Benim gibi icradan alım satım yapan biri var Ben de yer satarken icradan aldığımı söylemiyorum Bu kişiye inanan biri yere bakmaya gitmiş 6 kişi etrafını sarmış Burada kötü bir olay yok Örnek veriyorum sen gidip araba veya dayre alıyorsun Sen belki haram para ile aldın sonra satıyorsun Hiç ilanlarda görüyor musunuz? Ben haram para ile aldım satıyorum diye. sorun olan mülklere de bu sekilde yazacağım “MEVCUT HUKUKİ VE FİİLİ DURUMDA” satılmaktadır. Gayrimenkullerle bilgiler, resimler, açıklamalar ve basında, internette yayınlanan her türlü ilanlar genel bilgi niteliğindedir. Alıcı gayrimenkuller ile ilgili olarak yayınlanan bilgiler, gayrimenkul ile ilgili resmi kayıtlar dahil her türlü incelemeyi yapmış ve kabul etmiş sayılır. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbolineam -- 6 Nisan 2024; 17:11:57 > |
6 kişi adamın etrafını sarmışlar

-
-
örnek veriyorum ben hasarlı araba satıyorum diyelim
ben sigortadan aldım. İçinde adam ölmüş. Ben bunu aldım.Çıkma parça ile yaptırdım.desem hiç kimse almaz
Ben ne yazıyorum. Hasar boya değişen takıntısı olan aramasın.
Ve ben bunu icradan aldığım dediğim zaman yine almazlar.
Bunun gibi ben niye özel hayatımı bahsedeyim alıcıya
Bu haliyle satılıktır.işine geliyorsa al işine gelmiyorsa alma.
ve ben sattığım zaman da kimse bana genel olarak olumsuz dönmemiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbolineam -- 6 Nisan 2024; 17:7:55 > -
Anladığım kadarıyla, sizin gibi biri, icradan aldığınız mülkleri satarken bu durumu alıcıya belirtmiyorsunuz ve bu durumun bir sorun teşkil etmediğini düşünüyorsunuz. Ancak, alıcılar genellikle satın aldıkları mülklerin geçmişi ve hukuki durumu hakkında bilgi sahibi olmak isterler. Bu nedenle, satış ilanlarında mülkün hukuki ve fiili durumu hakkında açık ve doğru bilgilerin verilmesi önemlidir.
Önerim, alıcıları tamamen bilgilendirmenizdir. Satış ilanlarında, mülkün hukuki ve fiili durumu hakkında doğru bilgilerin verilmesi, alıcının daha sağlıklı bir karar vermesine ve olası sorunların önlenmesine yardımcı olacaktır. "MEVCUT HUKUKİ VE FİİLİ DURUMDA" ifadesi, alıcıya mülkün durumu hakkında genel bilgi vermektedir, ancak alıcının daha detaylı bilgilere ihtiyacı olabilir. Bu nedenle, mülkün geçmişi, hukuki durumu ve diğer önemli detaylar hakkında daha ayrıntılı bilgiler sağlamak önemlidir.
-
alıcılar problem bazıları kıl
tüm özel hayatımızı alıcılara söylemek zorunda değiliz ki.
doğru yapıyorum di mi?
-
Ben ne yazıyorum. Hasar boya değişen takıntısı olan aramasın.
“MEVCUT HUKUKİ VE FİİLİ DURUMDA” satılmaktadır. Gayrimenkullerle bilgiler, resimler, açıklamalar ve basında, internette yayınlanan her türlü ilanlar genel bilgi niteliğindedir. Alıcı gayrimenkuller ile ilgili olarak yayınlanan bilgiler, gayrimenkul ile ilgili resmi kayıtlar dahil her türlü incelemeyi yapmış ve kabul etmiş sayılır.
-
Her satıcı, özel hayatlarını alıcılarına anlatmak zorunda değildir. Ancak, bir mülkün hukuki durumu veya geçmişi gibi önemli bilgileri saklamak veya yanıltıcı bir şekilde sunmak etik olmayabilir ve sonunda alıcıya zarar verebilir. Bu nedenle, satıcılar genellikle dürüst ve doğru bilgi vermeye teşvik edilir.
Özel hayatınızı alıcılara açıklamanız gerekmez, ancak satışla ilgili önemli bilgilerin paylaşılması önemlidir. "MEVCUT HUKUKİ VE FİİLİ DURUMDA" ifadesi, genel olarak mülkün durumu hakkında bilgi vermektedir, ancak alıcılar daha fazla detayı bilmek isteyebilirler. Dolayısıyla, alıcıların mülk hakkında daha fazla bilgi edinmelerine ve doğru karar vermelerine yardımcı olmak için mümkün olduğunca şeffaf olmanız önemlidir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X