Şimdi Ara

6 gündürhastayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk hafif karın ağrısı ile başladı o gün ve ertesigün kustum hep ve ateşim vardı sonra ishal başladı 4 gündür ishalim ona da razıyım ama bu sahbah en illet şey başladı karnımın orta ve sağ taraflarlnda beni yerlerde süründürebilecek kadar olduğum yerde duramayacağım kadar şiddetli ağrı. Bu ağrı arkadaşlar 2 sene önce olmustu doktora gitmistim apandistten suphelendiler sonra hafif ecince gaz deyi ultrasonla bakip yolladilar harbiden de 12 saa surdu gecti apandisit olsa zaten olurdum allah korusun ondan sonra 3 4 ayda bir hep oluyor artik 12 saat dayanilamyacak agri sonra hafifleyerek kayboluyor belirtileri de tam apandisit aslinda kurma sag taraf agrisi vs ama guluk guluk sesler geliyor barsaklarimdan ve hafif gaz cikardikca rahatliyorum ondan gaz oldugunu dusunuyorum insaallah oyledir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• inşallah öyledir kardeş
  • Ya apandist ya da böbrek taşı. Net.
  • Sexxx Dreams kullanıcısına yanıt
    Hocam apandisit olsa 2 sene nasil dayaniyim ve ya 3 ay once de oldu patlasa dayanmazdim ki iltihap zehirlenmesi olurdum. Bobrek tasi olabilir aslinda testislerde agri vardi 1 hafta doktora gittim bise yok dedi cok fazla sperm uretiminden ve bosaltmamaktan dedi gecti de zaten ama galiba tas olabilir tassa duscek gibi de deil ama agrisi gecti sayilir su an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoş geldin 4-2-3-1
    3 yıl önce açıldı
    Aion 6,5 Yarın Geliyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.