Şimdi Ara

6 AYDIR ÜZERİNDE KAFA YORDUĞUM O RESİM ! [SSLİ] (CİDDİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
26
Favori
10.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gergedana tecavüz eden su aygırı görüyorum hocam
  • Selam.Aynı resim 2 aydır benim evimde asılı duruyor.Bazen şöyle bir uzanınca üzerinde düşünmek için bakarım resme,ama hiç de bir şey düşünemem.Tek düşündüğüm şey üzerinde garip şeylerin olması.Mesela kızın elbisesinin şeffaf olması,herşeyin o kadar ayrıntılı çizilmiş olduğu halde aynanın da şeffaf ya da herhangi bir şeyi göstermiyor olması;yanan kitaplarının dumanının direkt olarak bacaya doğru gitmesi,ve orda görünen kırmızı kitaptaki desenin günümüzdeki Kur'an I Kerim kitabına benzemesi(üçgen şekilli şey var ya).Şöminenin içinin olmaması ya da son derece detaysız çizilmiş olması.Ama kitapla ilgili bir anatemasının ya da herhangi bir amacının olup olmadığını hiç düşünmemiştim,öğrenmiş oldum teşekkürler.
  • Benim çocukluğumda babamın ofisinde asılıydı bu resim baktıkça psikolojim bozulurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rummy

quote:

Orijinalden alıntı: Yes indeed

6 AYDIR ÜZERİNDE KAFA YORDUĞUM O RESİM ! [SSLİ] (CİDDİ)

Twd oyunundaki kız değil mi bu?

Evet birden aklıma o geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kanka eyvallah ya masa üstüme güzel bir resim buldum

hacı resim budur zaten.her insan farklı şeyler görür bakınca.hatta ve hatta farklı zamanlarda baksan bile farklı şeyler bulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lâkayıt

Selam.Aynı resim 2 aydır benim evimde asılı duruyor.Bazen şöyle bir uzanınca üzerinde düşünmek için bakarım resme,ama hiç de bir şey düşünemem.Tek düşündüğüm şey üzerinde garip şeylerin olması.Mesela kızın elbisesinin şeffaf olması,herşeyin o kadar ayrıntılı çizilmiş olduğu halde aynanın da şeffaf ya da herhangi bir şeyi göstermiyor olması;yanan kitaplarının dumanının direkt olarak bacaya doğru gitmesi,ve orda görünen kırmızı kitaptaki desenin günümüzdeki Kur'an I Kerim kitabına benzemesi(üçgen şekilli şey var ya).Şöminenin içinin olmaması ya da son derece detaysız çizilmiş olması.Ama kitapla ilgili bir anatemasının ya da herhangi bir amacının olup olmadığını hiç düşünmemiştim,öğrenmiş oldum teşekkürler.

dostum as öncelikle yorumun için teşekkür ederim, sende benim geçtiğim yerlerden geçmişsin ben şömineden çıkan dumanla gemideki dumanı bile bağdaştırdım, ve şu noktaya geldim, bu oda aslında geminin içi...

• Kitaplıktaki bazı kitapların üzerlerinde bişeyler yazıyor en baştakini çıkaran oldumu?

Edit: "Decameron", "Symboles" ve "L'Habit De Cheval" yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subrama -- 10 Ocak 2014; 1:30:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

yorum yapma been qec

aslında bakarsan senden bi açıklama beklerdim resim için :)

Ya baktım biraz ama kafayı yakacak türden. Şuan neşeli bir havadayım gizem moduna geçince bişeyler yazarım. Teşekkürler

bende bekliyorum bro.takibimdesin forumda .bide şişlinin ne tarafındasın,hangi mahalle cevahirin ne tarafına kalıyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauron -- 10 Ocak 2014; 1:30:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kdfh

kanka eyvallah ya masa üstüme güzel bir resim buldum

hacı resim budur zaten.her insan farklı şeyler görür bakınca.hatta ve hatta farklı zamanlarda baksan bile farklı şeyler bulursun.

masaüstü resmi yapman senin için pek hayırlı olmaz dostum kendimden biliyorum.. :)

ve madem masaüstü yapacaksın ozaman senden kesinlikle bir açıklama bekliyorum

• eyv
  • la olm boş boş işlerle uğraşmayın
  • Ben korktum actigim gibi kapadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E7BD02E2 -- 10 Ocak 2014; 1:30:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anılar/düşler
    ve beynin onları algılayış biçimi.
    birini kaydederken diğerinin silinmesi. ya da başka hayatların, diğer hayatların içinde yer bulması.

diğer şekilde;
    çocuğun okuduğu kitaptan oluşturduğu hayal dünyasında kendini yaratması.

the others filmi geldi aklıma, izleyin.
    yanan kitaplardan açık olan ise voynich elyazmasını andırıyor.
    yanan kadın, aynadaki kadına benziyor.

tren, gemi, balon. seyahat üzerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atalay` -- 10 Ocak 2014; 1:43:54 >
  • bu resim? bu şarkı? ne kafasıyla düşünmemizi tavsiye edersiniz hocam onu da pm den atın da öyle düşünelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şahin.K

herif sombollerle bişey anlatmaya çalışmış rafa bile sembol kitabı koymuş suyun içinde göz var :Dgemide rabi var

rabi nedir tam olarak biraz açar mısın
  • Kitaplarda yazanın gerçeğe dönüşmesi. Bir nevi hayal. Belki de paralel evren. Geçmiş ve gelecek belki.
  • Bir şeylerden fazla anlam çıkartmamak gerekir. Bazı arkadaşlar herşeyden anlam çıkartmaya çalışıyor.
  • heykelin oradaki camdan disariya baktiginizda geminin yan korkuluklari oluyor sanirim.
    sominenin ustundeki ayna tarzi sey zaten direk duvarin arkasindaki gokyuzunu gosteriyor

baya ilginc bir resim
  • ben şöyle düşündüm ;
    çocuğun gövedi yok.aslında iç dünyasını dışaarıya çıkardığını anlıyorum.aynada ki resim annesini özlediğini anlatıyor.kitaplarının yanması onları kaybetmekten korktuğunu gösteriyor,kapıdan görünen gemi birilerine özlem duyduğunu ve kurumuş ağaç umutsuzluğunu gösteriyor. diğerlerini daha yorumlayamadım
  • Kapıları göz,aynayı burun ve şömineyi de ağız olarak düşünürsek ateş kusan bir sürat görebiliriz.Kaldı ki şöminenin oradaki beyazlıklar dişe benziyor.Sağ gözden yaş aktığı da düşünülebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.