Bildirim
6 ayda tyt 110 nete çıkabilir miyim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam şuanki durumyn nedir? Ona göre olur olmaz diyelim. Sıfır mısın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
110 net sadece 8 y demek oluyor eğer boş birakmazsaniz.bunu yapması zor.110 netleri denemelerde görebilirsin ama sınavda ne olur bilinmez.sureyi arttırmayı ve dikkat hatası yapmamanız gerekiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sıfır degilim orta okuldan gelen bir alt yapım var. Guzel bir puan almıştım (490) ama lisede yattim. Sınavın zor kabul edilen kısımlarını (paragraf ve problem) yapabiliyorum ancak bilgi ve formül kısımları benim icin daha cok sıkıntı. Ayt benzeri matematik konularına hic açıp bakmadım bile, sonraya bıraktım. Fonksiyon, parabol tarzı.quote:
Orijinalden alıntı: Egrino
Hocam şuanki durumyn nedir? Ona göre olur olmaz diyelim. Sıfır mısın?
Bu arada neden netimi yazmadığımı soyleyeyim, hic tyt denemesi çözmedim cunku. Geçen senenin Türkçesini cozdum sadece. Fazla iyi bir sonuç aldim ama onemli olan sınav anında yapabilmek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jusufk -- 7 Aralık 2018; 7:24:4 >
Maalesef ortaokul altyapısı yks de pek bir şey ifade etmiyor. Ama paragraf ve problem yapabilmeniz bir artı.
6 ayda o netlere ulaşılır ama en azından 75 80 netlerde olmanız lazım. Ayt de iyi olduğunuz için o kısmı saymıyorum. Size önerim en kısa zamanda tyt denemesi olmanız. Ona göre daha sağlıklı tavsiyeler verebiliriz.
Dusuncenize katilmiyorum.Ortaokulda fen hocam iyiydi suan kimyada zorluk cekmiyorum altyapim var diye bak kac sene gecmis ama unutmamisim.quote:
Orijinalden alıntı: Egrino
Maalesef ortaokul altyapısı yks de pek bir şey ifade etmiyor. Ama paragraf ve problem yapabilmeniz bir artı.
6 ayda o netlere ulaşılır ama en azından 75 80 netlerde olmanız lazım. Ayt de iyi olduğunuz için o kısmı saymıyorum. Size önerim en kısa zamanda tyt denemesi olmanız. Ona göre daha sağlıklı tavsiyeler verebiliriz.
Aynı durum bendede mat da var. Hocam çok iyiydi. Türev limit falan sıkıntı çekiyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
0 etki değil zaten hocam. Ama birisi ben ortaokulda çok iyiydim yksyi hallederim diyemez. Ortaokul etkili ama yks nin asıl yapısı lise tabii olarak.
Yoksa ben de ortaokulda bazı kalite hocalara denk geldim ve şuanda ekmeğini yiyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şuan 90-95 yapamiyorsan(yapiyorsan bile 110 yapmak icin saglam calismalisin)sınavda 110 yapman pek mümkün değil.
Anladım hocam, çok teşekkür ederim. -
ilk mesajınla ikincisi arasında dağlar kadar fark var, ekmeğini yiyorsan demek ki ortaokuldaki durumun tytyi fena halde etkiliyormuş. Zaten ortaokulla ayt arasında ilgi kuran olmadı. :D
Şimdi bakınca çelişki oluşturmuşum biraz haklısınız. Fakat ilk mesajı okursanız orda da etkilediğini ama kimsenin ortaokul bilgisine güvenip işe kalkışmaması gerektiğini söyledim.
Çünkü sonuçta ortaokul bilgileri lise sınavı için.
Benim durumumsa biraz farklı çünkü benim matematik öğretmenim son sınıfta lisede işinize yarar diyerek bize küçük nüanslar verirdi. Bana sürekli okul sonrası ders verirdi. Benim işime yarayan da bu nüanslar oldu o yüzden biraz farklı.
İlk mesajda da pek etkili değil dememin nedeni bunlardır.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X