Şimdi Ara

5s tuş sorunları kronikmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Note3 yada 5s gold almak istiyorum kullandıgım cihaz lgg2.

Şimdi çok takıntılıyımdır günlerdir araştırıyorum 5s goldu çok istiyorum önceliğim bu yalnız her yerde home tuşu çıtlaması power tuşu sallanması ses tuşu sorunu renk atmalar zaten almış başını gitmiş.

Dediğim gibi çok takıntılıyım aldıgım cihazda home tuşu çıt çıt ses yaparsa sökene kadar uğraşırım onu power tuşu sallanırsa felan elim ordan gelmez kopartana kadar oynarım o tuşu o derece takıntılıyım.
    Beni anlayan olur muhakkak.

Note3 plastik densede çok tok bi cihaz bence kız arkadaşımda s3 mini var onu alıyorum o bile çok tok bi cihaz tuş problemi felan yok.

5s de home tuşu power tuşu felan bunlar sorunsa kronik se ve iphonun tüm telefonları böyleyse kullanamam ben ilk defa istiyorum bi telefon onunda gold rengine aşık oldum desem yeridir.

Birileri bi akıl versin lütfen

• Kronik sorun diyemeyiz ama % 3-5 kısmında,bahsettiğiniz sorun yaşanabiliyor,
    Biraz şans işi,biraz da kullanımla alakalı bir durum
    Garantili alırsanız,zaten değişim veya onarım oluyor,bu konuda rahat olun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • senpaituyun kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma da sen o zaman elektronik alet kullanma

Bu gibi sorunlar genelde hep vardır. Öyle aşırıya kaçacak derece değildir ama yinede standart olarak olabiliyor.

Ama aşırıya kaçan durumlarda evet bu bir sorun olabiliyor ve zaten öyle bir durum da garantiye verirsin duruma el atarlar.

Ama ufacıcık şeyler içinde o kadarda takıntılı olmamak lazım. Tabi takıntılı olan bir insana, bunları da anlatmak biraz anlamsız olacak.

Vallahi ne diyeyim, yukarıda ki arkadaşın da bahsettiği gibi %3 ila 5 lik bir kesimde bu sorun oluşabiliyor. Şansınıza kalmış bir şey

Mesela benim arkadaşım aldı, uzay grisi olanını ve onun da hom tuşundan çıt diye ses gelebiliyor ama sorun etmiyor. Çünkü hemen altında parmak izi okuyucusu olduğu için, normal bir durum.

Yinede şansınıza kalmış tabi.

• sorun falan yok ki ortada. tuşa basarsan ses gelir. bunun neresi sorun. power tuşu sallanıyor. adamlar salak mı öyle yapmış. bi bildikleri vardır herhalde ondan o şekilde yapmışlardır. hepsinde var sonuçta.
  • Tustaki sorun degil, takintili kullanicilardaki problem kronik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Tustaki sorun degil, takintili kullanicilardaki problem kronik.

• o problem olarak saydıklarınız hepsi var, ama şunu söyleyeyim geçmişte samsung kullanıcısıydım ve şuanki telefonum ilk iphone um,geçenlerde elime bir s4 aldım bu ne ya dedim o nedenle bir deneyin derim. tabi karar sizin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kamera Tuşu sorunu!!
    18 yıl önce açıldı
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gduman G kullanıcısına yanıt
    Bir çok kişi home tuşu sesinden power tuşu sallanmasından şikayetçi olmuş forumda bir çok konu var bundan dolayı cihaz değişimi olanlar var. Kasa soyulması artık kabul görmüş zaten

hatta 4 ve 4s kadar saglam degil diyenler var

Bunca insanın bahsettigi bu sorunlar telefondan degilde kullanıcılardanmı kaynaklı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senpaituyun -- 24 Ocak 2014; 19:01:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: açılay

sorun falan yok ki ortada. tuşa basarsan ses gelir. bunun neresi sorun. power tuşu sallanıyor. adamlar salak mı öyle yapmış. bi bildikleri vardır herhalde ondan o şekilde yapmışlardır. hepsinde var sonuçta.

tuş sallanmasından home tuşu sorunundan cihazı deişimi olan kişiler var

http://forum.donanimhaber.com/m_86835678/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_70424413/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_86902241/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_86875505/tm.htm

Bu konular bi açı şimdi kalkmış bana . ''adamlar salakmı öyle yapsın vardır bildigi'' diyorsun. Demek ki var bi sorun ve deişim oluyor cihazlar.

