Şimdi Ara

5S Purple Dot Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba forumdaşlar, arkadaşımdan iphone 5s almak üzereyim ama araştırmalarıma göre bu cihazda Purple dot sorunu varmış yani kamerada ufak bir siyahimsi, morumsu nokta var. Sanki toz kaçmış gibi cihazı 750 tl(iyi gibi siz ne düşünüyorsunuz?) ye alicam kasada biraz çizikler ve bu sorun var. Garantisi 16 haziran 2016 bitoyor yani 1 sene daha var. Garantiden yaptırabilir miyim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diosfer -- 14 Temmuz 2015; 3:19:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Up. Acil! Yarın 7 ye kadar karar vermem gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O nokta iP5 ve 5S'de kronik sorun. Bende de mevcut, bir yerden sonra öyle bir alışıyor ki insan görmüyor bile :D Şaka bir yana çekimleri etkiliyor özellikle video çekiminde ortaya denk gelmişse çirkin bir görüntü çıkıyor. Düğün dernek fotosunda önemli değil de doğa çekimlerinde en azından bana ağır sıkıntı gibi geliyor. Garantiden değişim oluyordu önceden hala olur mu onu sabah hemen Apple'ın numarasını arayıp sorun ordan direk bilgi verirler. Konuyu dün açsan akşam saatlerinde Apple Zorlu'daydım sorardım :) Fiyatı çok iyiymiş bu arada, kasa çiziği çok da önemli değil hoşuna giden bir kılıfla kullanırsın kapanır yada hazır çizik ben de kılıfsız kullanayım yaparsın. Gündüz olsa ahanda bunun gibi mi diye foto çekip atardım da karanlıkta belli olmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

    O nokta iP5 ve 5S'de kronik sorun. Bende de mevcut, bir yerden sonra öyle bir alışıyor ki insan görmüyor bile :D Şaka bir yana çekimleri etkiliyor özellikle video çekiminde ortaya denk gelmişse çirkin bir görüntü çıkıyor. Düğün dernek fotosunda önemli değil de doğa çekimlerinde en azından bana ağır sıkıntı gibi geliyor. Garantiden değişim oluyordu önceden hala olur mu onu sabah hemen Apple'ın numarasını arayıp sorun ordan direk bilgi verirler. Konuyu dün açsan akşam saatlerinde Apple Zorlu'daydım sorardım :) Fiyatı çok iyiymiş bu arada, kasa çiziği çok da önemli değil hoşuna giden bir kılıfla kullanırsın kapanır yada hazır çizik ben de kılıfsız kullanayım yaparsın. Gündüz olsa ahanda bunun gibi mi diye foto çekip atardım da karanlıkta belli olmuyor.

    Aynen dediğiniz gibi karanlıkta belli olmuyor. Cihazın tek sorunu çizik ve kamera gibi fiyat iyiyse alıyım o zaman. Teşekkür ederim iphone a çok yabancıyım almadan şurasına da bakın dediğiniz bir yer var mı.

    Birde sert sallayınca içinden ses geliyor. Ablamın 5s'te de bu ses var ama daha az geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • diosfer kullanıcısına yanıt
    Power butonuna parmağını koy ve sallay yine ses geliyorsa bir problem var demektir, belki tamir görmüş ve vida takılmamıştır ve titreşim motoru oynuyordur. Ancak parmağı koyduğunda ses kesiliyorsa sıkıntı yok demektir butonun olduğu yerdeki boşluğundan ötürü oluyor.

    Ekranda ölü pixel var mı ona bakın, bilgisayara iBackBot yükleyip telefonu bağlayın ve More Information'a basarak FullChargeCapacity kısmına bakın 1250'nin aşağısındaysa batarya yetersiz kalmaya adım adım ilerliyor demektir. Ses tuşlarını ve home butonuna, kulaklık girişine şarj girişnine hoperlöre ahizeye falan bakın sağlam mı diye. ID Touch çalışıyor mu diye kesin kontrol edin. Çok da fazla öyle ekstra bir şey olmadığından üstünde cihazın anca bunlar kontrol ediliyor.

    Fiyat çok çok iyi hatta şüpheye düştüm bir ara acaba bir şey mi var cihazda diye. 750TL diyorsunuz o fiyata şu an iP5 satılıyor.
  • NoWLoadinG kullanıcısına yanıt
    Power değilde ses arttırma tuşu ses yapiyormuş. Çok az hissediliyor zaten sallantısı tuşun.

    Dediklerinizi kontrol ettim, bir problem yok.

    Arkadaş askere gidicek yakında o yüzden elden çıkarnaya çalışıyor. Bu yüzden bu fiyat, telefonum suya düşmüştü iyi oldu benim için.

    Herşey için çok teşekkür ederim, sağ olun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.