Şimdi Ara

5S Şarj Sürem - Şok Geçirdim :)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bugun soka uğradım,telefon tam %15lik(Yani %85 dolu kalmıstı)şarj ile 2 saat kullanım gördü

Acaba dedim batarya mı bozuk,85 gösteriyor da 40-50 lerdemi diyede düsündüm

%15 2 saati gördüyse,%100 12,5 saatlik bir kullanım beni bekliyor

Bakalım insallah ara sıra mutlu olalım diye yapmamışdır bu işi 😄

Edit : Apple fake attı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanCbn -- 8 Eylül 2014; 18:17:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilko İ kullanıcısına yanıt
    Allah nazarlardan saklasın,iOSum canım benim

• 3g filan açık olursa devamlı 4 saat civarı kullanım alırsın. İşin yokken kapatırsan ve bataryayı koruyan önmelmeri alırsan (uygulama yenileyi kapat vs) 5 saati geçer. Tabi konum servisi kapalı olacak parlaklık da yarıda olacak en fazla. Allah ne verdiyse açarsan 3 saat zor görürsün. Gün içinde pek yarı yolda bırakmaz ama erken sevinme derim iphonedaki batarya alt segment android telefonların bataryası kadar. Lg nin bir telefonu var babamda anroid 2.2 froyo filan var telefonda çektiği fotoğraftan insanı tanıyamıyorsun hatta cut the rope bile kasıyor fena,o telefonda bile 1500mah batarya var. Düşün üst segment akıllı telefon ne yapsın o batarya ile. Ben 4. buçuk saat filan görüyorum...
  • reachthetop kullanıcısına yanıt
    Wifi açıktı,parlaklık %60'dı.Film izledim 2 saat boyunca.Ya zaten bana 5 saatlik kullanım süresi bile yeter ama ilk defa geldi basıma böyle bir süre,şaşırdım.

• 2 saat filmi yüzde 60 parlaklıkla izlediniz ve yüzde 85 şarj kaldı? Mantığa aykırı resmen. Ayrıca 12.5 saatlik kullanım süresini rüyanızda bile göremezsiniz. Hiçbir şekilde göremezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 8 Eylül 2014; 3:10:15 >
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Fake yedik hocam,ama telefon yuzde 100den 99a yemin ederim 45 dakıkada düştü,çok şaşırdım .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :) tek sarj edilme ile beni on numara goturuyor. Sarjla alakali hic problemim yok cunku telefonu bas edemeyecegi seyler yapmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWalkingDead -- 8 Eylül 2014; 18:26:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWalkingDead

:) tek sarj edilme ile beni on numara goturuyor. Sarjla alakali hic problemim yok cunku telefonu bas edemeyecegi seyler yapmiyorum.

Degerleriniz cok iyiymis hocam gercekten.

• adam 6.30 saat görüyor mutlu oluyor arkadaş. Ben 7 saatten aşağıyı görmüyorum
  • TheWalkingDead kullanıcısına yanıt
    Neymiş o baş edemeyeceği şeyler?:)

• Normal kullanımda 7-8 saat arası görüyorum.Bence ekran parlaklığı çok fazla etkiliyor ona dikkat etmek lazım.
  • FurkanCbn kullanıcısına yanıt
    müzik dinlemem ipod shuffle onun için yetiyor 2 gb.

günümün 9 saati iş yerinde geçtiği için malum oyun olayı da pek olmuyor.

sıklıkla sosyal medya ve safari kullanımım var. artı yardımcı uygulamalar. birde telefon olarak kullanım.

bunlar ile beraber resimdeki gibi rahatlıkla beni 1 gün çok rahat götürüyor.

illa oyun oynayacaksam oyunu şarja taktığımda oynuyorum evdeyken.

gerçi oyun görevini de ipad mini görüyor evde :)
  • Ben de ilk defa böyle bir şarj süresi gördüm dün. Çok şaşırdım.normalde 3.30 dan fazla görmezdim kullanımda süresini. 3g filan herşey açıktı, cihaz otomatik parlaklıktaydı. Yazda olduğumuz için de bayağı parlaktı. Şuanda da yavaş bitmeye başladı. Evrim geçirdi telefona.

• bir de faydası var mı bilmiyorum ama batery doctor diye bir program yüklü telim de. genelde cache silme ve tam reboot işlemi için kullanıyorum.
  • iPhone kullanıyorsan prizden bir loca ayıracaksın kaçarı yok :) alışın bence
  • 1440 mah(tam bilmiyorum o değelerde bir şey) pil ile anca hayalini kurarsın .Dünyadâki başı çeken telefon markası olmalarına rahmen bizi hala düşük mah pillere ve acaba şarjım yetermi tedirginliğine sokan apple'a anlam veremiyorum.
  • Benim kullanım genellikle günde 2.5 saat. Kullanım süresi 5.00 5.30 saati buluyor. Buda beni 2 gün götürüyor. İphone'nin şarjından memnun olan sayılı kişilerdenim
    Buda bu günün özeti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Want to -- 8 Eylül 2014; 22:00:15 >

• Want to kullanıcısına yanıt

• Benim anlık kullanım :

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.