Sonuçta 2000 kusur lira ya alcaz telefonu tuşu sallanan home tuşu ses çıkartan bi telefon kimsenin içine sinmez.

Konunun amacı şu hepsindemi aynı sorun var eger yoksa sorunsuz bi cihaz almak istiyorum

• Tuş Bahane.
  • senpaituyun kullanıcısına yanıt
    Hepsinde degil hocam. Ama ola ki sorun oldugu takdirde, eger Apple Online Store'dan alacaksaniz(ki kesinlikle buradan alin bence) sorununuzu soylediginiz an birebir degisim imkani sagliyorlar. Iciniz rahat olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Tustaki sorun degil, takintili kullanicilardaki problem kronik.

+1905
  • Apple bu telefonları değişmeyip tamir etse eminim bu tus sallaniyor ses yapiyor diyenlerin hicbiri sorun etmiycek insanlara yaranilmiyor.

• Ekranda hafif bir çizik oluştu pek umursamadım hakkım var bi 10 gün daha değişim için koşulsuz zaten. o kadar takmamak lazım herşeyi ya kullan gitsin
  • 2 telefondan istediğini alabilirsin
  • Saygıdeğer arkadaşlarım.

@mebrar hocam ne güzel açıklamışsın . Hepsinde değil sorun diyorsun senin gibi bi kaç kişi daha söyledi bunu araştırdıkça ap stordan al ki sorun olursa deişimin sorunsuz olsun demişsin .

Çok teşekkkür ediyorum benim aradığım cvp bu ya.

Hepsinde mi var acaba kanısı oluştu sorun yok diyenler var birde evet tuşlar sallanıyo ses geliyo ama takmaya gerek yok hepsinde var diyenler var

Sorunsuz cihaz varsa neden sorunsuzunu almayalım takmamak olurmu ya 2000 lira veriliyo buna az paramı.

Biride çıkıpta sorun lu olan lar olabiliyor onun için dikkat edin hepsinde yok diyemiyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senpaituyun -- 24 Ocak 2014; 20:32:48 >
  • Alt tarafı bi tık sesi bu kadar abartma bence.2013 model Mercedes A serisinin ön konsol düğmeleri bile ses çıkarıyor alt tarafı bi telefon al kullan bende gold var tık sesini sadece yatakta duyuyorum gün içinde hiç dikkatimi çekmiyo bile

• quote:

Orijinalden alıntı: rvn_10

Alt tarafı bi tık sesi bu kadar abartma bence.2013 model Mercedes A serisinin ön konsol düğmeleri bile ses çıkarıyor alt tarafı bi telefon al kullan bende gold var tık sesini sadece yatakta duyuyorum gün içinde hiç dikkatimi çekmiyo bile

Bahsettigim oyle basit bi tık sesi degil ki

power tuşu sallantısı home tuşu çıtlaması felan merakım tüm seridemi var dı cvp buldum telfonunda oyle sorun olmayan kişilerde var

sonuçta 2000 lira veriyoruz neden saçma sapan sorunlar la alayım

• Çıt sesi olayı tamamda power tuşu sallanma olayı rahatsız edici tabiki. Ama sadece takıntılarınızı bırakıp aldığınız ürünün keyfini çıkartın demek istemiştim

• Power tuşunda ki sallanma herkes de var, ilk baktığımda ben de bilmiyordum sonra anlayınca araştırdım o kadar problem yaratacak bir durum değil.
    Home tuşunda çıt sesi geliyor ama zamanla insan alışıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.