Şimdi Ara

6.2.B.1.96 Xperia S root, cwm işlemleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
3
Favori
11.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu artık kullanmadığımdan dolayı destek veremiyorum. Sorularınızı bana özel mesaj atmak yerine google'da aratırsanız daha faydalı olur çünkü cevap vermiyorum. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Appetite -- 11 Kasım 2013; 18:04:17 >

• Eline sağlık dostum şu cwm olayınıda çözersen süper olur, benim rom yüklü root olayını deneyeceğim hemen
  • Çözdüm hocam, SS'lerini alıp paylaşacağım birazdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Appetite

Çözdüm hocam, SS'lerini alıp paylaşacağım birazdan.
    Allah razı olsun hocam, çok şey istiyorum ama xperia z kamera ve klavyede iyi olur, sırf onlar için istiyorum zaten şu root olayını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerÇel

Allah razı olsun hocam, çok şey istiyorum ama xperia z kamera ve klavyede iyi olur, sırf onlar için istiyorum zaten şu root olayını.

Alıntıları Göster
    Şimdi yapmaya çalışıcam hocam. Ellerine sağlık anlatım için. Çok iyi olmuş.

Edit:

Hocam burada ne yapıcaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasalarinpasasi -- 18 Haziran 2013; 18:09:06 >

• pasalarinpasasi kullanıcısına yanıt
    Oradaki komutları teker teker aynı şekilde gireceksin. Mesela cd (boşluk)/data/local/tmp yazıp enterlayacaksın. Ya da daha kolay yolu var. Sağ tıklayıp işaretle de, komutu seç Enter'a bas kopayala, yine sağ tıklayarak yapıştır. Böylelikle hata yapmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Appetite -- 18 Haziran 2013; 18:20:01 >
  • Appetite kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam root yaptım. Sıra Cmw'de. İnşallah onu da sorunsuz yaparım. Senin sayende tabii

Edit: Hocam kamerayı yükledim ama 1080P'de hala takılma var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasalarinpasasi -- 18 Haziran 2013; 18:46:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasalarinpasasi

Tamamdır hocam root yaptım. Sıra Cmw'de. İnşallah onu da sorunsuz yaparım. Senin sayende tabii

Edit: Hocam kamerayı yükledim ama 1080P'de hala takılma var.
    Hocam kamerayı yükledim ama 1080P'de hala takılma var.
    Evet hocam ben de farkettim. 720p sorunsuz ama. Çözüm gelene kadar işimiz düştüğünde 720p'de kullanmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Appetite -- 18 Haziran 2013; 18:59:06 >
    Hocam telefon rootluyken telefonu güncelleyebilir miyiz ? Mesela yeni bi JB sürümü gelse.
    Sanırım hayır. Yani hiç denemedim ama bootloaderım açıkken SUS'la güncelleme yapmaya çalıştığımda Telefonunun yazılımı değiştirildiği için güncelleme yapılamadı demişti.
    Gerçi yeni bir JB çıkması baya bir sürer. Şimdilik böyle devam edicez. Bu kamerayı düzeltsek tamamdır.
  • Hocam diyelim ileride CWM'u silmek istediğimde flashtool ile yazılım yüklesem silinir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iAndroid kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Flashtool ile diyelim stock .211 attınız, root, cwm ve bilumum yüklediğiniz herşey silinir.
  • quote:

Evet hocam. Flashtool ile diyelim stock .211 attınız, root, cwm ve bilumum yüklediğiniz herşey silinir.

Sağolun hocam bu akşam root edip cwm yüklemek istiyorum bu durumda rahatça yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasalarinpasasi

Hocam kamerayı yükledim ama 1080P'de hala takılma var.

Alıntıları Göster
    Hocam cwm yükleme ne kadar sürüyor 15 dakikadır bu ekranda bekliyor telefonun ekranıda yanıp sönüyor.

• Hocam hepsi yaklaşık 10 saniye sürüyor. Ayarlardan >Ekran>Uyku'yu 10 dakika yapıp bir de öyle deneyin.

Bir de cihazınızı kilitlemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Appetite -- 18 Haziran 2013; 19:26:16 >
  • quote:

Hocam hepsi yaklaşık 10 saniye sürüyor. Ayarlardan >Ekran>Uyku'yu 10 dakika yapıp bir de öyle deneyin.

Bir de cihazınızı kilitlemeyin.
    supersu'dan izin istiyomuş izin verdim halloldu sağolasın şimdi kamera ve klavyeyi yükleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerÇel

supersu'dan izin istiyomuş izin verdim halloldu sağolasın şimdi kamera ve klavyeyi yükleyeceğim
    Hocam rootu yaptım şuanda ama gereksiz uygulamaları kaldırmak için önerdiğiniz bi program varmıdır? Bide Xperia Z gibi tuşları ekrana almak istiyorum, xda'da araştırıyorum şuan onu yapamazsam sorabilirim
  • Vitaphone V kullanıcısına yanıt
    RootExplorer işinizi görür diye düşünüyorum hocam. Aynı şeyi ben de istiyorum, bir türlü bulamadım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.