Şimdi Ara

6 GB Kotalı internet sadece nete girmekle dolar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kotalı internet kullanmak istiyorum. 6 GB Kotalı internet sizce sadece internete, facebooka girmekle dolar mı?
    (Video-film indirme veya izleme olmazsa, online oyun oynama olmazsa, Kotayı dolduracak hiç birşey yapılmadan sadece internet kullanıldığında 6 GB Kota 1 ay yeter mi?

En fazla facebooktan kısa kısa videolar izlenebilir.

Daha önce hiç kotalı net kullanmadım bilmiyorum. Hep sınırsızdı aylık ortalama 50-60 GB kullanımım oluyordu. İlk kez kotalıya geçeceğim.
    Yardımcı olur musunuz?

D-Smart kampanyası gayet hesaplı geldi,
    1 Yıldan sonra İlk 12 AY
    8MB'e kadar 6 GB 33 TL 16,50 TL
    8MB'e kadar 12 GB 45 TL 22,50 TL

Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

• arycanda66 kullanıcısına yanıt
    hocam ben 6 Gb kullanıyordum buna ek sadece grafikleri düşük counter strike 'ı günde yarım saat oynardım kendimi tatmin etmek için , neyse 20 günde 7-8 Gb oluyordu haricinde hiç videoda izlemedim . kotalıda ne var bilmiyorum ama hiç beğenmiyorum. neyse öncelikle 6 Gb açtır derim nasıl olsa paket yükseltme hakkın var birdahaki ay 12 Gb 'a geçersin bence en mantıklısı bu :)
  • Kişisel görüşüm, sınırsız internetten sonra kotalıya alışmak zor olabilir. Ama video ve indirme gibi durumlar olmayacaksa 6gb yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

Kişisel görüşüm, sınırsız internetten sonra kotalıya alışmak zor olabilir. Ama video ve indirme gibi durumlar olmayacaksa 6gb yeterli.

Hocam ben 3 sene önce torrent üzerinden yabancı dizi indirme işine girmiştim :)) 1 AYDA 262 GB kullandığım oldu :)
    Şimdi film indirme işim hergün olmasa da sınırsızda iken ara sıra olurdu oyun, film vs.
    youtubeden çok fazla video izlerdim. 4 ay sonra askere gideceğim için şimdilik kotalı ile idare etmeyi düşünüyorum zaten sabahtan akşam 6ya kadar iş yerinde giriyorum internet sadece bana evde akşamları lazım olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtimsah16

hocam ben 6 Gb kullanıyordum buna ek sadece grafikleri düşük counter strike 'ı günde yarım saat oynardım kendimi tatmin etmek için , neyse 20 günde 7-8 Gb oluyordu haricinde hiç videoda izlemedim . kotalıda ne var bilmiyorum ama hiç beğenmiyorum. neyse öncelikle 6 Gb açtır derim nasıl olsa paket yükseltme hakkın var birdahaki ay 12 Gb 'a geçersin bence en mantıklısı bu :)

Hergün counter ile 20 günde 7-8 GB oluyorsa iyiymiş....
    ben en fazla internette 10-15 dk lık angry birds facebook takılıırım tamam

Onun dışında sizin dediğiniz gibiyse sanki bana 6 gb yeter gibime geliyor.
    teşekkür ederim. Olmadı 12 gb kotalıya geçerim.

• internette açtığın resimler bile kotadan götürür.
  • tek başına kullanacaksan ve video vesaire izlemeyeceksen, herhangi birşey indirmeyeceksen ve kotanı sürekli kontrol edeceksen, idare edebilirsin gibi geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • netten film izlemiyorsan kanimca yeter. ama download olmasada izldgn filmler kotayi yukseltir. kisa videolar degil tbykide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arycanda66

Merhaba Arkadaşlar
    Kotalı internet kullanmak istiyorum. 6 GB Kotalı internet sizce sadece internete, facebooka girmekle dolar mı?
    (Video-film indirme veya izleme olmazsa, online oyun oynama olmazsa, Kotayı dolduracak hiç birşey yapılmadan sadece internet kullanıldığında 6 GB Kota 1 ay yeter mi?

En fazla facebooktan kısa kısa videolar izlenebilir.

Daha önce hiç kotalı net kullanmadım bilmiyorum. Hep sınırsızdı aylık ortalama 50-60 GB kullanımım oluyordu. İlk kez kotalıya geçeceğim.
    Yardımcı olur musunuz?

D-Smart kampanyası gayet hesaplı geldi,
    1 Yıldan sonra İlk 12 AY
    8MB'e kadar 6 GB 33 TL 16,50 TL
    8MB'e kadar 12 GB 45 TL 22,50 TL

Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Tavsiye Etmem Benimki Kotalıydı Her Ay Aşıyordum Örneğin Fatura 40ise 60-70 geliyodu sınırsıza getçim rahat rahta istediğimi yapıorum

• kullanıma göre değişir. ama 6 gb genelde video falan izlersen yetmez. 12 gb yetebilir.
  • Bilgisayarın tüm otomatik güncellemelerinide kapamalısın.
  • yoğun kullanırsan bence yetmez 6 gb.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.