Bildirim
6 ay ertelemeli kredilerde faiz varmıydı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Vardı. -
faız dusuktu ama odemedıkce bındırecekler bındırsınler nasılsa tahtarevellı olmusuz sıkıntı yok
-
o dönemde bedavaya kredi verildi millete, faiz oranı 0.49du.
-
Bu Halkbank’ın verdiği 25.000 TL krediyi kullanmıştım. Nedendir bilinmez bende faizsiz diye hatırlıyordum. Ama 25.000 verirken 375 TL masraf kesip 24.625 TL vermişlerdi.
6 ayda bir 4.166,66 TL ödeme planı vermişlerdi. Ama ilk taksiti ödemeye gittiğimde,
568,75 TL Faiz
56,88 TL Fz+Glr Kyb BSMV
250 TL Banka Komisyonu
12,50 TL Banka Kom BSMV tutarı ile banka amcam 5.054,79 TL aldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disclosure -- 11 Şubat 2021; 3:6:2 > -
Ben almadim ama alan arkadaslarim faiz artinca çekilen kredinin faizi artti gibi biseler demişti.. kredi yi çekerken maddaler de o da varmiydi diye sordumda var demislerdi...
Abi çok ince öpüyorlar.. -
bu tabloya gore bedavada aylık 112.90 odemesi var 36 ıcın toplamda 3.360 tl yapıyor ayakta goturuyolar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X