir yere biraz muhabbet et sonra direk söyle gözlerine bakarak ne var ne yok anlat çekinecek birşey yok kardeşim
  • Çok yalnız bir hayatın var anlaşılan.
  • ah hocam ah
  • Yanına git dürüstçe anlat masun bir aşk yaşadım sana tek taraflı seneler geçtiği halde unutmadım seni de kız eriyip bitecek sevgilisi vs.. yoksa
  • boş yere umutlanma bence karşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @huga
    yok yalnız derken kız olarak mı bahsediyorsun yoksa normal mi? Kız dersen tamam fakat normal hayatım gayet güzel gidiyor.

@Gambler.X işte kardeşim bende bunları demek istiyorum ama 6 yıl muhabbet etmemişsin, konuşmamışsın. İnsan burada tıkanıyor.

@gtucel
    gambler.x e verdiğim cevabın aynısını sana vereyim :(

@potur
    Yıllarca görmedikten sonra bunu dersem ters tepki yapma oranı nedir ?

@Nickim Minaj
    yapma be hacı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muscec

@huga
    yok yalnız derken kız olarak mı bahsediyorsun yoksa normal mi? Kız dersen tamam fakat normal hayatım gayet güzel gidiyor.

@Gambler.X işte kardeşim bende bunları demek istiyorum ama 6 yıl muhabbet etmemişsin, konuşmamışsın. İnsan burada tıkanıyor.

@gtucel

@potur

@Nickim Minaj

Direk solemiceksin önce tart kızı bi bak bakalım tavrı nasıl sana karşı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kız arkadaş açısından oldukça yalnızsın anlaşılan. Eskilere takılma derim. Seni çok iyi anlıyorumda, o köprünün altından çok sular aktı diye bi laf var. Kendini yormamanı tavsiye ederim. Dünya çok büyük ve etraf insan kaynıyor :) Boşver geçmişi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hug

Evet kız arkadaş açısından oldukça yalnızsın anlaşılan. Eskilere takılma derim. Seni çok iyi anlıyorumda, o köprünün altından çok sular aktı diye bi laf var. Kendini yormamanı tavsiye ederim. Dünya çok büyük ve etraf insan kaynıyor :) Boşver geçmişi :)

birde beynimden silebilsem keşke.
    bildiğin takıntı olmuş artık ama konuşayım da olumsuz olsa da hiç olmazsa konuştum ama olmadı deyip önüme bakarım herhalde.
    Ama işte insanların bazen dilinin dönmediği yer vardır ya susup kalırsın bende de aynen durum o.
    Bir tarafım konuş olmazsa da koy g.te rahvan gitsin.
    diğer taraf nasıl konuşacam lan ben o kızla diyor.
  • Allah akıl fikir versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: Muscec

@huga

@gtucel

@potur

@Nickim Minaj

Alıntıları Göster

6 yıldır niye tartamadın diye sormazlar mı adama :)
    muhabbete nasıl gireyim diye kara kara düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muscec -- 1 Kasım 2013; 22:36:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

Allah akıl fikir versin

Amin kardeş.
  • arkadaşlar akıl verin bana. inanın ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, ilk defa böyle bir çaresizlikle karşı karşıya kaldım.
  • 6 sene lan hiç mi başka kız olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kovadogs

6 sene lan hiç mi başka kız olmadı

oldu da ne fayda. beyin bu, silmiyor işte.
  • alkol alıp kızı aramak iyi olmaz
    kız hayır derse seni yakarım keserim dersin ana avrat kayarsın
  • Çevre değiştir. Ben de 7 senedir unutamamıştım. Daha iyi bir kızla tanıştım, iyi anlaştık ama benden 2 yaş büyük ve üniversitede okuyor. Açılsam nasıl karşılar bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.