Bildirim
5s'ten 6s'e mi geçilmeli yoksa 6 Plusamı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bana kalırsa 5s ile 7'yi bekleyebilirsin. Hem yeni kasa olacak.
Ama illa geçmek istiyorsan 6s ve 6s plus arasında seçim sana kalmış büyük ekran seviyosan 6splus.. -
Okadar bekleyemem ya hayır 6s plus yok o biraz pahalı bana ya iphone 6s yada İPHONE 6 PLUS plus olan 6s değil yani düz 6 -
5s hala çok hızlı bir cihaz 6s e çekmenize gereken bir neden yok. -
6s e gecilmeli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki 6 plusa geçmelimiyim ben biraz büyük ekran seviyorum da -
E seviyosan bize neden soruyosun ki? Git ve al. Bazı şeyler kişisel tercihtir. -
Hayır ben 6s mi 6 plusmu diye sordum 6 plus 2800 tl 6s ise 3100 300tl de vermeye değermi bilemem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isofix46 -- 3 Ekim 2015; 15:28:14 > -
Bence yatakta orada burada hamamda ip6 plus kullanmak daha zor olur. Ama dersen ki ben 2 elimi ip6 plus icin kurban ederim o halde 6 plus kullan.
Biraz buyuk demissiniz, 5s ten sonra 6s in ekrani biraz buyuk gelecektir.fakat plus ise daha buyuk. Kisisel olarak 2 elimi bir tel icin ayirmak istemem. Tek elle kullanim olarak 4.7 ideal hatta o bile bazen zorluyor ki 5.5 nasil zorlamasin.
yani siz 6s mi diyorsunuz -
quote:
Orijinalden alıntı: SmithAhmet
Bence yatakta orada burada hamamda ip6 plus kullanmak daha zor olur. Ama dersen ki ben 2 elimi ip6 plus icin kurban ederim o halde 6 plus kullan.
Biraz buyuk demissiniz, 5s ten sonra 6s in ekrani biraz buyuk gelecektir.fakat plus ise daha buyuk. Kisisel olarak 2 elimi bir tel icin ayirmak istemem. Tek elle kullanim olarak 4.7 ideal hatta o bile bazen zorluyor ki 5.5 nasil zorlamasin.
İki elinle kullanmıyorsan diğer elinle yatakta ne yapıyorsun ki?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6+ bu saatten sonra alınmaz. 1 GB RAM ileride sıkıntı yapacaktır. Şimdi bile yapıyor. İleriye dönük bir cihaz olan 6s daha doğru bir seçim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI
quote:
Orijinalden alıntı: SmithAhmet
İki elinle kullanmıyorsan diğer elinle yatakta ne yapıyorsun ki?
Diger elim olduğunu kim soyledi. ironi yapicam diye sacma sapan Ergenimsi yazilar yazmayin. Farzet ki engelleyim yada sakatim. Resmen kufur gibi soru sormussunuz. Size pozisyonu anlatayim..kisi Sola dogru donuk,tel 2.yastiga yaslayip bir elimle(sag) teli kullanirken diger elde arka kalcanin yaninda dinlenmekte.
Ayrica Yazi yazmaktan bahsetmedim. Yazi yazarken 2 elimi kullaniyorum zaten. Dashboard da yada socialmedya da tek elinle assagidan yukariya rahat rahat inmek yada yukari cikmak daha kolayken neden 2 elimi kullanip yorayim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bence israf. Geçilecekse; 6S+'a geçilmeli. 7S+'a kadar idame ettirir 5S. -
Şu anda 6/6 plus almak gibi bir hataya sakın düşme. 6 zaten 5s'in aynısı neredeyse, sırf ekranı büyük ve hafif bir performans farkı var diye geçtiğine değmez. 6 plus ise donanımsal olarak fail oldu, full hd çözünürlükle birlikte gidip 6 ile aynı donanımı koyunca telefon 6ya kıyasla daha kötü performans gösteriyor. İlla upgrade etmek istiyorsan ya 6s serisine geç ya da 7yi bekle, elindeki telefon da cillop gibi ayrıca neden yükseltmek istiyorsun ki? -
küçük ekrandan sıkıldım birde son 2 haftadır çok donuyor mesela birisi arıyor cevaplayı sürüklüyorum gelmiyor birdaha arıyor yine gelmiyor ekran tamamen donuyor reset atınca düzeldi ve şarzı çok az gidiyor -
5s 6 arasında donanım farkı yok denecek kadar azdır. Ekran büyüsün dersen 6 alabilirsin. 6s daha geleceğe dönük olur. Mesela 2Gb ram olması gibi.
6s veya 6s+ biri alınır. 7nin S versiyonuna kadar gider
şu 1 gb ram yetmiyor diyenleri cidden anlamıyorum. ipad air 2 ve iphone 6 kullanıcısıyım. ikiside şuan temiz kurulumla 9.0.2 ye guncellendi. 2gb ramin gram artisini gormedim. hissedilmiyor abi. gerçekten hissedilmiyor. safaride uygulamadan çıkıp girince yeniden yukluyormusta bilmem neymiş. ne kadar onemli ya. -
Ben olsam 5s ten hiçbir telefona geçmem.. 7s i bekle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- iphone 16 alınır mı
- nss para kazandıran gayrimenkuller
- iphone 12 mi 13 mü
- iphone 13 mü 15 mi
- ithalatçı garantili iphone alınır mı
- iphone 16 pro max en çok tutulan renk
- iphone uygulama indirme
- iphone arama kaydetme
- iphone 13 ile 14 arasındaki fark
- iphone 14 batarya kaç mah
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X