Bildirim
6.2.B.1.96 Xperia S root, cwm işlemleri.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Eline sağlık dostum şu cwm olayınıda çözersen süper olur, benim rom yüklü root olayını deneyeceğim hemen -
Çözdüm hocam, SS'lerini alıp paylaşacağım birazdan. -
Allah razı olsun hocam, çok şey istiyorum ama xperia z kamera ve klavyede iyi olur, sırf onlar için istiyorum zaten şu root olayını.quote:
Orijinalden alıntı: Appetite
Çözdüm hocam, SS'lerini alıp paylaşacağım birazdan. -
Şimdi yapmaya çalışıcam hocam. Ellerine sağlık anlatım için. Çok iyi olmuş.quote:
Orijinalden alıntı: SerÇel
Allah razı olsun hocam, çok şey istiyorum ama xperia z kamera ve klavyede iyi olur, sırf onlar için istiyorum zaten şu root olayını.
Alıntıları Göster
Edit:
Hocam burada ne yapıcaz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasalarinpasasi -- 18 Haziran 2013; 18:09:06 >
-
Oradaki komutları teker teker aynı şekilde gireceksin. Mesela cd (boşluk)/data/local/tmp yazıp enterlayacaksın. Ya da daha kolay yolu var. Sağ tıklayıp işaretle de, komutu seç Enter'a bas kopayala, yine sağ tıklayarak yapıştır. Böylelikle hata yapmazsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Appetite -- 18 Haziran 2013; 18:20:01 > -
Tamamdır hocam root yaptım. Sıra Cmw'de. İnşallah onu da sorunsuz yaparım. Senin sayende tabii
Edit: Hocam kamerayı yükledim ama 1080P'de hala takılma var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasalarinpasasi -- 18 Haziran 2013; 18:46:59 > -
Hocam kamerayı yükledim ama 1080P'de hala takılma var.quote:
Orijinalden alıntı: pasalarinpasasi
Tamamdır hocam root yaptım. Sıra Cmw'de. İnşallah onu da sorunsuz yaparım. Senin sayende tabii
Edit: Hocam kamerayı yükledim ama 1080P'de hala takılma var. -
Evet hocam ben de farkettim. 720p sorunsuz ama. Çözüm gelene kadar işimiz düştüğünde 720p'de kullanmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Appetite -- 18 Haziran 2013; 18:59:06 > -
Hocam telefon rootluyken telefonu güncelleyebilir miyiz ? Mesela yeni bi JB sürümü gelse. -
Sanırım hayır. Yani hiç denemedim ama bootloaderım açıkken SUS'la güncelleme yapmaya çalıştığımda Telefonunun yazılımı değiştirildiği için güncelleme yapılamadı demişti. -
Gerçi yeni bir JB çıkması baya bir sürer. Şimdilik böyle devam edicez. Bu kamerayı düzeltsek tamamdır. -
Hocam diyelim ileride CWM'u silmek istediğimde flashtool ile yazılım yüklesem silinir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam. Flashtool ile diyelim stock .211 attınız, root, cwm ve bilumum yüklediğiniz herşey silinir. -
quote:
Evet hocam. Flashtool ile diyelim stock .211 attınız, root, cwm ve bilumum yüklediğiniz herşey silinir.
Sağolun hocam bu akşam root edip cwm yüklemek istiyorum bu durumda rahatça yapabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam hepsi yaklaşık 10 saniye sürüyor. Ayarlardan >Ekran>Uyku'yu 10 dakika yapıp bir de öyle deneyin.
Bir de cihazınızı kilitlemeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Appetite -- 18 Haziran 2013; 19:26:16 > -
supersu'dan izin istiyomuş izin verdim halloldu sağolasın şimdi kamera ve klavyeyi yükleyeceğimquote:
Hocam hepsi yaklaşık 10 saniye sürüyor. Ayarlardan >Ekran>Uyku'yu 10 dakika yapıp bir de öyle deneyin.
Bir de cihazınızı kilitlemeyin. -
Hocam rootu yaptım şuanda ama gereksiz uygulamaları kaldırmak için önerdiğiniz bi program varmıdır? Bide Xperia Z gibi tuşları ekrana almak istiyorum, xda'da araştırıyorum şuan onu yapamazsam sorabilirimquote:
Orijinalden alıntı: SerÇel
supersu'dan izin istiyomuş izin verdim halloldu sağolasın şimdi kamera ve klavyeyi yükleyeceğim -
RootExplorer işinizi görür diye düşünüyorum hocam. Aynı şeyi ben de istiyorum, bir türlü bulamadım.
Benzer içerikler
- kayıtlı olmayan numaraları engelleme
- kamerası en iyi telefonlar 2025
- periscope canlı yayın
- samsung galaxy s serisi
- samsung s24 plus özellikleri
- cep telefonu kim icat etti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X