Şimdi Ara

6 GÜNDE 38 NET ARTTIRMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sayısal çıkışlı mezun tmyim sene başından beri kendimce netlerimi arttırmak için çalışıyorum, netlerim önce istediğim seviyeye geldi ve son birkaç sınavdır düşüyor haliyle sinirlerim bozulmaya başladı

Ve son sınavımda 101,75 gelince kendimce hedef koyuyorum zaman 11'e 6 gün var 6 günde 140 nete çıkmayı hedefliyorum.

Bakalım neler olacak yoğun bir hafta beni bekliyor hedefime ulaşabilecekmiyim veya kaç net arttıracağım hep beraber göreceğiz

Netler şu şekilde

6 GÜNDE 38 NET ARTTIRMAK

Haftaya salı 20.01.2015e editlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sa ben wedat -- 19 Ocak 2015; 22:25:17 >

• Eger guvvenderin yapacagiysa zorlamana gerek yok.onda 140 yapmayani dovuyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 137 falan yapmışsın zaten yani 101 lik bi adam değilsin 37-38 gibi düşünme bile olabilir tabi calismaya devam

• ardelis A kullanıcısına yanıt
    Orda kendı motivasyonunu artırıyor espirisi o cok Çakal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan Devrim -- 13 Ocak 2015; 21:05:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle toplu bi şekilde tüm zaman denemelerini nasıl görebiliriz ?

• Su sayisal cikisli TM lerden nefret ediyorum

• Merak etme guvender sinavindan 140 asarsin bile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40 GÜNDE KAÇ NET ARTAR Kİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardesim en belirleyici fem en zoruna da zaman 7 diyorlar zaman 7yi baz al.Güvender de yaparsın da bence cok onemli degil yani sırf onda yapmak icin acele etme sağlam git keza güvender gibi olacagını hic sanmam sınavın

• Zaman 9 ve zaman 10 da en az zaman 7 kadar güzeldi, Bir sınavın zor ol ması onun iyi bir deneme olduğunu göstermez. Yanlış anlamayın zaman 7 güzeldi evet ama zaman 9 ve zaman 10 da en az onun kadar güzeldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.